Dodaj do ulubionych

DOBRY 'chińczyk' Siedlce?

02.03.14, 15:36
polećcie gdzie warto pójść na prawdziwą DOBRĄ chińszczyznę - kiedyś pychotka była w bramie na kilińskiego (dawno to było ;) ) a teraz to gdzie nie pójdę to nie robi na mnie dobrego wrażenia... może macie sprawdzone jakieś miejsca i dania chińskie?
Obserwuj wątek
    • dirt_black Re: DOBRY 'chińczyk' Siedlce? 02.03.14, 17:13
      ul. Cz.Krzyża/Błonie w bloku gdzie jest lokal obok również suschi
    • donvito52 Re: DOBRY 'chińczyk' Siedlce? 18.03.14, 15:15
      Zła wiadomość. "Dobrego chińczyka" nie ma w Siedlcach.
      Też kocham kuchnię orientalną, nie wymagam cudów jak mapa.targeo.pl/Restauracja-Akasaka-i-Sklep-Asia-Market~4629328/Sushi-Restauracja-japonska/adres
      Pysznie, ale drogo.
      Wystarcza mnie coś takiego www.gastronauci.pl/pl/4301-asia-tasty-warszawa-srodmiescie.
      Ilekroć jestem w Warszawie staram się tam jadać.
      Wracają do Siedleckich ... Jedzenie w plastikowym talerzu, plastikową łyżką/widelcem.
      Porcje małe. I ... zwyczajnie niesmacznie. Kaczka ma białe mięso ... czyli kurciak ... w najlepszym wypadku, zamówiona golonka ... cały czas się zastanawiałem co nie tak ... Jak skończyłem to załapałem, nie była w ogóle posolona. Ryż stary, stęchły. Przypraw malutko czyli mało smaku.
      Oczywiście to taka kompilacja pretensji z kilku posiłków.
      Reasumując, niesmacznie, brudno, podane byle jak i najważniejsze .... drogo !!! TAAAAAK drogo właśnie.
      Porównując jakość, sposób podania, wielkość porcji to cena wychodzi Warszawska.
      I nie rzecz w tym że nie potrafią, kiedyś zostałem poczęstowany zupą robioną dla siebie, nie tą z kotła ... Świetna była ...
      • bengere Re: DOBRY 'chińczyk' Siedlce? 26.03.14, 18:34
        potwierdzam
    • 8kurczak Re: DOBRY 'chińczyk' Siedlce? 18.03.14, 16:27
      A z kota kisiel i ciastka . ( ha ha ha ;)
    • test0101 Re: DOBRY 'chińczyk' Siedlce? 21.03.14, 15:46
      W Siedlcach to w ogóle jakaś lipa z jedzeniem zobacz np kebaby chyba wszystkie to mielone a nie prawdziwe płaty mięsa na rożnie.
    • jckkwlsk Re: DOBRY 'chińczyk' Siedlce? 28.03.14, 06:25
      Wie ktoś co się dzieje z Wietnamcami z Czerwonego Krzyża od pewnego czasy lokal jest zamknięty, a robili całkiem dobre żarcie?
      • waldemar_kuna Re: DOBRY 'chińczyk' Siedlce? 28.03.14, 19:35
        Remont

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka