Dodaj do ulubionych

Borelioza a potomstwo

08.05.17, 08:49
Witam serdecznie,

Czy ktoś z państwa leczacych się na bb starał się lub miał dziecko w czasie trwania leczenia/choroby? Jak to wygląda. Czy są lekarze którzy mogą prowadzą takie osoby?
Obserwuj wątek
    • elendu Re: Borelioza a potomstwo 08.05.17, 18:15
      Z informacji, które udało mi się znaleźć, jest to możliwe, ale trzeba wcześniej uzgodnić to z lekarzem i ewentualnie zmienić schemat leczenia. Na pewno nie powinno się karmić piersią po porodzie. Tylko mleko zastępcze.
    • emli7 Re: Borelioza a potomstwo 14.05.17, 17:33
      Ostatnio u dr Z (Łódź) widziałam dziewczynę w ciąży.
      • aleksandra1124 Re: Borelioza a potomstwo 28.05.17, 18:11
        Witam, ja będąc w ciąży dawno temu zarazilam moje dzieci. Obecnie są już dorosłe i niestety mają zdiagnozowaną boreliozę..Kiedy rodziłam dzieci nie było mowy o takiej chorobie.Miałam objawy neuroboreliozy, które neurolodzy i ortopedzi połączyli ze zmianami w kręgosłupie szyjnym.
    • damajah Re: Borelioza a potomstwo 01.06.17, 22:28
      Ja urodziłam dwie córki chorując na Bb. Ciąże na antybiotyku, nie karmiłam. Objawów boreliozowych nie mają, badania do tej pory negatywne, ostatnie badania jednej z córek zastanawiają mnie, opisane jako ujemne ale jeden wynik budzi wątpliwość (muszę lekarza zapytać) jednak ogólnie jest dobrze (jedna 8, druga prawie 4l.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka