Dodaj do ulubionych

Szukam transportu

26.03.14, 19:31
Jak w temacie. Szukam transportu. Potrzeba przewieźć kuchenkę gazową z Warszawy. Czy mógłby mi ktoś pomóc?
Proszę pisać na e-mail: bozby@gazeta.pl z ceną.
Przyznam się szczerze, że myślę o takim transporcie "przy okazji" - jeśli ktoś będąc w Warszawie, mając miejsce w aucie mógłby za niezbyt wygórowaną kasę mi przewieźć tę kuchenkę.
Mieszkam w okolicy Siedlec
Obserwuj wątek
    • vader2010 Podaj dokładne szczegóły 27.03.14, 10:12
      takie jak adres odbioru, adres dostawy, dokładne wymiary tego pakunku, informacje kto to nosi, proponowaną cenę itd a na pewno ktoś się zgłosi. Sam znam 3 osoby, które codziennie jeżdżą samochodami do pracy do W. więc takich osób są co najmniej setki.
      • kerac32 Re: Podaj dokładne szczegóły 28.03.14, 07:28
        codziennie jeżdżą samochodami do pracy do W. więc takich osób są co n
        > ajmniej setk

Ale jakoś nie kwapią się z ofertami pomocy.
        Niemal wszystkie kuchenki mają typowe wymiary, zbliżone do 60x60x85 cm.
        • vader2010 Re: Podaj dokładne szczegóły 28.03.14, 08:56
          Czyli do małego sedana już raczej jej nie zmieścisz. Myślę, że bardziej brakuje miejsca odbioru. Warszawa to trochę za mało precyzyjnie...
        • bozby Re: Podaj dokładne szczegóły 28.03.14, 10:21
          Witajcie. Rzeczywiscie, sa to standardowe wmiary kuchenki. Skoro tyle osob dojezdza do W-wy do pracy to chyba (tak myslalam) nie byloby problemem przewiezienie kuchenki. Przeciez napisalam, ze zaplace. Transport na trasie Warszawa Praga Poludnie (okolice Wiatraczna) - Kotun.
          • xfinlandia Re: Podaj dokładne szczegóły 29.03.14, 12:16
            Jeżdżący autem do pracy raczej nie mają czasu na czytanie forum;) (bo sama praca+3gdz dojazdu dają prawie pół dnia)
            Ale ok, będę pamiętał i jeśli mi wyskoczy odpowiedni wyjazd to dam znać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka