Dodaj do ulubionych

Dekoder Dvb-T

10.04.13, 10:52
Mam zamiar kupić dekoder Dvb-T Polsatu czy ktoś w Siedlcach korzysta z takiego dekodera , który za 9,90 zł dają dodatkowe kanały Polsatu , czy w naszym regionie są dostępne .
Obserwuj wątek
    • jm_1964 Re: Dekoder Dvb-T 18.04.13, 01:22
      Grzebałem niedawno na stronie Polsatu - nie widziałem, żeby ta oferta była jakoś ograniczona terytorialnie. Ale proponuję zajrzeć do jakiegoś punktu Polsatu. Powinni wiedzieć.
      • zenneek Re: Dekoder Dvb-T 18.04.13, 10:11
        Na stronie polsatu jest mapka zasięgu: www.cyfrowypolsat.pl/oferta/tv-mobilna/mapa-zasiegu-tv-mobilna.cp . Polecam też zapoznać się z opiniami o tym dekoderze: forum.hotfix.pl/telewizja-cyfrowa-tv-sat-dvb-t-f77/cala-prawda-o-dekoderze-t-hd-1000-od-cyfrowego-polsatu-t22816.html . Być może w przyszłości zasięg się poprawi, ale na razie w Siedlcach go nie ma. Najlepiej obejrzeć ten dekoder w działaniu gdzieś w salonie polsatu. Mi osobiście (raz go instalowałem) nie pasuje jego charakterystyczna dla polsatu pomarańczowa kolorystyka (na ekranie) i brak możliwości zmiany numeracji kanałów. Zdaje się też, że nie można nagrywać poprzez USB, ale tu się trzeba upewnić, bo oprogramowanie co jakiś czas się zmienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka