Dodaj do ulubionych

Minocyklina - Pytanie.

25.01.15, 17:07
Zacząłem brać Mino 200mg dziennie. Już prawie tydzień i jestem napięty jak struna. I nie wiem co mam sądzić o tym wszystkim. Objawy jak za najgorszych czasów. Od tego napięcia nieustannego zacząłem drętwieć tu i ówdzie.

Ciągle się zastanawiam, czy to skutek brania Mino, która penetruje układ nerwowy w 40%, czy herx, czy NIC i bakteria szaleje w najlepsze.

Macie doświadczenia w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • igm_20_4_pmr Re: Minocyklina - Pytanie. 25.01.15, 19:10
      hey
      ja byłem na minocyclinie + doxy + 6dni Azitrox 500mg i powaliło mnie dopiero Azitrox 500mg
      ledwo doszedłem do lekarza po Sirdalud 4mg i dopiero mnie delikatnie odpuściło.
      • alesys Re: Minocyklina - Pytanie. 26.01.15, 23:37
        Mówią, że to najlepiej penetrujący abx. Przestales brać? Ja zdretwialem pięknie. Ale mogę, sobie pozwolić na to, więc chyba nie zmniejsze dawki i zobaczę rozwój wypadków. Wnioskuję, że to herx. Jestem w innym świecie smile

Co Ci się działo?
        • igm_20_4_pmr Re: Minocyklina - Pytanie. 27.01.15, 08:44
          Ja przy samej minocyclinie i doxy czułem się dobrze szczególnie pierwszy tydzień po tym dorzuciłem w pulsie na 6 dni ten azyrto 500mg i on spowodował olbrzymią sztywność mięśni taką ala spastyczność że ciężko było chodzić więc postanowiłem odpocząć chwilkę od abax po 10 tygodniach brania doxy Toni w pulis i tego zestawu co napisałem na początku - teraz jade tylko zioła i muszę wyprostować wyniki ( badania jakie w tym czasie robiłem wychodzą dobrze EMG i ANGIO MR głowy ok ) mam jeszcze jedno badanie mięśni i jak to wyjdzie ok to robie badania WB jak wyjdzie że coś jeszcze jest to łąduje dalej abax w pulsach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka