bombadil.tom Re: spirobor 05.08.08, 12:32 Jeden ze specyfików stosowanych w terapii homeopatycznej na Bb. Brałem go łącznie z małymi dawkami doxy i innymi homeopatycznymi - 2 miesiące. Bez zauważalnych rezultatów. Nie wierzę w homeopatię w leczeniu Bb, czy koinfekcji - ale to tylko moja opinia Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: spirobor 05.08.08, 13:12 bombadil.tom napisał: > Nie wierzę w homeopatię w > leczeniu Bb, czy koinfekcji - ale to tylko moja opinia Nie tylko Twoja... Spirobor to zawracanie kijem Wisły. Podobne specyfiki to zawracanie kijem wszystkiego co płynie... Dla zdrowych ludzi i wydrenowania kabony. Geo. Odpowiedz Link
stf_polska Egzorcyści ostrzegają przed homeopatią! 05.08.08, 17:38 bombadil.tom napisał: > Jeden ze specyfików stosowanych w terapii homeopatycznej na Bb. > Brałem go łącznie z małymi dawkami doxy i innymi homeopatycznymi - > 2 miesiące. Bez zauważalnych rezultatów. Nie wierzę w homeopatię w > leczeniu Bb, czy koinfekcji - ale to tylko moja opinia Nie tylko Twoja: ============================================================== Stanowisko krytyczne w stosunku do homeopatii reprezentują księża egzorcyści i zajmujący się tematyką okultyzmu np. Joseph Marie Verlinde i Aleksander Posacki, którzy przestrzegają przed homeopatią jako zagrożeniem duchowym. Odrzucenie homeopatii przez naukę i część duchownych Kościoła katolickiego wynika m.in. z faktu, iż naczelne zasady homeopatii (podobnym leczyć podobne i trucizna jest lekarstwem) oraz pojęcie "energii życiowej" są w swej istocie odwołaniem do światopoglądu magicznego, który stoi w rażącej sprzeczności zarówno z chrześcijańskim, jak i naukowym obrazem świata i człowieka opartym na paradygmacie materialistycznym. pl.wikipedia.org/wiki/Homeopatia#Stosunek_Ko.C5.9Bcio.C5.82a_Katolickiego_do_homeopatii============================================================== To chyba znaczy, że jak jesz homeopatię, to może opętać cię demon. STF <stf_polska@o2.pl> *** Jestem zwolennikiem zmiany platformy forum na lepszą a także założenia wiki o chorobach odkleszczowych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26140&w=82188776&a=82986513 *** Odpowiedz Link
stf_polska Re: Egzorcyści ostrzegają przed homeopatią! 05.08.08, 17:41 > To chyba znaczy, że jak jesz homeopatię, to może opętać cię demon. Coś mi się źle wkleiło. Tu jest poprawny link: pl.wikipedia.org/wiki/Homeopatia#Stosunek_Ko.C5.9Bcio.C5.82a_Katolickiego_do_homeopatii STF <stf_polska@o2.pl> *** Jestem zwolennikiem zmiany platformy forum na lepszą a także założenia wiki o chorobach odkleszczowych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26140&w=82188776&a=82986513 *** Odpowiedz Link
stf_polska Re: Egzorcyści ostrzegają przed homeopatią! 06.08.08, 19:32 ============================================================ Książka Roberta Tekieli o homeopatii sprawia, że czytelnik przestaje się czuć bezpiecznie. Biorąc leki homeopatyczne sądził bowiem dotychczas, że ma do czynienia z medycyną naturalną i bezpieczną. Duża liczba nieznanych ogółowi faktów zawartych w tekśćie zmusza do przemyśleń i nowych decyzji wobec tej formy leczenia. www.xlm.pl/sklep.php?a=4&id=1890 kmt.pl/pozycja.asp?ksid=8998 www.tolle.pl/pozycja/homeopatia============================================================ STF Odpowiedz Link
nataszkam Re: Egzorcyści ostrzegają przed homeopatią! 06.08.08, 20:04 www.homeopata.info.pl/modules/articles/article.php?id=2 To,że link wkleiłam, nie oznacza wcale, że jestem za homeopatią. Odpowiedz Link
mea_51 Re: Egzorcyści ostrzegają przed homeopatią! 06.08.08, 20:13 "Jedna jaskółka wiosny nie czyni" - niestety życie pokazuje coś innego. Odpowiedz Link