Dodaj do ulubionych

PROTOKÓŁ BUHNERA

14.05.18, 22:37
Chciałem zapytać czy PROTOKÓŁ BUHNERA jest bezpieczny? Mogą wystąpić skótki uboczne? pomijając oczywiscie uczulenia.
Obserwuj wątek
    • batalhador Re: PROTOKÓŁ BUHNERA 24.05.18, 10:38
      Jest bezpieczny, w niektórych przypadkach mogą wystąpić skutki uboczne, które ustępują po odstawieniu danego zioła. Może występować nasilenie objawów choroby - co jest ok i można sobie z tym poradzić wink

Andrographis może dać więcej takich efektów. Ja stosowałem protokół wiele miesięcy - brałem zioła w max dawkach polecanych przez Buhnera, czyli np jedno zioło 2g x 4x dziennie i dawałem radę! smile brałem również z antybiotykami przez ten czas.

Polecam przestudiowanie książki Buhnera i sprawdzanie na sobie co działa i jak działa.

Co do skutków ubocznych, ogólnie teraz jest ok, co będzie za 20 lat zobaczymy.
    • marti123xyz Re: PROTOKÓŁ BUHNERA 17.08.18, 13:54
      Mam duzo nalewek ziolowych w sloikach zrobionych własnoręcznie z ziół wg. Buhnera. Większość ma mocniejsze stężenie niz 1:5 zazwyczaj 1:3. Posiadam stephania, najwiecej, bo kilka litrow nalewki, polistke sercowata-takze susz, bidens, troche nalewki na soku z glistnika( do terapii siemionowej), sida acuta, alchornea, gou teng, zeń szen koreanski bio, rozeniec górski, szalwia czerwona, tarczyca, berberys, isatis, piolun, szczec i jeszcze kilka innych rodzajów. Kilka opakowan andographis panniculata medicaherbs i susz houtuniae, stephanie w plastrach odsprzedam. Zostało mi z leczenia, zamawialam większe ilości z tajlandii przeważnie bo było taniej.
      • patryshia90 Re: PROTOKÓŁ BUHNERA 22.07.20, 08:27
        Witam,czy jest możliwość, ze po 2 miesięcznym stosowaniu rozsz.protokolu buhnera pojawil mi sie rumien na nodze ?objawy mam rowno rok .rumien pojawil się na nodze ktora najbardziej mi dokucza przez opuchniecie i bol.

Dzwonilam do lekarza rodzinnego to nie chcisl mnie nawet przyjac zbywajac covidem i przepisujac na 5 dni zinnat ktory w zupelnosci wystarczy. Zostałam z tym sama. Nie wiem czy to od ugryzienie komara -pierwsze dwa dni swedziało ,zrobils się otoczka jak tarcza ehh co robic ?mam to juz 8dzien troche zanika ,ale jednak nadal jest poradzcie
        • ilkomo Re: PROTOKÓŁ BUHNERA 24.07.20, 16:53
          ależ oczywiście..... też tak miałam. w temacie - protokół może podnosić próby wątrobowe - warto wspierać wątrobę podczas leczenia.
          • patryshia90 Re: PROTOKÓŁ BUHNERA 24.07.20, 18:31
            Alw ze jak...ze zioly cos sprowokowaly ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka