hcemis 19.12.12, 12:44 www.tygodniksiedlecki.com/t18769-nagroda.dla.burmistrza.htm "dostał nagrodę w wysokości 400% swojej podstawowej pensji, która wynosi ok. 8800 złotych." A ja jest u nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpilka_siedlce Re: "biedny" burmistrz 19.12.12, 13:54 Znudził się Ci się już nick "fellnet"? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_siedlce Re: "biedny" burmistrz 19.12.12, 14:18 Nie, wargi w pełni sprawne, ale dziękuję kolego, że pytasz :-) Podejrzewam, że nie odpowiesz mi albo spróbujesz wyśmiać moje słowa, ale... powiedz fellnet dlaczego ty to robisz? Dlaczego mnożysz nicki, dlaczego obrzydzasz mi i innym mieszkanie w Siedlcach, aż tak ci się nudzi w życiu? Dlaczego nie zajmiesz się fotografią, przecież tak to lubisz. Szanuję Cię za zdjęcia, ale za tą "działalność" na forach gardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_siedlce Re: "biedny" burmistrz 19.12.12, 14:54 Jestem pełna uznania za twój savoir-vivre. Chapeau bas! Ja się odsłaniam? No proszę, miło mi to słyszeć :-) Tylko nadmień proszę czy z przodu czy z tyłu, bo nie wiem czy się zaczerwienić czy poprawić? Odsłona. Niech wyraz ten zostanie naszym słowem - kluczem. forum.gazeta.pl/forum/w,262,140835462,140835462,mis_zdjecie_w_TS.html Pod koniec listopada nasz kochany fellnet zakłada temat o pięknej nazwie "mis, zdjęcie w TS" (nota bene wątek dotyczy właśnie umiejętności ładnego ujęcia kogoś na zdjęciu, kolejny przytyk w kierunku TS z resztą) www.siedlce-zwiedzanie.pl/2012_miss_uczelni.htm Tytuł galerii: "Mis uczelni" Ku poprawności: MISS :-) Przypadek? Na dziś kończę swoje wywody. Wedle życzenia, spadam. See you soon, fellnet vel. hcemis. Odpowiedz Link Zgłoś
hcemis Re: "biedny" burmistrz 19.12.12, 15:05 Miało być o burmistrzu! Jak masz jakieś ........ pisz do niego niech poprawi jak go tak cenisz. Teraz wiadomo gdzie pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hcemis Re: "biedny" burmistrz 19.12.12, 18:33 szpilka_siedlce napisał: > Jestem pełna uznania za twój savoir-vivre. obojniak? Odpowiedz Link Zgłoś