vader2010 24.03.14, 08:42 Ktoś tu robi zdjęcia rozbieranych obiektów w Siedlcach. To jak chcesz to widziałem rano przygotowania do rozbiórki domu drewnianego na rogu Nowego Światu i Cmentarnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesio57 Re: rozbiórka 24.03.14, 11:24 Nie sądzę że będzie rozbiórka.Też tak myślałem,ale w czwartek ,czy piątek widziałem,jak obszalowywali i zalewali betonem podwaliny.Jedynie rozebrali murowany ganek.Pewnie będą ocieplać. Odpowiedz Link Zgłoś
vader2010 Re: rozbiórka 24.03.14, 21:47 możesz mieć rację - faktycznie oszalowane powyżej fundamentów - możliwe, że gruntowny remont Odpowiedz Link Zgłoś
lesio57 Re: rozbiórka 24.03.14, 13:56 Rozebrali w końcu ten drewniak przy Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: rozbiórka 24.03.14, 19:19 Ponieważ kilka razy dziennie mijam ten domek na Piaskowa/ Nowy Świat, to się wypowiem. Nie wiem czy będą go rozbierać, ale z pewnością nie chodzi o ocieplenie go, bo nawet ściany dziś wynosili :D. Tzn płyty gipsowe, zlew, wannę, totalnie wszystko ze środka. I też myślę że będzie to jednak rozbiórka bo na tym podwórku stoi dom murowany a w tym drewniaku nikt nie mieszkał. Odpowiedz Link Zgłoś