pawel842159 04.03.10, 22:08 pojawila sie nowa knajpa na rynku w siedlcach. BURGEROWNIA. jedliście w niej?? jak sie zaopatrujecie na te burgery?? hej pawcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyperactive1 Re: burgerownia 04.03.10, 23:26 Knajpa działa już od jakiegoś czasu, od roku albo i więcej. Jest to budynek byłego sklepu spożywczego, na przeciwko komisu samochodowego przy banku Pekao SA, zaraz za skrzyżowaniem Wojskowej i Cmentarnej, po stronie Galerii S. Dołączam się do pytania - warto tam zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: burgerownia 05.03.10, 00:13 Nigdy nie zrozumiem fenomenu fast foodow i tego syfiastego zarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: burgerownia 05.03.10, 07:48 ja też acha coś już było na temat burgerowni, poszukajcie może coś tam jest o jakości Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: burgerownia 05.03.10, 23:34 A jedliście kiedyś prawdziwego burgera, że tak krytykujecie, np. takie jak tu serwują: www.jeffs.pl/strona.php?podstr=artykul&co=34&lang=pl&id=&idfk=27 Czy tylko, te z pkp/maka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: burgerownia 05.03.10, 09:25 2 dni temu zjadłem tam kanapkę. Zrobiło mi się ciężko na brzuchu, tak jakby ktoś mi cegieł do brzucha wrzucił. Wieczorem doszło jeszcze uczucie bolesności, zupełnie tak jakby mi ktoś kiszki poobijał i miałbym na nich siniaki. Jeszcze do dzisiejszego dnia to odczuwam. Nie wiem, czy olej mieli stary, czy kotlet z kota starego... . Mówcie sobie co chcecie, wolę McDonald'sa bo chociaż pewne jest, że jakość tam mają. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa133 Re: burgerownia 05.03.10, 09:34 Ja kiedyś tam jadłam zapiekankę.Mało dodatków typu kapusta,kukurydza, tylko pieczarki,ser i ketchup,musztarda.A cena wysoka jak na tak ubogą wersję.Przy atlasie cena zapiekanki mniejsza a full dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: burgerownia 05.03.10, 10:19 Kiedys zamowilem tam bekonburgera czy jakos tak i dostalem napompowana powietrzem bulke z 3 kawalkami spalonego boczku i salata hehe, zaplacilem za to cos kolo 4 zlotych chyba. Niby w nazwie nie bylo "ham" ale jednak za taka cene spodziewalem sie jakiegos kotleta w srodku, a tu walek. p.s. przepraszam za brak polskich znakow ale jestem we wloszech i na ich klawiaturach niema naszych ogonkow i calej reszty:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel842159 Re: burgerownia 06.03.10, 19:33 czesc a ja tam jadlem pare razy i mi smakowalo. dobre maja grillowane piersi kurczaka ktore wsadzaja w maxichickena. co do dziadoskiego fastfooda to akurat ta kanjpa nie ma nic z tym wspolnego. oczywiscie maja tragicznego hamburgera ale sa tez kanapki z gormej polki z boczkiem czy wlasnie z piersia kurczaka. oczywiscie kazdemu zdarzy sie spierdzielic zarcie - nawet profesjonalistom. moim zdaniem jest cool i ja polecam pozdro pawel Odpowiedz Link Zgłoś
julia6423708 Re: burgerownia 06.03.10, 19:45 dzień dobry byłam w tej waszej burgerowni dzisiaj po pracy. Jadłam coś takiego jak cheesebekon. REWELACJA. Takiej kanapki nie jadłem nigdy w życiu. Ciągnący się ser, smażony boczek, surówki... hmmm palce lizać. Droga jak diabli, ale produkt mający dobrą jakość musi niestety mieć i wysoką cenę. Ja tam daję im 5+ (przynajmniej za tą kanapkę). Muszę spróbować jeszcze ten świat panini - jadła moja koleżanka z pracy i bardzo zachwalała. duża grilowana bułka a zawartość można sobie wybrać samemu. tak jak już pisałam. Daję jak na razie 5+ dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
jah.jah Re: burgerownia 07.03.10, 13:05 i muzyka reggae leci czasami nad jamajskimi cheesburgerami - popieram żarcie niebotyczne mniam mniam reggae chrup chrup Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka ktoś tu robi tanią reklamę 07.03.10, 16:27 Na dodatek nierzetelną julia6423708 napisała: > dzień dobry > > byłam w tej waszej burgerowni dzisiaj po pracy. > Jadłam coś takiego jak cheesebekon. REWELACJA. Takiej kanapki nie jadłem nigdy > To byłaś i nie jadłeś .... - obojnak ????? Żal czytać Nie róbcie taniej pseudoreklamy a jesli juz to sie przynajmniej wysilcie żeby wyglądało wiarygodnie. Tylko ludzie inteligentni inaczej jadają w tego typu miejscach :/ Niesmacznego życzę w > życiu. Ciągnący się ser, smażony boczek, surówki... hmmm palce lizać. Droga jak > diabli, ale produkt mający dobrą jakość musi niestety mieć i wysoką cenę. Ja ta > m > daję im 5+ (przynajmniej za tą kanapkę). Muszę spróbować jeszcze ten świat > panini - jadła moja koleżanka z pracy i bardzo zachwalała. duża grilowana bułka > a zawartość można sobie wybrać samemu. > > tak jak już pisałam. Daję jak na razie 5+ > > dziekuję tak tak .... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel842159 Re: ktoś tu robi tanią reklamę 09.03.10, 22:39 cze co chceta to gadajta - mi samakowalo. PS. no julia zachwalila niezle ten towar - takze moze ktos podstawiony, ale ja od siebie tez moge napisac ze jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
julia6423708 Re: ktoś tu robi tanią reklamę 10.03.10, 07:11 co chcecie to mówcie - akurat nie jestem znajomą tych Panów. Mi tam smakowało i będę polecała (a może polecał - taki kolega dociekliwy i wyłapuje literówki) idź sobie gdzie indziej jeść jak ci nie pasuje dobra knajpa - pkp otwarte :) Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: ktoś tu robi tanią reklamę 10.03.10, 09:44 Wolę na PKP zjeść, niż w tej burgerowni. Dobre hamburgery mają w budzie obok Panamy na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: ktoś tu robi tanią reklamę 10.03.10, 19:24 Mi tam tez smakowało w Burgerowni żarcie. A jak ktoś nie chce to przecież nie musi tam jadać. Odpowiedz Link Zgłoś
micha-l313 Re: ktoś tu robi tanią reklamę 11.03.10, 23:08 to spadaj na PKP - mi tam smakuje. bylem raz - jadlem cos z kurczakiem i bylo zajebiste. a ty zapierda..j na pkp i zryj burgery z mikrofalowki Odpowiedz Link Zgłoś