Dodaj do ulubionych

problem na ziolach buchnera

14.04.14, 12:56
czy ktos z was mial zaburzenia smaku?niesmak?mydlo w buzi,jestem na pelnej dawce od 3 tyg tzn biore po 4kapsulki 3razy dziennie.Biore Reservatrol,andrographis,slimax,stefanie i koci pazur.
Obserwuj wątek
    • lukalien Re: problem na ziolach buchnera 14.04.14, 14:54
      ja wprowadzałem zioła po kolei i takie objawy wystąpiły przy andografisie. To jest kwestia czasu i poczucie smaku wraca do normy tylko organizm musi się przyzwyczaić
    • polnaro Re: problem na ziolach buchnera 14.04.14, 16:45
      Ja miałam problem z wątrobą, bo owszem, wprowadzałam stopniowo, ale aż 7 rodzajów /andrographis, cats claw, eleuthero, resveratrol, stephanię, smilax i houttuynie/, w dodatku niesystematycznie osłonowe dla wątroby i nerek. Zaczęłam zmniejszać dawki, teraz biorę 3x3 i pilnuję osłonowych. Zrobię badania za kilka dni.
      • fredekzkredek81 Re: problem na ziolach buchnera 14.04.14, 18:44
        Jak się czujecie na ziołach ?
        • polnaro Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 09:22
          Po dwu miesiącach zniknęły stany depresyjne, lepsza koncentracja. Inne objawy to zanikają, to znowu się pojawiają, są też nowe. Herksy, nie herksy ?
          • lukalien Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 09:45
            ja przed leczeniem miałem częsty ból stawów i byłem ciągle zmęczony . jak zaczołem brać buchnera to na pewien czas objawy sie jeszcze zintensyfikowały także na pewno jest to mozliwe. Teraz z czasem jest coraz lepiej i mam stałą poprawę. herx jest objawem zwiększonej ilości toksyn po wymieraniu bakterii i różne objawy moze to powodować w zależności od osoby
            • smallfoot7 Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 12:07
              taki maly off topic ale zgodnie z tym co jest na stronie buhnera andro juz nie jest polecanym ziolem na bb. jego miejsce zajał zenszen syberyski
              • lucyna356 Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 12:44
                skąd kupujesz smilax?
              • slawwitkowski Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 14:06
                Ja biore ziola z biose
                • skupienn Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 14:16
                  na jego stronie internetowej czytałem ze andrografis odsuną z protokołu podstawoego gdyż dość duża część osób żle znosiła to zioło. w tej chili nie ma go protokole podstawowym ale nadal jest wykorzystyane gdyż ma silne działanie.
                  • lucyna356 Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 14:22
                    ok dziekuje musze tez kupic
                    • beatrisbwp Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 19:00
                      Andrographis poprostu dużo ludzi uczula jak sam Buhner pisał. Ludzie tez maja mdłości itd. Ja osobiście uważam ze andro jest bardzo silne i działa bardzo dobrze na główkę! Trzepie niesamowicie.
                      • maleoobeauty Re: problem na ziolach buchnera 15.04.14, 23:32
                        Zgadza się. Buhner odstąpił od andrographis ze względu na to, że część osób źle go znosiła i mieli alergię. Jednak jeśli na kogoś dobrze działa lub toleruje to trzeba brać.
                        Ja brałem 12 tabl. dziennie ale na mnie jakoś nie działał tz. ani nie miałem reakcji ubocznych ani nie czułem, że mnie leczy (?) confused
                        • lucyna356 Re: problem na ziolach buchnera 23.04.14, 10:07
                          Czy mozna brac razem andrografis,resveratrol i smilax ?
                          • polnaro Re: problem na ziolach buchnera 23.04.14, 15:42
                            Moim zdaniem tak. Ja biorę razem cały zestaw . Najlepiej sprawdzaj ostrożnie jak działa na Ciebie szczególnie kiedy zwiększasz dawki.
                            • zielarz22 Re: problem na ziolach buchnera 25.04.14, 18:09
                              Oczywiście, że można brać różne zioła razem.
                              Tylko każde z nich jest jakby na co innego.
                              Nie wiem co chce się osiągnąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka