Dodaj do ulubionych

Oszust z Drażniew

21.05.11, 19:52
Ostrzegam przed firmą Pana Marka Mazurka z Drażniewa jest to firma zajmująca się obróbką kamienia . Zamówiłem u tego Pana parapety marmurowe, a dostałem produkt popękany posklejany z kawałków i źle wyszlifowany. Mój inspektor napisał protokół i ekspertyzę i odwiozłem parapety do reklamacji usłyszałem, że za nie zapłaciłem, a przecież pieniądze dostał przedstawiciel firmy, który przywiózł parapety, najprawdopodobniej syn pana Marka .Po przeczytaniu ekspertyzy Pan Marek tak się zdenerwował, że nie chciał dać mi faktury tak abym nie mógł skierować sprawy do sądu. Na koniec zaczął grozić nie napiszę jak bo to bardzo wulgarne i brutalne groźby. Ostrzegam wszystkich to nieuczciwa firma i bardzo zły człowiek. Uważajcie! Nie popełnijcie tego błędu co ja.
Stanisław
Obserwuj wątek
    • adaptor3 Re: Oszust z Drażniew 22.05.11, 06:36
      Info -przydatne
      a może na portal , oszukany.pl
    • pawel_k22 Re: Oszust z Drażniew 19.10.15, 14:48
      Panie,
      jak pan piszesz o kimś to może jednak nie będzie pan używał danych osobowych (imię, nazwisko, adres), bo to jest nadużycie wolności osobistej i jest chronione ustawą o ochronie danych osobowych. Nie znam tego pana, o którym pan pisze ale tak jak pan to opisał używając właśnie danych osobowych, to pan a nie opisany pan Marek, podlega ściganiu za nadużycia! Radzę skasować ten post lub usunąć dane osobowe, bo naraża się pan na poważne kłopoty.

Prawnik z Zielonej Góry.
      PK
    • 3ras Re: Oszust z Drażniew 19.10.15, 19:57
      Chyba Pan prawnik po gimnazjum.
    • ski.bic.ski Re: Oszust z Drażniew 20.10.15, 23:46
      "Zakład Kamieniarski PPHU Marek Mazurek" Drażniew 56, 08-108 Korczew
      - tak swoją firmę nazwał i zarejestrował jej właściciel,
      - na swojej stronie internetowej zamieścił także swój wizerunek
      paweł_k22 - teraz przytocz adekwatny paragraf na poparcie tego co napisałeś
    • ski.bic.ski Re: Oszust z Drażniew 20.10.15, 23:53
      Nie znam właściciela, nie potrafię ocenić jego pracy,
      sprawa do wyjaśnienia i rozstrzygnięcia między stronami.
      Jestem za informowaniem o niesolidnych usługodawcach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka