justka79 03.01.10, 13:03 Jakie wrażenia po sylwestrowych balach? Jak osławiona Orchidea? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekmel2 Re: posylwestrowe wrażenia 03.01.10, 22:10 Posylwestrowe wrażenia moim zdaniem i nie tylko nie są najciekawsze.Owszem sala bardzo ładna i duża przy tej ilości osób nawet było nieźle, ale jest duże ale do kucharza.Jeśli to przeczyta to będzie się czerwienił bo wie co spieprzył. 1. Goście siedzieli przez ok.godzinę bez talerzy do przystawek oczekując na danie główne. 2.Obsługa zbyt mała liczebnie i nieprofesjonalna-odpowiednio złożone sztućce są sygnałem umownym o zmianę nakrycia.Błąd!!!!!!! 3.Dania na ciepło były dosłownie na ciepło a nie na goraco!!!!! 4.Kaczka jest już dawno niemodna !!! 5.Ciasto należy układać na paterach a nie usypywać z nich góry. 6.Wracając do obsługi, bardzo nieapetycznie wygląda gdy na jednym wózku jadą czyste talerze i na tym samym gromadzi się talerze używane oczyszczając je na oczach gości do michy. Kochani ,zaczynacie i możecie popełniać błędy,mam nadzieję że następne bale udane w tym temacie.Mimo wszystko było sympatycznie. Szkoda ,że te małe drobiazgi mnie trochę irytowały. Odpowiedz Link Zgłoś
uanskor Re: posylwestrowe wrażenia 04.01.10, 13:55 Ja też tam byłam. Moje wrażenia bardzo dobre, może parkietu troszkę brakowało. Nie zauważyłam niedociągnięć o których pisze wojtekmel2. Barek bardzo dobrze wyposażony, alkoholu i napoi na stołach nie brakowało. Zespół był fajny. Jedzenie smaczne, towarzystwo dobre - może niektóre panie przeholowały z alkoholem ale dało się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmel2 Re: posylwestrowe wrażenia 08.01.10, 20:50 Droga Pani,owszem każdy używa wszystkich uciech na swoje możliwości,ale nie to jest najważniejsze na imprezach masowych.Jest to trudne,ale za 600 zł od pary,można zapewnić komfort obsługi na na wyższym poziomie, bo nic mnie nie przekonuje,że czekając na danie obiadowe trzeba było przekąski zimne spożywać na serwetce.No chyba że ma być tak jak ma być.Nie chcę aby wypadło ,że bywałem w Wersalu ale ? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_beauty Re: posylwestrowe wrażenia 09.01.10, 14:16 No niestety bez rewelacji, owszem sala nowa, ładny wystrój, ale z obsługą kiepsko, jedzenie byłoby lepsze gdyby było ciepłe...mały parkiet, spodziewałam się czegoś lepszego.. Odpowiedz Link Zgłoś