Gość: Zmokła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:21 W Siedlcach ma funkcjonować rekrutacja do szkół ponadgimnazjalnych przez Internet. Ciekawa jestem, czy zadowoleni będą z tego uczniowie oraz dyrekcje szkół. I którzy bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simply Re: Do liceum przez Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 00:13 Nie wiem, jak na pomysł prezydenta zareagowali gimnazjaliści, ale sprawdziłem system ;) i mam ciekawe spostrzeżenia... Wprawdzie nie każdy, ale już jako-taki informatyk jest w stanie w krótkim czasie dodać do listy ubiegających się o miejsce np. w Królówce tylu fałszywych kandydatów ilu zechce... CZY TO NIE POWAŻNY PROBLEM??? Bo przecież zaraz będą robione statystyki - ilu uczniów na jedno miejsce, itd... a system weryfikacji PESELu jest niestety do... d*y! Ciekawe, jak będą reagować szkoły, którym przyjdzie weryfikować zgłoszenia od dowcipnisiów... Myślę, że warto też zapytać o to p. Symanowicza - w końcu on kupił ten niedopracowany system... Pzdr2all ;) Odpowiedz Link Zgłoś