filmmix 04.03.04, 00:45 witam, "Tabu" na Chrobrego - ktoś już z Was odwiedził? Ja nawet nie wiem, gdzie znajduje się ten lokal... podobno bardzo kameralnie, miło, piwo 4,50 zł w przyszłości - wykwintne dania i selekcja na wejście coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_szczepana T A B U - nowy lokal 04.03.04, 20:24 Bardzo dobra wiadomość na przedwiośniu! Bardzo się cieszę, oby nie na wyrost. Jak to TABU wygląda, w którym miejscu, może mają stronę www? Hm, Chrobrego, ciekawe gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: nowy lokal 05.03.04, 00:39 Właściciel - Bartek Zagalski (ten sam, co od Klimatyzacji i paru pizzerii) Miejsce - to samo, co niegdyś Area51, tyle, że wnętrze ponoć zostało mozno przerobione. Tam kilka barów, ochrona zamiejscowa, sala do tańca etc. I najważniejsze - lokal docelowo przeznaczony będzie dla gości od 21 roku życia. Bartek zapowiada, że przynajmniej raz na tydzień będzie muzyka na żywo. A wystartowali 20 lutego - nieoficjalnie,a oficjalnie 24.02. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: nowy lokal 05.03.04, 17:19 No to muszę się wybrać na drugi koniec miasta, aby to TABU obejrzeć i wychylić jakiś browarek. Pytanie, jaki tam dają? Klima na 11-go Listopada zdaje się znika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: nowy lokal IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 23:55 Narobiliście mi smaku, idę do TAbu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: nowy lokal IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 14:45 Może to TABU gdzieś jest, ale nikt nie wie. Dzis przeszedlem Chrobrego tam i z powrotem i nigdzie tego Tabu nie dostrzegłem. Ma to jakiś szyld? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: nowy lokal 22.03.04, 23:22 Jakos TABU jest tematem tabu, cicho sza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jp Re: nowy lokal 23.03.04, 08:30 A to nie jest czasami tam gdzie był (przed pralnią chemiczną) piętrowy sklep spożywczy ? Cos mi sie takiego obiło o uszy. Ale jeszcze spytam brata - on już tam był i bardzo chwalił. Są tam ekrany i można oglądać mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: nowy lokal 24.03.04, 07:56 Nie, Tabu jest w głębi, na prawo od apteki, a apteka na prawo do tego piętrowefo sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: nowy lokal 24.03.04, 10:49 Czy każdy moze tam wejść, czy trzeba mieć "wprowadzającego"? Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: nowy lokal 25.03.04, 15:06 Chyba jest od 21 lat, ale więcej szczegółów będę mógł napisać jak będę w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: nowy lokal 25.03.04, 18:50 No tak, każdy coś słyszał, tylko nikt tam nie był. A czy nie jest to rejon działania Oliwki? Odpowiedz Link Zgłoś