Dodaj do ulubionych

Lokal na Chrzciny

25.01.11, 10:55
Witam
Szukam lokalu na przyjęcie żeby było miło i przyjemnie max do 30 osób
dobre jedzenie i nie drogo.
Co serwują w cenie i jakie ceny obowiązują obecnie za osobę.
Z góry dzięki za informacje .

Obserwuj wątek
    • brat_szczepana Re: Lokal na Chrzciny 25.01.11, 17:44
      > dobre jedzenie i nie drogo

Rzadko chodzą w parze te dwa oczekiwania.
      • pietia27 Re: Lokal na Chrzciny 25.01.11, 19:51
        Kolego jesteś beznadziejny w tych swoich wtrąceniach.
        • efaster Re: Lokal na Chrzciny 25.01.11, 23:01
          Jest dużo lokali, ale który jest godzien polecenia trudno powiedzieć, mnie tam zazwyczaj wszytko pasuje, gdzie innym niekoniecznie. Wiec nie chcę niczego polecać, by później nie było, że nie taki poleciłem.

Dlatego może "formowe" koleżanki coś podpowiedzą ?? Kobiety mają zawsze nosa w tych sprawach. A chłop jak to chłop, aby jedzenie dobre było :))
          • brat_szczepana Re: Lokal na Chrzciny 26.01.11, 12:45
            > Kolego jesteś beznadziejny w tych swoich wtrąceniach.

Przepraszam bardzo, jeżeli tą uwagą Ciebie uraziłem.
            Powiem więc inaczej: lokal z możliwym jedzeniem za nie za duże pieniądze
            - Palce Lizać
            - Barbarossa
            - Ulice Świata
            - Zaścianek Polski
            - Pepe Verde
            - Marakesz
            - Plejada

• efaster Re: Lokal na Chrzciny 28.01.11, 12:15
              A co miałem napisać jak dla mnie każdy lokal dobry, mało, kiedy narzekam. Aby jedzenie było ok. nie wiało i kapało z dachu na głowę, nie było zimno w środku. I ja testem zadowolony. A na przykładzie mich bliski powiem, że potrafią bardzo nażekać, mimo iż dla mie jest ok. I ci poleca jakiś lokal, a okaże się nie taki i co ?? Dlatego napisałem, że kobiety mają "nosa" do tego typu rzeczy. Podpatrzą a to tu a to tam, wydawałoby się, że jakieś szczegóły, na które My faceci zazwyczaj wogle nie zwracamy uwagi, a kobity takie rzeczy wyłapują w lot.

Teraz wytłumaczyłem :))
    • rosa500 Re: Lokal na Chrzciny 28.01.11, 10:19
      Polecam, bo wypróbowałam. Także chrzciny na 30 osób. "U Anny" na Garwolińskiej tanio, menu nie zbyt wyszukane to dla mnie na plus, dobre sprawdzone dania. Dużo przystawek, ciasta, dwa desery, napoje ciepłe i zimne.
      Polecam mniejszą salę na górze z pokojem dla dziecka do nakarmienia i przewinięcia.
      • pietia27 Re: Lokal na Chrzciny 28.01.11, 11:01
        Super dzieki rosa500.
        A czy ktoś był lub robił w "palce lizać" chrzciny?
        Rosa a ile płaciłaś jezeli to nie tajemnica ?
        • monian24 Re: Lokal na Chrzciny 28.01.11, 13:33
          Popieram rosa500.
          Robiłam w ANNIE chrzciny w lipcu ubiegłego roku. Ja jak i nasi goście byliśmy zadowoleni. Myślę że taniej nie znajdziesz w Siedlcach sali na taką uroczystość (60 zł /osoba). Dania dobre, sprawdzone i naprawdę jak na tą cenę bardzo dużo przystawek. Obiad z 2 dań, deser, deser lodowy, ciasto, owoce, sałatki (chyba3), wędlina, mięsko pieczone, ryba po grecku, schab w galarecie, przystawki sezonowe typu pomidor, ogórek, napoje. Jedyna wada to to że nie ma wyboru dań, mają z góry ustalone menu na chrzciny. POLECAM.
          • rosa500 Re: Lokal na Chrzciny 29.01.11, 20:45
            Także płaciłam 60 zl/os. To było pod koniec tamtego roku.
            Dla mnie to raczej nie było problemem że są z góry ustalone dania. Sama raczej nie zestawiłabym lepszego menu.
        • gold-1951 Re: Lokal na Chrzciny 28.01.11, 20:07
          Jak chcesz za niewielkie pieniądze ale całkiem przyzwoicie to zapytaj panią w barku na OSiRze przy ul. B.Prusa
    • anuska42 Re: Lokal na Chrzciny 28.01.11, 18:46
      Chodowiaka polecam jedzenie dobre ceny nie są wygórowane. Lokalu u Anny po pewnym weselu bym nie poleciła nigdy organizacja okropna jedzenie takie sobie. W Domu biesiadnym jest też ok
    • 1kudlaty Re: Lokal na Chrzciny 29.01.11, 21:20
      Polecam Panderoze na Garwolińskiej jedzenie ok ceny jak wszędzie klimat fajny warto zajrzeć zobaczyć popytać
      • brat_szczepana Re: Lokal na Chrzciny 01.02.11, 00:29
        * Piramida - Składowa 29; Tel.: 25/7513100
        * Smaczek - Kazimierzowska 7; Tel.: 25/6323021 w.377
        * Prowincja - Partyzantów 17; Tel.: 25/6320000
        * Green Bar - Armii Krajowej 12; Tel.: 25/6310661

• news_1 Re: Lokal na Chrzciny 01.02.11, 09:27
          > * Piramida - Składowa 29

Sam lokal, owszem przyjemny ale tam nie ma nic do jedzenia oprócz frytek i pizzy, watpliwej zresztą jakości. Przyjęcie mozna urządzić pod warunkiem, że katering będzie z zewnątrz. Chyba nie o to tu chodziło? ;)
          • brat_szczepana Re: Lokal na Chrzciny 01.02.11, 13:48
            > ale tam nie ma nic do jedzenia oprócz frytek i pizzy

W ulotce informacyjnej podają, że organizują przyjęcia. Muszą więc oferować dania właściwe dla przyjęć.
            www.esiedlce.pl/zdjecia/piramida.pdf
            • news_1 Re: Lokal na Chrzciny 01.02.11, 15:03
              > W ulotce informacyjnej podają, że organizują przyjęcia.

Papier zniesie wszystko ;) Proponuję osobiście się przekonać jakie menu oferują na codzień :)
              • brat_szczepana Re: Lokal na Chrzciny 01.02.11, 16:32
                > Proponuję osobiście się przekonać

Jeżeli tak twierdzisz, to pewnie masz rację. Przyjmuję Twoją opinię za dobrą monetę.
                • pawelpap Re: Lokal na Chrzciny 16.09.11, 18:39
                  Podbiję trochę temat... robił może ktoś chrzest w Barbarossie ? Chodzi mi o jedzenie czy dania są podawane w miarę dużych porcjach czy raczej ubogo ? I ogólne wrażenie jeśli ktoś robił to poproszę się podzielić :)
    • 1kudlaty Re: Lokal na Chrzciny 17.09.11, 22:58
      Lokal Panderoza na garwolińskiej robiliśmy komunę i chrzciny jesteśmy zadowoleni obsługa miła jedzenie w większości Ty ustalasz jest spory wybór ,polecam
      • annamisiaczek Re: Lokal na Chrzciny 18.09.11, 00:31
        Panderoza tak z mężem tam robiliśmy spotkanie polecam gorąco.
        ,,news_1,, trzeba być kompletnym idiotą żeby pisać takie bzdury, przecież oczywiste jest że ludzie nie będą jedli pizzy na chrzcinach stąd też catering-lokal jako pizzeria.
        Sama widziałam jak chodziłeś na hot-dogi na PKP i jadłeś parówkę zmieloną z krowich cycek niskiej jakości. Pozdrawiam nieudacznika :)
        • news_1 Re: Lokal na Chrzciny 18.09.11, 09:34
          Ten styl wypowiedzi, zdradzający niedojrzałego, złośliwego i zarozumiałego gnojka, któremu ktoś dotknął ulubioną zabawkę... :D W ciemno mażna obstawiać, że odezwał się Maciek - właściciel Piramidy. Który to już raz udowadniasz, że nie masz pojęcia o interesie, który prowadzisz? Który normalny właściciel, jeszcze przed otwarciem swojego lokalu, poprzez obelgi i nieuzasadnione pretensje pod adresem mieszkańców osiedla, na którym ten lokal uruchamia, zapewnia sobie ich bojkot? Trzeba mieć naprawdę nierówno pod "deklem", żeby się tak zachowywać. Widać mało ci tamtej nauczki, dlatego te debilne zagrywki przenosisz na nowe forum. Staraj się tak dalej, to wkrótce do Piramidy nie zajrzy pies z kulawą nogą, a ty sam wrócisz do zakładu tatusia składać okna ;P
          • drizzt1223 Re: Lokal na Chrzciny 18.09.11, 10:19
            A że tak się wbiję w temat to w Pandrosie (-zie??) ile takie chrzciny czy komunia od osoby kosztują?
            • e_podmiejska Re: Lokal na Chrzciny 18.09.11, 11:19
              Również polecam Panderozę na Garwolińskiej. Impreza chrzcielna była ponad trzy lata temu w czerwcu,więc można było skorzystać również z przyjemnego terenu zielonego, a dla dzieci była dodatkowo animatorka (gratis) , która bardzo strytnie je zabawiała, a dorośli mogli poświęcić tgen czas na rozmowę i delektowanie się dosyć smacznym menu. Polecam, sama miałam też okazję tam bawić się na kilku imprezach karnawałow-weselnych i nigdy nie zawiedli pod kątem menu.
              • pawelpap Re: Lokal na Chrzciny 18.09.11, 18:00
                Też słyszałem o Panderozie... jednak jak dla mnie 110 zł od osoby płacić dla posiedzenia 3-4 godzinki to trochę za dużo... wolę tą kwotę na co innego wydać... po obejrzeniu 4 lokali zdecydowałem się na Ranczo.. mam nadzieję że będę zadowolony :)
    • pamplemousse1 Re: Lokal na Chrzciny 18.09.11, 20:17
      chodowiak i rafalscy, super jedzenie
      • drizzt1223 Re: Lokal na Chrzciny 19.09.11, 11:19
        O ranczu mam tylko jedną opinię do koleżanki której wszędzie się podoba:D, no ale tam podobno jest tragicznie ...
    • kaowiec81 Re: Lokal na Chrzciny 19.09.11, 12:22
      Ja zdecydowanie polecam Rafalskich. W tym roku robiłem chrzciny u nich w Przyworach. Świetna kuchnia, duży wybór menu, super obsługa, a przy okazji fajny plener na foty. Koszt ok. 60-70pln/os. (zupa, danie mięsne, przystawki, ciasto, owoce, napoje, kawa, herbata). Cena jest uzależniona od wyboru menu. Kilka razy korzystałem z ich usług i jeszcze nie zawiodłem sie. Tak więc Ja polecam Rafalskich.
      • Gość: saasd Re: Lokal na Chrzciny IP: 188.241.25.* 27.03.19, 13:03
        Sprawdź sobie na chrzcinyikomunie.pl . Super lista ofert z całej Polski :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka