bobkrzysiek 04.03.10, 14:07 Witam, czy ktoś orientuje się, czy któreś z przedszkoli siedleckich przyjmuje dzieci od drugiego roku życia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breuszek Re: Przedszkole od 2 lat 06.03.10, 04:59 żadne. oddaj dziecko do żłobka albo poszukaj niani. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Przedszkole od 2 lat 06.03.10, 09:07 w żłobku nie ma miejsc, chyba że składać teraz papiery na wrzesień wiem, bo mi się udało zdobyć teraz miejsce niemal cudem(inni rodzice zabrali papiery), więc zostaje niania Odpowiedz Link Zgłoś
onatali Re: Przedszkole od 2 lat 09.03.10, 15:41 Oddzial żłobkowy ma przedszkole publiczne na Żuławskiego ( koło basenu), poza tym młodsze dzieci często przyjmują w przedszkolu na Ściegiennego. Odpowiedz Link Zgłoś
podlaskikaktus Re: Przedszkole od 2 lat 09.03.10, 17:16 Bardzo fajny ten oddział żłobkowy przy przedszkolu na Żuławskiej. Później łatwiej przejść dziecku do tego właśnie przedszkola. Przedszkole jest wspaniałe, bardzo miłe panie i przesympatyczna Pani Dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Przedszkole od 2 lat 10.03.10, 10:56 mój antoś chodzi do przedszkola a w czerwcu będzie miał dopiero trzy latka. zaczął kiedy miał 2 i 2 miesiące. warunkiem było to, żeby nie korzystał już z pieluszki i był w miarę samodzielny. wsrunki spełnił więc mógł zacząć śmigać do przedszkola :)) siódemka przy kościele garnizonowym. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Przedszkole od 2 lat 10.03.10, 12:34 Przypomniało mi się, że takiego dwulatka może przyjmą też w Tęczowym Przedszkolu, przy Warszawskiej. Wszędzie podstawowym warunkiem jest dość dobra samodzielność dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś