Dodaj do ulubionych

PiS-cenzura na forum?

16.10.07, 16:57
Kto, dlaczego i na jakiej podstawie wywala ciekawe watki na ośla ławę?.Dlaczego usunieto "Po debacie Tusk - Kwasniewski"? Czy to macki z JG?
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: PiS-cenzura na forum? 16.10.07, 17:05
      Ja nie usuwałam, więc i nie wiem dlaczego, niestety nie mogę też cofnąć z oślej...
      • Gość: asdf Re: PiS-cenzura na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:54
        watek "premier i jego slub" tez zaginal
        • Gość: baja Re: PiS-cenzura na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:58
          No i jak nie wierzyc w czestochowskie CUDA?????????????????????????
          • Gość: jo Re: PiS-cenzura na forum? IP: *.iplus.com.pl 17.10.07, 14:56
            cuda ,cuada,cuda ......A to własnie Cz-wa .A moze pan premier
            odwiedzi to miasto i uwierzy w cuda .
            W tym miescie PiS wygra ,a srednia wwieku mieszkańców będzie 50lat .
            A JG w kazdym urzędzie władzę ma i jej macki sięgają nawet Forum~~

• Gość: gosc Re: PiS-cenzura na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:25
              A ja bym sie wstydzil byc moderatorem na tym forum !
              I wszystko w tym temcie.
              • Gość: tak mysle Re: PiS-cenzura na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 22:40
                Kazdy watek, w ktorym brak wpisow angrusza, albo pochwal PiSuarow, wyp......imy na osla lawe. I Michnik nam, chlopcom z CBA, nie podskoczy. Moderatorki merdac jak kundelki i ruki pa szwam! Honor - paszol won! Siewodnia nasza Polsza, a patom Jewropa! Kaczynskim slawa na wsiegda! ...Honor zszedl na psy, a czy My, Polacy, mamy dac sie zapedzic do psiej budy? Czy naszym godlem ma byc kaczy kuper, a nie Orzel Bialy? To ja musze glosowac na Lid. To nakaz mojego HONORU!
                • kubiss Re: PiS-cenzura na forum? 18.10.07, 03:09
                  Usuwane sa watki krytykujace Tuska i Platforme .
                  Negatywne wypowiedzi PIS nie sa usuwane .
                  Wiec niech nasz moderator pousuwa trache watkow popierajacych platforme
                  Tak dla rownowagi ..... :-)
                  • Gość: Gzik Re: Mydlenie oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 07:36
                    Nowy termin "modersator" mnie przypomina "cenzora".
                    • Gość: andrzej Re: Mydlenie oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 08:51
                      i nawet w takiej gazecie jak wyborcza siedliskiem PO jak coś żle to
                      premier no no utwierdza mnie że tylko PIS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka