hero512 25.11.12, 17:19 Witam, czy wie ktoś gdzie w Siedlcach można nabyć używane stare cześć komputerowe, bo potrzebuje karty graficznej PCI-E byle jakiej aby działała i była jak najtańsza bo moją muszę na gwarancje odesłać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xfinlandia Re: Używane części komputerowe 25.11.12, 18:48 Taka rzecz że nie sprzedawalna.. Może platformy akucyjne? Ja mam stary komp i stoi w pudełku - ale nie wiem co ma on tam ma w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: Używane części komputerowe 30.11.12, 19:44 U mnie też stary komputer stoi w pudle i straszy. Oraz mnóstwo części zamiennych. Kilka klawiatur. Zasilaczy. I myszek, których nawet moje koty nie chcą :D Czy jest w Siedlcach jakiś punkt skupu zużytych części, w którym mogłabym się tego pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
xaveri Re: Używane części komputerowe 30.11.12, 20:07 Od razu skup byście chcieli, hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: Używane części komputerowe 02.12.12, 10:32 xaveri napisał: > Od razu skup byście chcieli, hę? ;) Za darmo oddam. O ile pójdzie w dobre ręce i nie trafi na nielegalne wysypisko śmieci, jakich pełno w naszej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Używane części komputerowe 02.12.12, 12:21 Wczoraj na Chrobrego stała ciężarówka gdzie można było oddać elektrośmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
xaveri Re: Używane części komputerowe 02.12.12, 23:47 Jak dobrze poszukacie to harmonogram tego gdzie i kiedy stoi ta ciężarówka znajdziecie na forum :). Odpowiedz Link Zgłoś
martenolus Re: Używane części komputerowe 05.12.12, 13:23 Popytaj w sklepach komputerowych gdzie mają serwisy. Jeżeli tam nie dostaniesz to pozostaje Ci allegro. ------ Strony internetowe Siedlce Odpowiedz Link Zgłoś