Gość: student IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.05.04, 00:49 Tylko czy to coś zmieni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanye Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 01:21 so, what?? Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! 01.05.04, 07:53 Niby nic, a ja sie jednak ciesze... Jak spedziliscie pierwsze godziny w Unii? Odpowiedz Link Zgłoś
k_j_g Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! 01.05.04, 08:37 Jak? Spałem, wstałem, śniadanie, sprzątanie zaraz. Jak co sobota :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Pierwsze minuty w unii 01.05.04, 11:23 Ja mysle, ze pierwsze minuty w Unii powinny byc typowo polskie. Dobrym rozwiazaniem jest np. wypicie polskiego piwka na siedleckim okraglaku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Pierwsze minuty w unii 01.05.04, 16:36 Oj, oj... A ja bawilam sie swietnie. Co prawda nie w Siedlcach, bo w Wawie. Wciaganie flagi UE i takie tam... No i naprwde siwetna zabawa w klubie ZOO:) A teraz Siedlce i spokoj, wreszcie troszke wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Zbędny cyrk 01.05.04, 18:42 Jestem za jednoczeniem się Europy prawdziwym nie biurokratyczno-urzędniczo- przepisowym, ale ten cały "cyrk" pompa, zwłaszcza w mediach, odliczanie itp był dla mnie żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! 02.05.04, 12:51 Malowaniem mieszkania! Powietrze jakieś inne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.U.R. Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 19:22 no i drogi jakies lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! 03.05.04, 06:54 Wstałem obudzony przez budzik o jakiejś dzikiej porze, bez cienia refleksji na temat naszej integracji. Dopiero w drodze do pracy zdałem sobie sprawę, że coś się zmieniło. Stawka godzinowa co prawda taka sama, ale za to świat jakiś taki piękniejszy. Złudzenie? Może i tak, ale przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! 03.05.04, 10:48 No co Ty... Jeszcze pamietam stawki troszke i zdaje sie dzisiaj pracujesz wg swiatecznej, a to nie jest cos, co sie zdarza w kazdy poniedzialek... Tylko co UE ma do tego? Tylko widzisz, jak wstales i sie "toaletowales", to prawdopodobnie nastepny raz, gdy bedziesz kupowal kosmetyki, zaplacisz juz mniej, bo co prawda jestesmy jedynym krajem UE, gdzie kosmetyki sa oblozone akcyza (w koncu to dobro luksusowe), ale od przedwczoraj znacznie nizsza. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Jesteśmy w UNI EUROPEJSKIEJ !!! 03.05.04, 19:48 > Dopiero w drodze do pracy zdałem sobie sprawę, że coś > się zmieniło. Stawka godzinowa co prawda taka sama, > ale za to świat jakiś taki > piękniejszy Nie martw sie,na tym etapie jest to jeszcze uleczalne,tzn.twoja odczucia, bo stawka godzinowa w tym wieku to już chyba nie wzrośnie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Młodzież w Unii Europejskiej 07.06.04, 17:01 lo2.ap.siedlce.pl/files/podstrony/pliki/nasze_strony/msasin/index.html Witaj na stronie Młodzież w Unii Europejskiej Welcome to The Young people in European Union site Odpowiedz Link Zgłoś