Dodaj do ulubionych

koncert Lecha Janerki

09.07.04, 12:09
witam, czy ktoś może potwierdzić, że koncert Lecha Janerki w tę niedzielę na
amfiteatrze?
Obserwuj wątek
    • baaad Re: koncert Lecha Janerki 09.07.04, 12:25
      To prawda. To chyba była największa tajemnica "Cybula"... do wczoraj. I chwała,
      że podzielił się nią z publiką przed, a nie po koncercie. Ten odbędzie się na
      amfiteatrze w niedzielę o godz. 20 (bilety: 5 i 7 zł). Support: apple pie i
      chyba Outside
      • scoobunny Re: koncert Lecha Janerki 09.07.04, 22:25
        Fiu Fiu...
    • Gość: gosc Re: koncert Lecha Janerki IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 02:25
      ...i po koncercie.Smiesznie bylo,2 osoby na krzyz:) Nie lubie takiej muzyki,ale
      w sumie podobalo mi sie. Perkusja byla git!:)
      • Gość: Igrek ... i git. była git!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:59
        Ja przyszedłem dla Janerki, ale jakoś przecierpiałem saporty.
        Zespół genialny - basista Janerka i wiolonczelistka Janerka, którzy zwykle
        budują odrębność tego projektu, zostali w tyle za wyróżniającymi się gitarzystą
        (szalone przystawki - czasem instrument brzmiał nawet jak klawisze!) i
        perkusistą. Bardzo miło było usłyszeć kawałki, które się kocha w nowoczesnych
        wersjach. Brawo!!
        A siedlczanie niech się wstydzą, skoro nie wiedzą, kim jest ten pan.
        • Gość: gosc Re: ... i git. była git!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 17:56
          hmmm,so shame on me,bo nie wiedzialam,kto to jest:) Ale na koncercie bylam i
          juz wiem:)
    • scoobunny Re: koncert Lecha Janerki 12.07.04, 18:21
      Prawie 1,5 godz. muzyki, legendy polskiego rocka, za jedyne 7 zeta!!!
      Niestety w Siedlcach chyba takie koncerty nie sprawdzają się (a może pora była
      niezbyt szczęśliwa??).
      Janerka w pewnym momencie zadał bardzo dobre pytanie: "Czy macie tutaj jakieś
      kluby?". Zna ktoś odpowiedź?

P.S. Bożena Janerka jest genialna. Oczami wyobraźni widzę Ją w Kronos Quartet.
      • muchawka Re: koncert Lecha Janerki 12.07.04, 21:31
        Wstyd mi strasznie, ale pierwszy przeczytałem tutaj o tej osobie. Tak na serio,
        kto to jest i czym zasłynął?
        • scoobunny Re: koncert Lecha Janerki 12.07.04, 21:59
          "Jezu jak się cieszę, z tych króciutkich wskrzeszeń, kiedy pełną kieszeń znowu
          mam..."

• Gość: Pawełek Re: koncert Lecha Janerki IP: *.bci.net.pl 13.07.04, 08:49
            scoobunny napisał:

> "Jezu jak się cieszę, z tych króciutkich wskrzeszeń, kiedy pełną kieszeń znowu
            > mam..."
            >

"Wyobraź sobie, że zawsze mas czas..."
            • Gość: Pawełek Re: koncert Lecha Janerki IP: *.bci.net.pl 13.07.04, 08:54
              Gość portalu: Pawełek napisał(a):

> scoobunny napisał:
              >
              > > "Jezu jak się cieszę, z tych króciutkich wskrzeszeń, kiedy pełną kieszeń z
              > nowu
              > > mam..."
              > >
              >
              > "Wyobraź sobie, że zawsze mas czas..."

"Pada deszcz, jesienny znów pada deszcz, deszcz, deszcz, deszcz..." :-)
        • Gość: Pawełek Re: koncert Lecha Janerki IP: *.bci.net.pl 13.07.04, 08:47
          muchawka napisał:

> Wstyd mi strasznie, ale pierwszy przeczytałem tutaj o tej osobie. Tak na
          serio,
          >
          > kto to jest i czym zasłynął?

????? A o Beatelsach słyszałaś?
          • Gość: gosc Re: koncert Lecha Janerki IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 08:58
            Nieeee,no sorry,ale nie porownujmy slawy beatlesow i Janerki...
            • moler1 Re: koncert Lecha Janerki 13.07.04, 09:54
              Gość portalu: gosc napisał(a):

> Nieeee,no sorry,ale nie porownujmy slawy beatlesow i Janerki...

:-))) a dlaczego nie? sława w olbrzymiej mierze jest tylko wytworem marketingu,
              a czy jesteś przekonany, że Janerka ma gorsze pomysły na muzykę niż miał
              Lennon? :-)))
    • baaad Re: koncert Lecha Janerki 13.07.04, 14:25
      W piątkowym ZS - wywiadzik. A na dobrą sprawę zaledwie jego fragment, bo
      materiału z dłuuuugiej rozmowy starczyłoby mi na kilka kolumn
      • filmmix Re: koncert Lecha Janerki 13.07.04, 15:53
        Oprócz znakomitych popisów wokalnych Lech Janerka zagrał jedną z głównych ról w
        filmie mojego kolegi: tu oficjalna strona filmu www.20.10.aldenfilm.com/
        Być może pokażemy ten krótki film przed jednym z seansów Dobrego Kina w Sojuszu
        na jesieni...
        no i pamiętamy go z "Głośniej od bomb" Wojcieszka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka