Dodaj do ulubionych

możliwości sceny

02.11.12, 11:25
na stronie www "Teatru", Dyr. donosi nam:

"... widzowie mogli zobaczyć kolejne możliwości siedleckiej sceny, m.in. padający deszcz i zapadnię, w której tancerze znikali z przestrzeni scenicznej, nie raz przez to wprawiając widzów w niemałe poruszenie."

Deszcz w teatrze, mamy go tyle, że nie trzeba go pokazywać w teatrze.
Gdy będzie Pan dawał pokaz możliwości teatru w Kuwejcie wtedy TAK.
Zapadnia, jaka zapadnia? Przeznaczenie tego jest inne.
Wskakujący ludzie do dziury, też rewelacja. Dobrze, że nikt ze znikających w tej dziurze nie uderzył się.

"możliwości siedleckiej sceny" są dużo większe niż wskakiwanie do dziury.

Obserwuj wątek
    • kalina_m Re: możliwości sceny 02.11.12, 12:04
      Ciekawe, czym CKiS podpadł Fellnetowi, że ów wykorzystuje każdą okazję, żeby personalnie zaatakować jego dyrektora? Fakt, pan M.O. skromnością nie grzeszy, ale nie wierzę w to, że zapalczywość naszego forumowicza jest bezinteresowna. Może nie przeszedł castingu do jakichś organizowanych tu jasełek?:)
      • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 12:32
        Jak ktoś o czymś napisze zaraz zaczyna się "czepialstwo".

Lepiej tak: cudne, piękne, poziom światowy.
        • 77joker Re: możliwości sceny 02.11.12, 14:07
          > Jak ktoś o czymś napisze zaraz zaczyna się "czepialstwo".

Troszkę to przewrotnie brzmi. Chyba, że to jest odpowiedź na swój własny wpis.

• fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 15:13
            Najwybitmiejsze, najwspanialsze, światowej sławy jest to co tam się dzieje!
            Jeszcze wspanialsze jest gdy te przymiotniki wypływają z ust ...........

Jeśli skoki do dziury są dla Ciebie takie wspaniałe, zapierające dech widzom, złóż gratulacje komu trzeba.
        • kalina_m Re: możliwości sceny 02.11.12, 15:09
          Do Fellneta: jeśli o mnie chodzi, to nie "czepialstwo". Po prostu próbuję zrozumieć, dlaczego nie piszesz o patologiach na innych płaszczyznach życia naszego miasta, a tylko o CKiS. Musi być jakiś powód, dla którego wypatrujesz najdrobniejszych potknięć akurat p. M.O. i jego ekipy.
          • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 15:14
            Wolna wola.
            Tak dokładniej, to nie tylko!
          • szpilka_siedlce Re: możliwości sceny 02.11.12, 15:37
            Z całym szacunkiem Kalina_m, ale gdzie ty tu widzisz potknięcie? Bo wykorzystali orkiestron i puścili trochę wody na scenę?

MD kiedyś w wywiadzie powiedział o tego typu zachowaniach na forum: frustraci. Trzeba przyznać, że miał wiele racji. Wielu postów po prostu nie da się zrozumieć.
            • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 15:53
              pisał też (chyba):
              "Jakim trzeba być sku...synem" by pisać o teatrze i nie zgadzać się z tym co wypluwa z siebie o teatrze.
              • szpilka_siedlce Re: możliwości sceny 02.11.12, 16:09
                > pisał też (chyba):
                > "Jakim trzeba być sku...synem" by pisać o teatrze i nie zgadzać się z tym co wy
                > pluwa z siebie o teatrze.

Sorry, ale nie rozumiem Twojego sposobu rozumowania i funkcjonowania tutaj na forum. Każde novum w jakiejkolwiek dziedzinie jest dla ciebie "beee". Tak, tak, "wolna wola".
                • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 16:34
                  > Sorry, ale nie rozumiem Twojego sposobu rozumowania i funkcjonowania tutaj na forum. Każde novum w jakiejkolwiek dziedzinie jest dla ciebie "beee".

Co kogo obchodzi mój sposób rozumowania?
                  Ogarnij się, co Ciebie tak bierze, obrończynio, dyrektorów?
                  Skakanie do dziury w podłodze przeznaczonej do czego innego to jest "novum"?

Napisz, że przeciwnie do mnie, Tobie natrysk na scenie i skakanie do dziury się podobało i chcesz podobnych spraw więcej.
                  Nie pisz o mnie, pisz o sobie.

• jamaica77 Re: możliwości sceny 02.11.12, 17:35
                    Naprawdę nie ma pan większych problemów? To, że komuś nie podoba się sposób przekazywania pana poglądów, nieznaczny że jest obrońcą ludzi których pan "krytykuje". Mam tylko pytanie, czy publiczne forum to dobre miejsce do prywatnych wojenek?
                    • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 18:03
                      To są Siedlce właśnie.

Pisałem wyraźnie, nie pisać o mnie tylko napisać o fakcie lania wody i skoków.
                      O mnie bzdury można wypisywać, żaś o koleżance jako obrońcy, nie nie można.
                      • jamaica77 Re: możliwości sceny 02.11.12, 18:29
                        Rozumiem, że krytykować można tylko panu. Proszę przeanalizować powiedzmy swoje trzy ostatnio założone wątki. We wszystkich czepia pan się głupot, jeśli ktoś polemizuje, próbuje pan go zdyskredytować. O co tak naprawdę chodzi?
                        • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 19:16
                          "...czepia pan się głupot, jeśli ktoś polemizuje, próbuje pan go zdyskredytować."

Właśnie, czepiam się głupot. I o to chodzi.
                          W tym wypadku jest wciskanie ludziom że woda na scenie i skoki do dziury to takie piękne
                          niesłychane i światowe.
                          Nikogo nie chcę zdyskredytować. Moja osoba nie jest tematem wątku. Zwracałem tylko na to uwagę.
            • kalina_m Re: możliwości sceny 02.11.12, 21:16
              Do Szpilki: w moim poście była mowa o tym, że Fellnet wypatruje najdrobniejszych potknięć akurat p. M.O. i jego ekipy, a nie że ja je widzę.
    • henryk1960 Re: możliwości sceny 02.11.12, 16:04
      Czy nicki fellnet i mpppm należą do tej samej osoby?
    • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 16:21
      Trzeba aż ponownie się się rejestrować, nywy nick, by zadawać takie pytania?
      • szpilka_siedlce Re: możliwości sceny 02.11.12, 16:22
        fellnet napisał(a):

> Trzeba aż ponownie się się rejestrować, nywy nick, by zadawać takie pytania?

Z całym szacunkiem również i do ciebie fellnet, ale nie posuwam się do twoich metod - nick "henryk1960" nie należy do mnie.
      • henryk1960 Re: możliwości sceny 02.11.12, 17:02
        Dlaczego "ponownie" ?? aby coś tu napisać trzeba mieć konto. Czy moje pytanie było niestosowne?
        • fellnet Re: możliwości sceny 02.11.12, 17:10
          Piszesz nie na temat. Dbaj o swoje nicki mnie to nie obchodzi. Możesz mieć nawet nick "Dziura w podłodze".
          • 2niki2 Re: możliwości sceny 03.11.12, 11:25
            fellnet ma swoje racje! Ja też przyglądam się od dłuższego czasu na patetyzm płynący z ckis.Czasami to słodzenie aż mdli.Ma też rację ,że tytułowanie szefowej CD -Dyrektorem to lekka przesada, bo to już 3-dyrektor w tej placówce? Określała się pani I .O : choreografem , kier. artystycznym, a w Mag. Kult. pan M.O nazywa ją DYREKTOREM CD? Teraz "zaprasza "do "współpracy "innych choreografów.Tak było zawsze począwszy od P.Galińskiego 1-szego choreografa, który swoimi układami w 1996r wyniósł CD na "wyżyny".A potem byli następni....Teraz soliści uczą się w Rotterdamie i przywieżli to ,czego się tam nauczyli.Nie mnie oceniać poziom tej choreografii, lecz powalająca ...nie była! Zawsze łatwiej być dyrektorem niż choreografem -czyli twórcą !
            • xfinlandia Re: możliwości sceny 03.11.12, 11:32
              Oj felnet. Wprowadzasz ferment. Jesteś jak wściekła bestia atakująca wszystko co się da..
              Takiej dyskusji nie da się czytać.
              • fellnet Re: możliwości sceny 03.11.12, 14:08
                Teatr w Łodzi
                "Fosa orkiestrowa mieści około 70 muzyków. Dzięki zamontowanym tam dwóm zapadniom można jej poziom wyrównać z poziomem sceny, powiększając tym samym proscenium."
                www.operalodz.com/page.php?id=2
                Nic nie mącę przytaczam tylko cytaty ze strony "Teatru" lub innych stron.
                Jeśli więc w programach TV nadaje sam Dyr. i by go lepiej gawiedź rozumiała powtarza swoje kwestie po 5 razy, przypuszczam, że teksty na stronie www też sam pisze również te ukazujące się na stronie www miasta czy podlasia24 czy spin, mimo, że podpisywane są CKis.
                Kto inny by tak napisał na swojej stronie: "To był niezwykły spektakl!" z dalszej treści zaczerpnąłem cytat zamieszczony w tytułowym poście.
                Temat faktycznie rozwinął się w jakieś przepychanki za które niestety nie odpowiadam.

Wciskanie ludziom, narzucanie, że się ma zapadnie, że piękno to wskakiwanie do fosy, że wszystko co tam się robi musi być piękne, zjawiskowe, niespotykane,światowej sławy i poziomu (przeczytać 5 razy) mnie ................

Nie zmuszam nikogo, pszczółek też, by czytały i rozmydlały, zamydlały co się da.
                Fellnet - nie czytam i wtedy nie będzie "cicho być".
                • wrredaktor Re: możliwości sceny 03.11.12, 19:44
                  > Fellnet - nie czytam
                  Wyjątkowo się zgadzam. Są ludzie, z którymi nie warto dyskutować.
    • netxan Re: możliwości sceny 06.01.13, 09:51
      hyc do dziury to samobójstwo
      lanie wody też ma swoje znaczenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka