Dodaj do ulubionych

Kino Helios

22.04.14, 19:23
"Byłam w sobotę w kinie Helios z synem.
Dużo było ludzi na seansie?
Tylko ja z synem."

Ratujcie kino Helios!
Obserwuj wątek
    • klemens.klemens Re: Kino Helios 22.04.14, 21:30
      Jeżeli to było w Wielką Sobotę, to nie widzę w tym nic dziwnego.
      • krzycho1252 Re: Kino Helios 22.04.14, 21:40
        30 a może i 40 lat temu na DKF w Sojuszu bywało niewielu widzów. Kino było.
        www.youtube.com/watch?v=r2S1I_ien6A
        i niech tylko to by zostało to kino powinno być
        • klemens.klemens Re: Kino Helios 22.04.14, 21:48
          Na razie nie za bardzo jest na co pójść do Heliosa. Głównie głupkowate filmy.
    • kalina_m Re: Kino Helios 23.04.14, 07:22
      > Ratujcie kino Helios!
      Nie bardzo rozumiem, co krytykujesz. W NovymKinie Siedlce takie sytuacje też nagminnie mają miejsce. Ja na przykład bardzo miło wspominam projekcję filmu "RED" (2010 r.) z Willisem, na której oprócz mnie były 2 osoby. Fajnie mieć dla siebie całą salę... Widocznie multipleksy mają inną politykę niż nieodżałowane "Centrum" czy "Sojusz", gdzie wielokrotnie odchodziło się z kwitkiem, bo nie sprzedano minimum 10 biletów i odwoływano seans.
      • alenumer01 Re: Kino Helios 23.04.14, 11:34
        filmy te same co w NK ,A CENY BILETÓW O 6ZŁ WYŻSZE .Dla mnie to wystarczajacy argument żeby póść do starego-nowego kina a nie leczyć kompleksy w galerii.Helios w Siedlcach zrobił wysokie ceny biletów bo myślał,że jak pierwsza galeria i to na wsi to ludzie się zlecą jak do miodu,a tu niespodzianka wybrali to co mieli do tej pory.W nowym kinie płacę za bilet kupiony dzień wcześniej 18zł tutaj 24 .Na 3 seanse mam 1 gratis-przy dwójce dzieci różnicę widać bardzo.Prosze popatrzeć na cennik Heliosa w Kielcach.Nie rozumiem dlaczego firma przeciętnego siedlczanina potraktowała gorzej jak kielczanina i to mi się nie podoba ,ą że mogę zagłosować portfelem -robię to.
        • kalina_m Re: Kino Helios 23.04.14, 11:45
          > filmy te same co w NK ,A CENY BILETÓW O 6ZŁ WYŻSZE .
          Upraszczasz. Mają tanie wtorki, kiedy ceny są atrakcyjniejsze niż w NK. Mają akcję "Nadrób filmowe zaległości", gdzie za maksymalnie 16 zeta można obejrzeć filmy nieobecne już w NK, np. ostatniego "Hobbita", "Wilka z Wall Street" czy "Skubanych". Coś mi mówi, że na to ludzie głosują portfelami, bo i ja tak robię. A że reszta oferty to warszawskie ceny i stawianie na gości galerii? Zgadzam się.
          • alenumer01 Re: Kino Helios 23.04.14, 12:12
            w nk cykl spotkania filmowe -moim zdaniem świetny,w środe oczami kobiet gdzie dostajesz upominek ,butelkę soku CAPPY przed seansem -bilet 14zł ,a czasami są tu wyswietlane topowe premiery,kino seniora -bilety 14zł,wszystkie seanse przed 14-tą 14zł,tani poniedziałek -14zł.Co tu porównywać?A poza tym ta różnica w cenniku dla kielczanina i dla mnie /obydwa kina otwarte w marcu/
            • kalina_m Re: Kino Helios 23.04.14, 12:35
              > Co tu porównywać?A poza tym ta różnica w cenniku dla kielczanina i dla mnie /obydwa kina > otwarte w marcu/
              Brawo, masz u mnie piątkę z demagogii:). Zmotywowałeś mnie do zajrzenia do cennika Heliosa Siedlce i Kielce. Oto wyniki (przed nawiasem - S, w nawiasie - K):
              - Pon, śr, czw - 22 (21)
              - Wtorek - 14 (14)
              - weekendy i święta - 24 (23)
              - 3D Pon, śr, czw - 25 (28).
              - 3D wtotek - 17 (19)
              - 3D weekendy i święta 27 (29)
              Tłumacząc rzecz łopatologicznie: zwykły bilet w dni robocze droższy o złotówkę, ale tanie wtorki w tej samej cenie, a trójwymiar - 2 lub 3 zł taniej. Ale Ty pewnie i tak uważasz, że - cytuję - "firma przeciętnego siedlczanina potraktowała gorzej jak kielczanina". Wolno Ci. Życzę miłego dnia.
              • alenumer01 Re: Kino Helios 23.04.14, 16:31
                przepraszam pomyliłem miałem na myśli Kalisz.Tam nie ma też dopłaty za okulary 3d kupujesz je raz za 3zł i nie musisz zwracać.Kino otwarte w marcu
                • kalina_m Re: Kino Helios 23.04.14, 17:17
                  Przeprosiny przyjęte:)
              • 123ro-bson Re: Kino Helios 23.04.14, 18:07
                z tego wynika ,że pewnie w Kielcach nie mają drugiego kina 3d /chociaz trudno uwierzyć/
                Fakt faktem jest drogo ,drożej niż w innych miastach i to mi sie nie podoba i zrobiłem tak jak alenumer ,jeszcze w Heliosie nie byłem za to w NKS owszem.
    • torciak Re: Kino Helios 22.04.24, 10:01
      Dobrzy Nieznajomi w kinie konesera o 18:00 w poniedziałek 22.04. Szkoda, że jak w innych miastach puszczali, to w Siedlcach oczywiście nie było tego filmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka