Dodaj do ulubionych

Podróż...

04.02.19, 21:44
Witam, poprzednia wróżba dotycząca relacji się całkowicie sprawdziła dlatego zwracam się z prośbą o wróżbę na zupełnie inne pytanie.Od tygodnia dnia mi się sny których symbolika w siennikach odpowiada podróży w najbliższym czasie, wiem że może to głupie ale sny są praktycznie codziennie...nie wiem dlaczego bo żadnej podróży nie planuję, nikt mi też nic nie zaproponował jeśli chodzi o wyjazdbig_grin i tak mnie to nurtuje że chciałabym abyś w wolnym czasie postawiła karty na to czy w najbliższym czasie gdzieś wyjadę w jakąś podróż gdzieś...będę bardzo Tobie wdzięczna!
Obserwuj wątek
    • ewaseba Re: Podróż... 04.02.19, 21:46
      Tam wyżej zaszła zamiana słow-chodzilo mi, że od tygodnia śnią mi się sny*
      • oyala Re: do ewaseba - Podróż... 05.02.19, 21:52
        Karty nie potwierdzają, abyś miała się szykować do podróży lub zmiany miejsca zamieszkania/przebywania. Natomiast mogą być zupełnie inne gwałtowne zdarzenia, które mogą zrujnować twoje codzienne życie/codzienną rutynę, bo na horyzoncie się pojawi kawaler/rycerz "na białym koniu", który doprowadzi wszystko do harmonii i do właściwej atmosfery, albo zjawi się, aby ciebie zauroczyć. To może być również sytuacja sprzyjającą uregulowaniu sytuacji. Na ile w tym prawdy nie wiem. Nie potrafię określić terminu, ale Tarot czesto przewiduje na, do paru miesięcy. Ciekawi mnie czy tak faktycznie się zdarzy. 8 monet + Wieża + Rycerz kielichów. Ta podróż może oznaczać zmiany, przejście/przełom z czegoś gwałtownego do spokoju.
        • ewaseba Re: do ewaseba - Podróż... 06.02.19, 18:47
          Oh czyli jakiś facet może się pojawić, może dlatego mam takie sny i chodzi o ten przełom w tej wieży jak napisałaś a nie podroz😃jak tylko się jakiś pojawi wrócę z weryfikacja! dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka