Dodaj do ulubionych

związek osoby trzecie itp

07.09.19, 17:15
Spotykam się z kimś od dlugiego czasu, ale wiem, że ten facet miał kogoś i dlatego się na jakiś czas rozstalismy. Czy jest szansa, że rozstanie się z tamtą kobietą? Jak mu w ogóle układa się w zyciu osobistym? Pytam się ponieważ jest bardzo tajemniczy. Mogłaby mi Pani pomoc i rozlozyć na moj problem karty?
Caluję i dziękuję
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do aneta1986 - związek osoby trzecie itp 09.09.19, 16:37
      Trochę to enigmatyczne co napisałaś. Chciałabym wiedzieć,
      czy:
      - ten facet jest obecnie z tobą
      - jak byliście razem to on w tym samym czasie (na pewno) był również z inną kobietą

Nie za bardzo wiem, o co naprawdę pytasz. Jeżeli pytanie dotyczy jego życia osobistego poza waszą byłą relacją, to na takie pytania nie odpowiadam.
      Dla mnie twój opis jest niezrozumiały w sytuacji i czasie o jaki dokładnie pytasz. sad
      • aneta1986 Re: do aneta1986 - związek osoby trzecie itp 22.11.19, 16:30
        Witam serdecznie!
        Chciałabym zapytać czy mój chłopak spotyka się jeszcze z inną kobietą? Co ukrywa? Może jest księdzem? Głupie pytania, ale im dłużej o tym myślę tym więcej przychodzi do głowy. Kiedyś tak było, ale obecnie twierdzi, że jest sam.
        Oboje chyba sobie nie ufamy. Ciągle mi zarzuca, że interesuję się innymi facetami itp
        Będę wdzięczna za odpowiedź 🙂 i bardzo serdecznie dziękuję.
        • oyala Re: do aneta1986 - związek osoby trzecie itp 25.11.19, 15:44
          do - aneta1986

6 kielichów + 9 monet + Kochankowie - całkiem prawdopodobne, że twój chłopak ma jakieś związki/zobowiązania poza waszą relacją. Nie sadzę, aby był księdzem. Jednak takie "mocne" uczuciowo karty się pokazały, z których może wynikać, że ciągnie go w innym kierunku. Chorobliwe mogą być jego zarzuty wobec ciebie, albo to taka ustawka, aby odwrócić twoją uwagę od jego nieuczciwości. Takie zachowania są często typowe, nie kojarz tego z troską o wasz układ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka