franiolek1 01.04.09, 14:36 Biopron 9 to czeski probiotyk, dzisiaj dotarl do aptek. documents.valosun3.quonia.cz/dl_biopron_pl.pdf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni5553 Re: nowy probiotyk w Polsce 01.04.09, 15:03 był on już dostępny w aptekach przynajmniej od 1,5 m-ca jego cena jest korzystniejsza niż ta w koronach czeskich po przeliczeniu na PLN. Odpowiedz Link
franiolek1 Re: nowy probiotyk w Polsce 01.04.09, 15:15 Aha, dzieki, dzisiaj dotarla dostawa do apteki mojej siostry Chyba pudelko 30 kapsulek kosztuje 17 zl. Odpowiedz Link
dx771 Re: nowy probiotyk w Polsce 08.04.09, 14:47 4,5 mld bakterii, ale niestety w zwykłej kapsułce, więc pewnie lepszy probacti4. Odpowiedz Link
tomiro_999 Re: nowy probiotyk w Polsce 08.04.09, 15:23 a mnie zastanawia jedna rzecz, czemu w polsce tak trudno o dobry probiotyk? mam wrazenie ze nie oplaca sie wejsc do takiego kraju z probiotykiem typu optima bo po co sprzedawac 40mld bakterii w jednej kapsulce jak mozna za ta sama cene sprzedac 4 i ludzie beda zadowoleni... jakis czas temu kontaktowalem sie z natures way, chcialem zeby optime wpuscic do polskich aptek, wzialem na siebie wszystkie papierkowo/rejestracyjno/sanepidowe sprawy z czego pozniej wyszly same problemy dla mnie a natures way po tym jak przedstawilem im sytuacje na polskim rynku w preparatach probiotycznych sie... wypia, stwierdzili ze oni maja swoje plany z polskim rynkiem a dwa tygodnie wczesniej mialem z nimi wszystko ustalone, dostalem cenniki i czekalem na probki dziwne rzeczy sie dzieja na tym swiecie Odpowiedz Link