Dodaj do ulubionych

Nowy artykuł

22.06.07, 18:57
To link do nowego artykułu:
wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=9124
Obserwuj wątek
    • wroteknowynick Re: Nowy artykuł 22.06.07, 19:16
      dobry
    • artur737 Re: Nowy artykuł 22.06.07, 19:26
      Wpisujcie komentarze pod artykulem.

A tak w ogole, to szkoda, ze artykul jest zagrzebany pod 'inne wiadomosci'.
      Tylko bardzo dociekliwi czytelnicy go znajda.
      • greta32 Re: Nowy artykuł 22.06.07, 19:32
        Pani Igo, kawał dobrej robotysmile)) Jeszcze żeby sie pokazał w prasie.
        • aleksandra251 Re: Nowy artykuł 22.06.07, 19:35
          Problem powienien być nagłośniony w mediach, może w końcu się za to wezmą
          • zazule Re: Nowy artykuł 22.06.07, 20:47
            dobra robotasmile

Tak jak prosił Artur wpisujcie sie pod artykułem

pozdr
            zaz
            • ewax100 Re: Nowy artykuł 22.06.07, 20:58
              Dobry artykuł-sama prawda -żeby tylko oprócz nas jeszcze ktos to
              przeczytał.Pozdrawiam
              • ekobi Re: Nowy artykuł 23.06.07, 19:16
                ewax100 napisała:

> Dobry artykuł-sama prawda -żeby tylko oprócz nas jeszcze ktos to
                > przeczytał.Pozdrawiam

No właśnie. Może w tym czytaniu i docieraniu trochę pomóc:
                Gdyby każdy z Forumowiczów/ członków stowarzyszenia pobrał z forum przygotowaną
                stronę i ją wydrukował choćby w kilku egzemplarzach ewentualnie odkserował, a
                póżniej zaniósł do najbliższej przychodni. Wiem, że to trochę taka partyzantka
                chałupnicza. Ale nie jest to tylko informowanie pocztą pantoflową.
                W przyszłości można by się zwrócić o dofinansowanie druku plakatów, bilbordów
                i ulotek przez firmy farmaceutyczne produkujące antybiotyki stosowane w
                boreliozie, czy zakłady diagnostyki laboratoryjnej. Tylko to na przyszły sezon
                z hasłem:
                Nie bądź BORELIOTYKIEM - bądź ZDROWY

A artykuł naprawdę ok. smile smile Dzięki

• asmyk7 Re: Nowy artykuł 23.06.07, 00:32
            Nikt się za to poważnie nie weźmie, jeżeli sami zainteresowani, czyli chorzy nie
            będą uparcie pchać sprawy naprzód. Temat nie jest nośny, nie przynosi poklasku
            bo nie można sfilmować aresztowania kleszcza przez oddział specjalny z bronią
            długą i w kominiarkach.
            Lekarze też nie będą się kwapić do pisania o boreliozie, bo to temat trudny i w
            środowisku medyków niemile widziany.
            Zatem nikt za najbardziej zainteresowanych tej roboty nie odrobi. Czekając,
            można liczyć jedynie na pojawiające się od czasu do czasu sporadyczne artykuły,
            a to nie to samo, co stały nacisk wywierany przez zorganizowane grupy, jak w
            Stanach Zjednoczonych.
            Te smutne uwagi nie umniejszają wartości tego artykułu i zasługi autora.
            Asmyk
            • ekobi Re: Nowy artykuł 23.06.07, 19:20
              Rak szyjki macicy , WZW, AIDS też były takimi "trudnymi" tematami a w dodatku
              wstydliwymi, borelioza jest po prostu i tylko mało znana
          • greta32 Re: Nowy artykuł 23.06.07, 16:01
            Rany, jak mnie wkurzają niektóre komentarze pod tym artykułem, po prostu
            dostaję białej gorączki.
    • klematis7 Re: Nowy artykuł 22.06.07, 21:37
      swietna robota, skoga!!!!!
      Popatrzcie, ile rzeczy zmienilismy w ciagu tego roku. Mozna wreszcie napisac
      prawde.
    • spinka7 Re: Nowy artykuł 22.06.07, 23:56
      Rzeczywiście dobry artykuł i bardzo bym chciała móc uwierzyć w jego ostatnie
      zdanie: "Można się z niej wyleczyć, ale trzeba wiedzieć, że jest się chorym
      właśnie na tę chorobę".
      Ja od dawna wiem, a leczenie coś nie bardzo mi wychodzi.
      spinka
      • artur737 Re: Nowy artykuł 23.06.07, 08:59
        Udostepnili go na pierwszej
        www.o2.pl/
        Zapewne dzieki licznym komentarzom.

Czy umie ktos go sciagnac i przerobic na pdf zeby mogl byc na stronach
        Stowarzyszenia?

Bo ja nie umiem.
        • zalesiu Re: Nowy artykuł 23.06.07, 15:20
          Wyslalem Ci PDF na maila gazetowego.
          Do robienia PDF polecam darmowy program qprinter. Działa jak drukarka.

www.qprint.com.pl/qprinter/setup.exe
          • klematis7 lepiej nie wchodzcie na forum tego artykulu 23.06.07, 19:17
            mnie kosztowalo to troche zdrowia
            • kantyczka Re: lepiej nie wchodzcie na forum tego artykulu 23.06.07, 19:33
              też jestem w szoku, właśnie stamtąd wyszłam!!!!
              Każda okazja dobra, by dowalić innym-słusznie czy niesłusznie-wszystko jedno
              • artur737 Re: lepiej nie wchodzcie na forum tego artykulu 23.06.07, 20:14
                Tak musi byc na razie. Skutki umieszczenia artykulu na Pierwszej oraz zupelny
                brak moderacji.

Te ataki to rodzaj testu. Atakujacy patrza jak reaguja ci co maja nowe i
                szokujace dla innych zdanie. Ci sami atakujacy kiedys, po przeczytaniu innych
                podobnych artykulow z innych zrodel sie zastanowia. Przynajmniej czesc z nich.

Przypomne, ze kiedys na forum Zdrowie tez tak zawsze bylo a teraz juz tylko
                kilku naprawde glupich uzytkownikow sie tam na mnie rzuca. Wiekszosc jest albo
                za albo zaczyna przypuszczac, ze mozemy miec racje.

• klematis7 Re: lepiej nie wchodzcie na forum tego artykulu 23.06.07, 20:20
                  tam sie glownie kloca o to czy koty choruja na borelioze czy nie smile
                  MUSZE tu napisac jedna wypowiedz, bo o malo nie peklam ze smiechu:

"Oczywiście, że nie chorują, to że jej kot zachorował nie ma tu nic do rzeczy,
                  bo koty nie chorują."

Tak przeciez traktuja borelioze lekarze:
                  oczywiscie, ze ludzie nie choruja na borelioze, to ze on zachorowal nie ma tu
                  nic do rzeczy, bo ludzie nie choruja
                  • artur737 Re: lepiej nie wchodzcie na forum tego artykulu 23.06.07, 20:34
                    Tak w ogole to ja napisalem na wiki, ze koty choruja smile

i jest to szczera prawda, ale choruja mniej od psow.
                    • artur737 Re: lepiej nie wchodzcie na forum tego artykulu 23.06.07, 20:58
                      Od czasu opublikowania tego artykulu szybko przybywa nam nowych uczestnikow forum.
                      Tylko dzisiaj przyjalem kilknascie osob.
                      • klematis7 Re: lepiej nie wchodzcie na forum tego artykulu 23.06.07, 21:03
                        zrobilam tam troche reklamy smile
    • stachenka Re: Nowy artykuł 23.06.07, 22:16
      Chwilowo się uspokoiło. Szpital Zakaźny w Wa-wie reklamuje swojego PCRa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka