skaruzg 01.04.11, 10:41 W ASO zwykle wychodzi drogo. Gdzie indziej można bez obaw zrobić przegląd okresowy Vectry C? Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ygd Re: Przegląd okresowy Vectry 01.04.11, 13:59 Z ciekawości ile wychodzi w Oplu i za co konkretnie? Nie wiem też co rozumiesz przez pojęcie przeglądu okresowego, przejrzenie zawieszenia, spalin, hamulców? Takie rzeczy robią przy badaniu technicznym. Czy może serwisowanie eksploatacyjne - wymiana oleju, płynów, czyszczenie turbiny? Jeśli chodzi o te drugie, można polecić warsztat Antoszczuka na Jesionowej (chociaż podobno Krzysiek się przeniósł, albo przenosi). Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Przegląd okresowy Vectry 01.04.11, 19:40 Jesli nie chcesz stracić gwarancji, to musi to być w warsztacie autoryzowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Przegląd okresowy Vectry 02.04.11, 17:41 Samochód po gwarancji, więc ASO nie musi być. W Oplu jeszcze nie pytałem, więc cen nie znam, ale zakładam że tanio nie będzie. Nie mam na myśli badania technicznego, tylko taki przegląd po x km. Zaświeciła mi się pewna kontrolka (auto + kluczyk) co oznacza zaproszenie do serwisu :) Pewnie zwykła wymiana oleju, ale coś jeszcze pewnie dojdzie. Dzięki za namiar na Jesionową, w poniedziałek zadzwonię. Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
mentos_1980 Re: Przegląd okresowy Vectry 06.04.11, 20:38 Proponuję ASO VW ostatnio jest promocja w postaci darmowego przeglądu wiosenego totalnie za free, trzeba tylko mieć taką uloteczkę z laską i pędzlem, albo wyciąć taką reklamkę z ostatniego nr Tygodnika Siedleckiego Odpowiedz Link Zgłoś