Dodaj do ulubionych

efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wątek

18.02.11, 11:55
Zamieściłem informacje, że w Siedlcach powstanie grupa uczniów, która bezpłatnie będzie mogła przygotowywać do matury z fizyki w ramach projektu unijnego, (efizyka.eu), a ty mi to skasowałeś. Chyba fizyka bardzo Ci się źle kojarzy, ale to nie jest powód do takiego zachowania. Siedlce to nie tylko miasto humanistów, niektórzy chcą się uczyć matematyki i fizyki.
Jeśli istnieje możliwość bezpłatnej nauki,to taką informację trzeba rozpowszechniać, zwłaszcza, że Siedlce zostały bardzo wyróżnione- tylko 100 szkół w Polsce prowadzi ten projekt, 9 w mazowieckim !!! Proszę moderatorze (apropos moderator to też fizyka - część reaktora jądrowego)nie odbieraj szansy na lepszą przyszłość uczniom naszej miejscowości !!!! Zanim skasujesz ten post - napisz dlaczego to robisz...
Obserwuj wątek
    • efaster Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 12:44
      Tym forum opiekują się: raks5 i ygd.

Nasi admini szybko i pociuchu kasują każdy spam
      • verena0 Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 12:50
        Myślę, że to nie jest spam, mogłoby zostać.
      • ej1238 Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 12:53
        spamem, albo reklamą byłoby to gdyby trzeba było za to płacić, a skąd uczniowie mają się dowiedzieć o takich możliwościach, jak nie z for internetowych?

A moderatorzy są poprostu nadgorliwi i z forum miastowego chyba chcieliby zrobić tematyczne
        • efizyk Re: efizyka w Siedlcach 18.02.11, 13:42
          Dzięki za wsparcie:)
          Dodaję link do strony rekrutacji (w Siedlcach zapisało się na razie 22 osoby) zapisy tylko do 25 lutego,
    • kerac32 Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 14:23
      W skasowanym wątku jednym słowem nie było wspomniane, że kurs jest bezpłatny. Gdybyś odrazu wyrażnie to zaznaczył to na pewno by nie został usunięty. Powinieneś mieć pretensje wyłącznie do siebie :)
      • kerac32 Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 14:24
        Oczywiście od razu :)
        • efizyk Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 15:04
          Nie było informacji, że jest płatny (w linku, który podałem wszystko było napisane)
          Więc jeszcze dopiszę, że w ramach projektu:
          1. Odbędą się 2 wycieczki do CERN w Szwajcarii - BEZPŁATNIE
          2. 100 osób otrzyma nagrody rzeczowe na zakończenie kursu (BEZPŁATNIE)
          3. dostęp do kursu fizyki na platformie LMS platforma.edu.pl (BEZPŁATNIE)
          4. itd. itp. (BEZPŁATNIE)
          • kerac32 Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 15:06
            Szybko się uczysz ;)
            • efizyk Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 15:16
              W mojej branży są czasami z tym problemy
              • niebieskie_oko.pl Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 15:36
                Szacunek za konsekwencję w działaniu i chęć dzielenia się cennymi informacjami (tu kieruję me słowa zdecydowanie w kierunku "efizyk"). Info w nawiasie dla tych którzy mają problemy z odgadnięciem, co poeta miał na myśli. Po pierwszym info "o fizyce" miałem świadomość, że jest to projekt bezpłatny. Ani ja mądry, ani ja ładny... To pewnie z wiekiem człowiek nabiera...
                • efizyk Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 17:32
                  Dzięki za uznanie, szkoda tylko że rekrutacja feeryjna - w Krakowie nie pomyślano o feriach w naszym województwie (a ogłoszenia w wyborczej i newsweeku mało dają - młodzież takich pism raczej nie czyta)
    • efizyk Re: efizyka w Siedlcach dlaczego kasujecie ten wą 18.02.11, 15:38
      film
      Lekcja fizyki
    • efizyk spin.siedlce.pl 21.02.11, 22:50
      Dziękuje, za artykuł - pozdrawiam was serdecznie - robicie dużo dobrej roboty, nie boicie się niewygodnych tematów
    • efizyk ostatni dzień rekrutacji 25.02.11, 00:28
      Przykro, ale rekrutacja dzisiaj się kończy - zachęcam jeszcze niezdecydowanych . Szkoda, że większość kandydatów jest z jednej szkoły
      Zapisujcie się przyszli inżynierowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka