eminan 12.09.06, 20:21 szukam kompetentnego lekarza w województwie śląskim, najlepiej w okolicy katowic. bardzo proszę o informację! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_tymon Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 12:09 Proszę mi tez przesłać owe dane krystek67 ew. udostępnić na forum. Odpowiedz Link
myszfelicja Re: lekarze w katowicach 25.10.06, 08:09 Czy mogę prosić o namiary na lekarza w Katowicach? Odpowiedz Link
74beata Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 12:39 jak można to prosiłabym też o namiary na tego lekarza. Odpowiedz Link
anna.zyg Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 14:27 a jak sie w ogole czujesz w trakcie leczenia? Odpowiedz Link
krystek67 Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 14:49 Czuję się bez większych zmian. Jest trochę lepiej niż na początku leczenia. Herxa nie miałam, jak to jest opisywane na forum. Od przyszłego tygodnia mam mieć zmienione antybiotyki na tetracykliny. Jestem już trochę zmartwiona tym leczeniem, bo ani poprawy ani pogorszenia nie widać. Wszystko stoi w miejscu. Tyle dobrze, że narazie grzybica mi nie dokucza. Antybiotyki łykam jak cukierki. Może zmiana leków coś zmieni. Pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link
anna.zyg Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 14:54 ja mialam amoxy na poczatku i bez rezultatow. Zmienilam na doxy, na poczatku bylo w miare dobrze, nawet wzrok mi sie polepszyl a teraz z dnia na dzien jest coraz gorzej. Herxa mialam w tamtym tygodniu. Potem byl dzien ok a teraz jest znowu źle nawet gorzej niż przed leczeniem czasami. Juz mi sil brak . Odpowiedz Link
klematis7 Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 15:42 ja biore ponad trzy miesiace amoxy, i z tygodnia na tydzien jest ze mna coraz gorzej Odpowiedz Link
dx771 Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 17:17 Ja leczę naturalnie i narazie nie nazekam. Odpowiedz Link
dx771 Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 19:21 Nalewka z propolisu, nalewka z chrzanu, nalewkaz czosnku, petroleum d-5, huba brzozowa, wierzbownica drobnokwiatowa, mieszanka ziołowa (nie wiem z czego), srebro koloidalne, comiesieczna wizyta u bioenergoterapeuty. Połowa preparatów to mój pomysł. Odkąd zastosowałem propolis i czosnek rozjaśnił mi się umysł. Niedługo rozdzielę preparaty na jakieś dwie części bo to troche za duzo naraz, ale czy stosowanie 3 antybiotyków jednocześnie jest bardziej bezpieczne? Nie twierdzę że nie dołacze do waszego antybiotykożerców bo przeciez dwa miesiące dobrego samopoczucia to przy rocznej boreliozie o niczym nie świadczy ale jeszcze trochę popróbuję. Odpowiedz Link
krystek67 Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 18:15 Czy chodzisz do lekarza do Ultramedic? Tak ma być właśnie coraz gorzej, aby mogło być lepiej. To znaczy, że leczenie działa. Ja na Twoim miejscu bym się cieszyła. Musisz być dobrej myśli, uzbroić się w cierpliwość i wierzyć, że nastąpią lepsze dni. Postaw się w mojej sytuacji. Leczę się już 6 m-cy a tu ani poprawy, ani pogorszenia, ale mam cały czas nadzieję, że będzie kiedyś lepiej. Ile bierzesz doxy i już jak długo? Pozdrawiam Krystyna Odpowiedz Link
anna.zyg Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 18:32 Doxy leczę się już 2 miesiąc. Po dwoch dniach od zażycia mialam bardzo ciężką noc- w ogóle nie spalam, silne bole stawow (zwłaszcza w nagarstkach), bóle mięśni, trochę się też pocilam. Po tym mialam fantastyczny tydzień- lepszy wzrok, ogólnie chęć do życia, a jeden dzień to nawet taki jak wcześniej przed chorobą- tak się ucieszyłam, że naprawdę mogłam robić wszystko co kiedyś. Ale następnego dnia było już gorzej aczkolwiek nie źle. Potem w ciągu 4-ego tygodnia doxy mialam strasznego herxa (niesamowite bóle glowy, stawy też ale mniej)-ale się ucieszyłam, bo wiadomo-leczenie jest ok. Trwalo to chyba ze 4 dni. Potem było lepiej a teraz znowu wróciło zle samopoczucie. Nie wiem co się dzieje, bo niby po herxie mialo być lepiej. Najgorsze, ze mi się wzrok pogorszyl-widze tak jakby za mglą, i ogólnie się czuję jakby mnie ktoś uderzyl w glowę. Doxy biorę 600-500 mg na dzień. Czasami zmniejszam do 400 bo nie mogę wytrzymać, zwłaszcza po zażyciu tabletek(strasznie mi niedobrze), ale za jakis czas przechodzi. Stosuję też inne naturalne „wspomagacze”. Zamierzam w ciągu najbliższych dni wlączyć do tego tinidazol. Odpowiedz Link
franiolek1 Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 19:34 Anno U mnie tez pogorszyl sie wzrok. Zostalam przebadana na wszelkie sposoby maszynami XXI wieku i wyrok: wzrok jest OK 10/10. Pani okulistka wytlumaczyla mi, ze w przypadku ciezkich chorob, moze nastapic pogorszenie wzroku, bo mozg musi sie oszczedzac lub nie moze analizowac danych, bo jest przeciazony. Mozliwe, ze wzrok wroci, gdy ostry stan sie skonczy. Lekarka przepisala mi okulary, ale powiedziala, zeby je nosic jedynie w potrzebie, zeby oko nie przyzwyczailo sie do szkiel. A ze i tak glowa nie pozwala mi ani czytac ani pracowac - nie zrobilam tych okularow, poczekamy, zobaczymy. Wiec, nie martw sie, wzrok pewnie wroci! Swietnie znam Twoj stan. Bedzie lepiej! Glowa do gory! Odpowiedz Link
mile13 Re: lekarze w katowicach 13.09.06, 20:31 Witam, Też proszę o namiary lekarza z okolic Katowic ,a najlepiej Rybnika. O tym że jestem chora dowiedziałam się przypadkiem na początku byłam przerażona teraz jestem już trochę nastawiona pozytywnie.Trzy miesiące leczenia mam już za sobą ,raz jest lepiej a raz no cóż bardzo żle.jakoś sie trzymam -muszę,bo praca,dom,rodzina.Pozdrawiam życzę zrozumienia i wytrwałości.Mirela. Odpowiedz Link
sabinek5 Re: lekarze w katowicach 02.10.06, 09:09 Prosiłabym również o namiary na kompetentnego lekarza w okolicach Katowic. Kleszcz ukąsił mnie 2,5 miesiąca temu a jestem w ciąży. Pierwszy wynik po miesiącu wyszedł mi ujemny, jednak mam poważne podejrzenia i czekam na ponowne wyniki a wszyscy lekarze mnie lekceważą Odpowiedz Link
kaja96 Re: lekarze w katowicach 19.10.06, 22:32 Proszę też o namiary na lekarza w okolicach katowic. Odpowiedz Link
beata803 Re: lekarze w katowicach 25.10.06, 11:21 Witam !!! Ja również proszę o namiary na tego lekarza, z góry serdeczne dzięki!!! Odpowiedz Link
kasia758 Re: lekarze w katowicach 26.10.06, 13:26 Rowniez prosze o namiary na lekarza w Katowicach badz gdzies na slasku - najlepiej w Sosnowcu Odpowiedz Link
elunia555 Re: lekarze w katowicach 29.10.06, 00:40 Witam! Ciekawa jestem czy Tobie podano adres do lekarza na terenie Katowic bądź Sosnowca? Także prosiłam o adres i do chwili obecnej nie mam odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
elunia555 Re: lekarze w katowicach 26.10.06, 23:44 Witam! Również prosiłabym o adres lekarza na terenie Katowic bądź Sosnowca. Pozdrawiam. elunia555 Odpowiedz Link