Dodaj do ulubionych

Pan MO jedzie do Francji

14.05.12, 18:06
Siedlecki Magazyn Kulturalny TV Siedlce

Chodowiacy jadą do Francji, miasto znów pieniądze dodatkowe wy................
Po co z nimi jedzie MO?
Impreza w MOK, wręczenie Wawrzynów, CKiS to organizowało?
Skromności brak.
"topografia sceny" w wystawianej sztuce jak mówi MO, a ja ha, ha, ha.
Widocznie "topografia sypialni" i temperatura na zewnątrz, dyrektorom szkodzi.
Obserwuj wątek
    • brat_szczepana Re: Pan MO jedzie do Francji 14.05.12, 19:44
      Może masz rację, ale zapiekłość i zjadliwość przesłania sens wypowiedzi.
      • kerac32 Re: Pan MO jedzie do Francji 14.05.12, 21:07
        > zapiekłość i zjadliwość przesłania sens wypowiedzi.

Felnet vel..., vel..., vel..., vel..., vel..., vel..., itd., itp., nie byłby sobą gdyby zrezygnował z maniery, w jakiej zwykł się wypowiadać :)
    • szpilka_siedlce Re: Pan MO jedzie do Francji 14.05.12, 19:45
      Weekend był spokojny. Cicho i klimatycznie na forum. Był Jarmark organizowany przez MOK. Jarmark się skończył, sporo pracy kosztował pracowników tej instytucji.
      I Felnet zaczyna swoją tradycyjną jatkę, bo już mniej pracy będzie.
      Właściwie przepraszam. Nie Felnet - a Fellnet. Nowy nick - ta sama jakość.

A ja usłyszałem, że jadą i Chodowiacy (kier. B. Wojciuk), Caro Dance (kier. I. Orzełowska), Teatr Es (kier. W. Koperkiewicz) i Chór Miasta Siedlce (kier. M. Orzełowski). Ty wolisz jednak naciągać fakty. Jadą koncertować w Paryżu i Meaux na zaproszenie miejscowego teatru. To niewątpliwie cieszy.

"Moralność..." chyba bardzo dobra. Chyba, bo nie byłem. Czytałem jednak recenzję na Spinie, słuchałem opowieści znajomych, którzy widzieli. Podobno warto się wybrać. Ale nie... Ty jatkę swoją zaczynasz. Jak mowa o Francji to na zakończenie: Le Malade imaginaire!
    • 3ras Re: Pan MO jedzie do Francji 15.05.12, 07:18
      Do skromnych M.O. to nie należy.W poniedziałkowym programie "wpychał" się wszędzie ,gdzie była kamera.Jak by mógł to wszedł by na głowy.Cóż,widocznie sądzi ,że jest b.fotogeniczny.Pani M.więcej skromności.
      • 2niki2 Re: Pan MO jedzie do Francji 15.05.12, 10:48
        Czegoś tu nie rozumiem ...Najpierw MO prosił o sms-y, a potem o ...modlitwę ( wyd .Mag Kul.Ckis). To do Francji jadą, , czy na pielgrzymkę ? bo jak z ambony to zabrzmialo :))
        • efaster Re: Pan MO jedzie do Francji 15.05.12, 11:37
          ja pierdziu .......

z krzesłą spadłem :))))

dobry tekst,

PS.
          Ja jak widze, że zaczyna się magazyn z Mariuszem w roli głównej, odrazu zmieniam kanał i przynajmniej mam święty spokój. Ot, co nasza siedlecka władza, jakby mogła to by z miasta zrobiła jeden wielki kościół, a prezydentem byłby biskup. Tyle, dlatego ja nie chcę w tym uczestniczyć ..... jakoś nigdy specjanie religijny nie byłem, i raczej się to nie zmieni.
          • 3ras Re: Pan MO jedzie do Francji 15.05.12, 18:25
            efaster napisał:

> ja pierdziu .......
            >
            > z krzesłą spadłem :))))
            >
            > dobry tekst,
            >
            > PS.
            > Ja jak widze, że zaczyna się magazyn z Mariuszem w roli głównej, odrazu zmienia
            > m kanał i przynajmniej mam święty spokój. Ot, co nasza siedlecka władza, jakby
            > mogła to by z miasta zrobiła jeden wielki kościół, a prezydentem byłby biskup.
            > Tyle, dlatego ja nie chcę w tym uczestniczyć ..... jakoś nigdy specjanie religi
            > jny nie byłem, i raczej się to nie zmieni.
            efaster,jesteś wielki.
            • hcemis Nowa praca MO 16.05.12, 16:04
              www.tygodniksiedlecki.com/t16493-siedleccy.artyci.wezm.udzia..w.viii.europejskiej.nocy.muzew.htm
              Teraz swoje ochy i achy będzie w TS wylewał.

Czego jeszcze się chwyci Dyrektor?
              Może kasa?
              Szatnia?

W życiu tak jest, że jak się wszystkiego chwytasz, to tak naprawdę niczego nie zdziałasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka