estocek 12.09.08, 22:47 Chętnie ja i katarinka.z spotkamy się na pogaduchy i w ramach rozwijania działalności propagandowo-boreliozowej w Krakowie. Termin i lokal do ustalenia. Czy będą chętni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irzej Re: Kraków - spotkanie 12.09.08, 22:55 czemu nie - o ile z lekkim wyprzedzeniem będę znał termin Kazimierz krakowski pikna rzecz gdy po całonocnym piciu zawędrowac na śniadanie do jednej z knajpek, qrde jakby czas się wtedy cofnął mogę też zabrać ze sobą 4 osoby z Lublina i okolic jakby co ewentualnie kogos po drodze Odpowiedz Link
estocek Re: Kraków - spotkanie 12.09.08, 23:06 No to świetnie ja nie jestem na diecie przeciw grzybiczej, ale chyba pod tym kątem trzeba poszukać miejsca. Kazimierz oki. Odpowiedz Link
irzej Re: Kraków - spotkanie 12.09.08, 23:10 Kazimierz Kazimierzem pisałem o kacu - ale chyba chetni na spotkanie łykając tyle tych prochów pić alkoholu raczej nie będą lokal na Kazimierzu - ok Ale noclegi tam drogie więc nie chce nic narzucać nie znając możliwości finansowych innych uczestników Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 13.09.08, 09:28 Przy ul. Dietla są tanie hostele. Zawsze tam można się zatrzymać jak coś. Odnośnie knajpki... Alkohol raczej odpada:p Przynajmniej w moim przypadku W związku z dietą, ja niestety jestem na diecie - ale jakoś zniosę jak będziecie się opychać pączkami Możemy iść na Kazimierz - nie mam nic przeciwko Jest jeszcze jedna fajna knajpka na karmelickiej. Nazywa się cudowne lata. Bardzo sympatyczne miejsce. Mało ludzi i dużo przestrzeni. Sala dla palących i nie palących. Także tez można tam podskoczyć. Ktoś jeszcze się pisze? Odpowiedz Link
irzej Re: Kraków - spotkanie 14.09.08, 03:55 podbijam ciut w górę Kraków - fajne miasto - warto się wybrać chocby po to by smok ogniem na was z pyska zazionał (ten ostatni wyraz chyba nie do końca po polskiemu - czy zaglada tu pMiodek ?? ) Odpowiedz Link
mari_bell Re: Kraków - spotkanie 14.09.08, 15:59 Jestem nowa i wiem niewiele o chorobie, ale chętnie się spotkam i wymienię moimi (małymi) doświadczeniami Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link
irzej Re: Kraków - spotkanie 18.09.08, 02:44 ^ nie ma co tak w górę podbijać wiecznie bardziej Wam pasuje weekend czy w trakcie tygodnia ?? Odpowiedz Link
irzej Re: Kraków - spotkanie 18.09.08, 03:08 debata w Bielsku: Wstępny termin: piątek 3 października 2008. toć to 1,5 godz od Krakowa - może by to połączyc ?? Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 18.09.08, 08:18 Odnośnie spotkania. Mnie najbardziej pasuje w tygodniu (tylko nie w poniedziałki). Ewentualnie weekendy w godzinach rannych lub wczesnym popołudniem. Jeśli chodzi o debatę w Bielsku. Ja niestety odpadam, bo moje samopoczucie się w tym momencie nie nadaje do jakiejkolwiek jazdy poza Kraków Na dodatek 3 października jestem umówiona na egz na uczelni, który od lipca przekładam... Odpowiedz Link
irzej Re: Kraków - spotkanie 19.09.08, 10:02 ^ to może spotkanko dzień wczesniej np 2 października, czwartek ?? Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 21.09.08, 13:42 mnie raczej pasuje a co na to reszta zainteresowanych? Odpowiedz Link
blondi82100 Re: Kraków - spotkanie 21.09.08, 21:39 Nie mogę znaleźć mojego wątku,dawno mnie nie było na forum,niestety będę musiała wrócić do leczenia-myślałam,że dam radę bez anty-niestety nie dam.Chętnie się z Wami spotkam w Krakowie. Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 21.09.08, 23:29 Jeżeli Ktoś jeszcze chciałby dołączyć - zapraszam Więc jaki Wam pasuje dzień, godzina, miejsce spotkania? Byle nie na plantach, bo zimno:p Jak dla mnie może być 02.10. Godzina - jak najwcześniej, ale się dopasuję jak coś. Miejsce - może być Kazimierz (np. Alchemia), tylko nie wiem czy miejsce znajdziemy bo tam tłumy Jak coś można iść do Cudownych Lat koło pacu inwalidów - tam zawsze będzie stolik dla większej liczby osób. Czekam na propozycje i coś konkretnie ustalamy. Pozdr Odpowiedz Link
irzej Re: Kraków - spotkanie 22.09.08, 01:10 katarinka.z napisała: > Jak dla mnie może być 02.10. Godzina - jak najwcześniej, ale się dopasuję jak coś qrde - no jestem nocnym markiem - ale żeby sie umawiać na 02.10 ?? ROTFL mi tam pasuje - moze być i w nocy ;P co do lokalu - Wy miejscowi - zarezerwujcie gdzieś stolik większy i spoko i jak tu nie wierzyć reklamom ?? "W Krakowie nie ma czasu na sen" Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 22.09.08, 09:35 hehehe wiesz - każda godzina dobra, nawet 02.10 Akurat nam zejdzie do rana i będzie można tramwajkiem do domu wrócić co do rezerwacji stolika: owszem można próbować rezerwować, ale jak ostatnio chciałam zarezerwować na Kazimierzu stolik dla 6 osób - nie było szans Bo gości mają tonę na bieżąco i dlatego nie rezerwują Stąd tez moja propozycja Cudownych Lat Ale może komuś się uda zarezerwować i to ja miałam akurat wtedy pecha Kto wie Taaaaaa w Krakowie nie ma teraz czasu na sen... bo pół miasta rozkopane i się stoi w korkach Odpowiedz Link
hanka78 Re: Kraków - spotkanie 25.09.08, 15:33 w empiku na rynku jest bardzo sympatycznie.... czy Kazimierz już ustalony? Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 25.09.08, 17:37 jeszcze nic nie jest ustalone zabieramy się za to jak pies za jeża proponuje tak: po kolei niech wszyscy zainteresowani napiszą jaki termin, miejsce, godzina i będziemy myśleć nie chcemy nikomu nic narzucać, a zrobić tak - żeby każdemu mniej więcej pasowało Odpowiedz Link
eter05 Re: Kraków - spotkanie 25.09.08, 17:54 Nie mam zyczen co do miejsca i terminu tylkio zeby bylo latwo dojechac i zaparkowac Umiem na pamiec dojechac A4 do obwodmicy i na Ruczaj i to bylo na tyle jesli chodzi o znajomosc Krakowa o Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 25.09.08, 23:45 Coś mi się wydaje, że faktycznie najprościej będzie wszystkim trafić do "Cudownych Lat". Zaraz z Alei w prawo na Karmelicką... Samochodem można dojechać pod samą kawiarnię. Miejsce parkingowe w tygodniu też powinno się znaleźć koło kawiarni a i ze stolikiem dla większej liczby osób nie będzie problemu - ile by nas nie przyszło wszyscy się zmieścimy. No i jest sala dla nie palących... Mnie osobiście to chyba bardziej odpowiada niż zatłoczony na okrągło Kazimierz.. Nie wiem jakie zdanie ma o tym reszta z Was Ale jak będziemy się tak zbierać jak do tej pory, to nigdy się nam nie uda spotkać Odpowiedz Link
diy1 Re: Kraków - spotkanie 29.09.08, 11:17 Chetnie sie przyłącze,jesli można, tylko prosze o termin. Miejsce dla mnie każde, ale najlepiej w centrum, "Cudowne lata" są O.K.,pozdrawiam Odpowiedz Link
gutek32 Re: Kraków - spotkanie 29.09.08, 14:04 no to na czym stanęło z tym spotkaniem? jestem tu dosyć nowa, ale chętnie się przyłączę. Ponieważ pracuję - proszę o termin późnopopołudniowy. Dobry pomysł - tak w ogóle. Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 29.09.08, 16:28 Bedę się kontaktowała z estoc`kiem na gadu i Wam napiszę dokładnie co i jak Potem wspólnie ustalimy, czy w miarę wszystkim pasuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 01.10.08, 11:43 Ten piątek (03.10, godz. 20.00 Cudowne lata ul. Karmelicka? Odpowiedz Link
estocek Re: Kraków - spotkanie 01.10.08, 18:55 Cóz(( Chciałabym być, bardzo, ale w piątek spodziewam się gości z bardzo daleka i niestety też mają jakoś tak dojechać(( Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 02.10.08, 18:48 To jak? są jacyś chętni, czy nie bardzo? Odpowiedz Link
katarinka.z Re: Kraków - spotkanie 03.10.08, 15:25 Dobra...ja się poddaję z propozycjami Jak coś ustalicie - to sie jakoś dostosuję. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
estocek Re: Kraków - spotkanie 06.10.08, 11:34 Spotkanie odwołane - powód - chętnych BRAK Odpowiedz Link