room_sky 23.02.11, 07:51 Czy wiecie gdzie został przeniesiony sklep z produktami Inglota, znajdował się on na Piłsudskiego, teraz w tym miejscu jest sklep z rajstopkami i skarpetkami dla dzieci.A może całkowicie go zlikwidowano w Siedlcach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drizzt1223 Re: inglot 23.02.11, 08:31 Obawiam się że jednak nie przetrwał:(. W tym mieście nic sensownego nie przetrwa bo ludzi kupujących markowe towary u nas jak na lekarstwo niestety. Tanizna (czytaj podróby) wiodą prym w Siedlcach a osoby chcące zakupić markowe np kosmetyki mogą to zrobić tylko przez internet niestety. Zresztą ja ostatnio przeczesałam całe miasto za koralikami i bransoletką do kompletu i nie znalazłam nic w odpowiadającym mi kolorze więc postanowiłam zrobić sama, ale niestety nawet pasmanterie są ubogi bardzo i wszystko na all musiałam kupić. A jak się mylę i w Siedlcach Inglot jednak jest to powiedzcie gdzie:) A i prawie zapomniałam że może w Imperatorze można coś markowego kupić... Tylko nie wiem czy Inglota mają bo szczerze nienawidzę tego sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
popradxl Re: inglot 23.02.11, 09:47 Sporo dobrych i niedrogich kosmetyków mają w Drogeriach LaBoo. Odpowiedz Link Zgłoś
juristaa Re: inglot 23.02.11, 17:04 To chyba już taka specyfika siedlecko - polska, narzekanie i najeżdżanie na wszystko. Sklepik marki inglot został niejako włączony do wyremontowanego w ubiegłym roku Imperatora i ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: inglot 23.02.11, 17:06 Jak to został dołączony? Możesz mi to jakoś wytłumaczyć? Bo chyba nie w ten sposób że Imperator od zawsze miał produkty Inglota? Odpowiedz Link Zgłoś
portafortuna Re: inglot 24.02.11, 12:34 Stoisko Inglota zajmuje w tej chwili ok. 1/4 sklepu Imperator. Mają bardzo dobrze zaopatrzone stoisko. Wybór odcieni i rodzajów kosmetyków jest niesamowity. Pracuje tam bardzo miła pani, która cierpliwie doradza i pomaga. Mają super system: Freedom System. Można tworzyć palety różnej wielkości z cieniami, korektorami, pudrami, różami i szminkami. Za pojedyńczy mały cień liczą sobie 10 zł, a za duży 12. Do tego cena palety- ok 15-20 zł. Świetny pomysł na prezent albo na zrobienie porządku z tymi wszystkimi kosmetykami walającymi się w szufladach. Ceny podobne do cen w firmach takich jak Rimel, Astor itd... ale wg. mnie jakość cieni w Inglocie jest lepsza, jest większy wybór i oczywiście mozna tworzyć własne palety. Odpowiedz Link Zgłoś