aga_w76 15.02.10, 17:43 Gdzie można zapisać się na zbadanie stawów biodrowych u niemowlaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4ev_er Re: kontrola stawów biodrowych 15.02.10, 18:23 Polecam specjaliste chirurga-ortopede dr.Julite Sosnowska (przychodnia Medica). Bardzo dobrze sie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
gawk Re: kontrola stawów biodrowych 15.02.10, 21:46 Ja również chodze do niej na wizyty i polecam Przy szpitalu na Starowiejskiej jest przychodnia ortopedyczna dla dzieci i co ważniejsze bezpłatna i krótsze kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
4ev_er Re: kontrola stawów biodrowych 16.02.10, 12:45 W Medice nie ma żadnych kolejek, jest się przyjętym tego samego dnia gdy umawiasz się na wizytę w godzinach przedpołudniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gawk Re: kontrola stawów biodrowych 18.02.10, 12:38 Ja czekam na wizyte misiąc Może poprostu ktos zrezygnował i udało Ci się szybciej umówić.Normalnie trzeba czekac.. Odpowiedz Link Zgłoś
4ev_er Re: kontrola stawów biodrowych 18.02.10, 14:47 Nie, to byla prywatna wizyta gdyz nie chcialam czekac ani tez pieluchowac dziecka bo pani Gajewska PODEJRZEWA dysplazje. Jak dla mnie, podejrzewac to zbyt malo by az szeroko pieluchowac i to zdrowe dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
hejkins Re: kontrola stawów biodrowych 18.02.10, 15:17 moge odstąpić termin wizyty w medice na 2 marca, bylam dziś na starowiejskiej a tam mam zarezerwowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
drewex32 Re: kontrola stawów biodrowych 18.02.10, 22:51 hejkins napisała: > moge odstąpić termin wizyty w medice na 2 marca, bylam dziś na starowiejskiej a tam mam zarezerwowaną. Do jakiego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
hejkins Re: kontrola stawów biodrowych 19.02.10, 09:24 dr odorowski lub jakoś podobnie, nie dosłyszałam przez tel. Odpowiedz Link Zgłoś