06.09.12, 06:19
Czy dostaliście podwyzkę z vectry, bo mnie przysłali pomimo umowy na trzy lata w której jest określone że takich podwyżek nie będzie...
Obserwuj wątek
    • pawelpap Re: Vectra 06.09.12, 08:24
      Dostałem wczoraj... lecą se w kulki... zastanawiam się czy w takim wypadku nie rozwiązać umowy bo przy zmianie warunków umowy takie prawo mam.... ta podwyżka to nic innego jak opłata za utrzymanie antenę... jak nie zrezygnuję to poprostu odliczę to od czynszu i na jedno wyjdzie...
      • kinimod1 Re: Vectra 06.09.12, 08:42
        No i ja dostałem korespondencję ale zrozumiałem że zmieniają sie jakieś opłaty ale ostatecznie opłata miesięczna pozostaje bez zmian. Podpisywałem nową umowe 2 miesiące temu i może dlatego u mnie nic się nie zmienia
        Poza tym wraca Polsat Sport , tak więc mi pasuje
        • miyatoto Re: Vectra 06.09.12, 14:02
          kinimod1 napisał:
          > No i ja dostałem korespondencję ale zrozumiałem że zmieniają sie jakieś opłaty
          > ale ostatecznie opłata miesięczna pozostaje bez zmian. Podpisywałem nową umowe
          > 2 miesiące temu i może dlatego u mnie nic się nie zmienia
          > Poza tym wraca Polsat Sport , tak więc mi pasuje

Wraca, wraca, tylko wrócić nie może :D
          Baju, baju. Jaką kasę musiałaby wyłożyć Vectra Polsatowi za udostępnienie Polsatu Sport?
          Zwłaszcza, że po "wypadnięciu" sportowych polsatów z vectry, multum ludzi przeszło właśnie do Polsatu, bo zamiast nich Vectra zaczęła wciskać na okrągło program Nki pt. "Nasz Legia" :D
          Życzę szczęścia i troszkę więcej realizmu.

• jamaica77 Re: Vectra 06.09.12, 16:45
            media2.pl/media/92829-Kanaly-Polsatu-wracaja-do-Vectry.html
            media2.pl/media/93860-Vectra-wlaczy-14-nowych-kanalow,-w-tym-7-w-HD.html
    • andy85 Re: Vectra 09.09.12, 09:13
      Generalnie ze względu na brak konkurencji albo totalne olewanie klienta Vectra uważa, że jest w Siedlcach jedyna i niezniszczalna. W Lublinie za podobną cenę jak za pakiet złoty, klient otrzymuje dekoder HD i 8 programów w HD. Za taki "luksus" Vectra każe sobie płacić (chyba, że zaszła teraz jakaś zmiana) miesięczną opłatę w wysokości kilkunastu zł. Mam nadzieję, że telewizja naziemna i lokalna inicjatywa SM, pozwolą naszemu monopoliście skutecznie ograniczyć grono odbiorców i rozszerzą jego horyzonty myślowe pozwalające dostrzec również człowieczka na drugim końcu kabla, uważanego dotychczas za bezmyślnego dostarczyciela gotówki.
      • dirt_black Re: Vectra 09.09.12, 10:31
        hee SM nic w tym kierunku nie będzie robiła, gdyż jest to bardzo drogie przedsięwzięcie. Poza tym nie ma praw do nadawania kontentów tv.
        Jako alternatywę dla Vectry jest operator ITTMEDIA który buduje swoją kablówkę. Docelowo ma być we wszystkich blokach w Siedlcach.
        • emti1 Re: Vectra 09.09.12, 17:29
          dirt_black napisał:

> hee SM nic w tym kierunku nie będzie robiła,

Ale moze wybrac innego operatora jak np w nowych blokach na Romanowce.
    • magu-rka Re: Vectra 27.09.12, 09:38
      Regulamin i nowy cennik wchodzą w życie od 1.10. To trzeba skorzystać z okazji, że nie trzeba im płacić kar, jeśli do końca miesiąca wypowie się im umowę i podziękować im za współpracę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka