Dodaj do ulubionych

Cipronex a siłownia

16.12.15, 08:57
Witam! Właśnie rozpoczynam walkę o zdrowie z nowym zestawem abx wink Zamur Ciponex i Tini. Słyszałem, że Cipronex może uszkadzać stawy/ścięgna dlatego zastanawiam się czy mogę ćwiczyć na siłowni, żeby nie nabawić się jakiejś poważnej kontuzji? Do tej pory nie odpuszczałem treningów nawet gdy było bardzo słabo. Mam wrażenie, że wysiłek fizyczny dobrze wpływa na postępy w leczeniu, a poza tym pozytywnie wpływa na psychikę i ogólne sampoczucie. wink Czy są tu jacyś ćwiczący?? wink pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jan440 Re: Cipronex a siłownia 16.12.15, 09:07
      Zdecydowanie potwierdzam pozytywny wpływ wysiłku fizycznego w terapii boreliozy.

Ja co prawda myślę, że jestem w dużo lepszym stanie i na ziołach ale gdy brałem Tavanic który faktycznie działał na stawy to absolutnie nie myślałem o wysiłku fizycznym.
      Poczytaj ulotkę i w razie czego nie ryzykuj.

A na psychikę to jest mnóstwo ziół.
    • daro774 Re: Cipronex a siłownia 16.12.15, 13:51
      witam musisz uważać ja biorąc levoxe miałem problemy ze sciegnami i ograniczyłem wysiłek do minimum nawet bieganie było problemem a co do cipronexu to ma działanie bardzo podobne
      • miroslaw111 Re: Cipronex a siłownia 16.12.15, 17:35
        ruch to jedna z największych broni w skutecznym leczeniu , coprawda ciężko się zmusić w chorobie,jest ciężko , ale efekty są zadowalające ...

generalne najważniejsze to ruszać każdą najdrobniejszą częśćią ciała , oraz spocić się ( detox )
        siłownia z definicji stosowłbym ostrożnie ze względu na słabsze stawy , w sumie sam sobie nie wyobrażam , ja podnoszę 2/3 tego co wcześniej , jaki to ma sens, mięśnie są w stanie zapalnym , od razu następuje niedotlnienienie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka