Dodaj do ulubionych

Jeszcze o glutationie

29.01.16, 07:09
Szukałam, ale wątku dawno nie było. Może ktoś ma nowe info.
Dr Z chciała mi sprzedać glutation liposomalny, b.drogi. Na razie nie kupiłam i szukam tańszej opcji.
Czy ktoś może polecić jakiś dobry glutation lub prekursor glutationu?
Obserwuj wątek
    • igm_20_4_pmr Re: Jeszcze o glutationie 29.01.16, 09:59
      brałem 20 szt codziennie domięśniowo - żadnych pozytywnych efektów przy mojej neuroboreliozie nie zauważyłem
    • katarinaborelioza Re: Jeszcze o glutationie 29.01.16, 13:59
      ja tez szukam jakiekogs zamiennika albo tanszej wersji bo u dr z za drogo ;/
      • emli7 Re: Jeszcze o glutationie 31.01.16, 10:37
        Zastanawiam się, szukam i na jednych stronach twierdzą, że łykanie nieliposomalnego glutationu sensu nie ma a na innych, że jednak tak. Więc stwierdziłam, ze kupię jakiś z dużą dawką (500-600, na przykład now foods albo coś) i do tego będę zajadać sporo ostropestu plamistego, bo też podobno nieźle podwyższa poziom a przy okazji oczyszcza. Jeśli poczuję różnicę, to tak zostawiam sprawę, jeśli nie to raz odżałuję na glutation dr Z i zobaczę.

A tak przy okazji, Katarina, z Łodzi jesteś, czy dojeżdżasz na Życzliwą z innego miasta?
        Jak wrażenia z leczenia u dr Z? Leczysz się teraz abx czy tylko naturalne?
        Chętnie bym z kims wymienila doświadczenia. Jak masz ochotę, to napisz parę słów na mbartoszew@wp.pl.
        • barsie7 Re: Jeszcze o glutationie 03.04.16, 12:41
          Polecam zastrzyki z Glutation - Tad600. Bardzo dobrze likwidują problemy z toksynami. Ponoć Horowitz zawsze podaje pacjentom.

Polepszają samopoczucie i humor. Pakerzy z siłowni biorą często żeby odciążyć wątrobę.
          Ściąga je się z Włoch - 10 zastrzyków około 200 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka