rwijpapucie 15.11.14, 17:25 czy wam też chodzi tak wolno internet na poziomie 1.80 mega? telefony nie działają do biura ani do obsługi ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: co jest z vectrą? 15.11.14, 17:47 Kapustę wyniosłem do piwnicy i internet śmiga jak trzeba. Może to bliskość kapusty powoduje spadek. Odpowiedz Link Zgłoś
rwijpapucie Re: co jest z vectrą? 15.11.14, 18:23 krzychu kisi twoja mamusia razem z tatusiem w jednej wannie razem z kaczuszką gumową zobaczymy czy to samo wyjdzie co poprzednio pomyślo tym Odpowiedz Link Zgłoś
pogus Re: co jest z vectrą? 15.11.14, 20:56 Mam tak samo. downdetector.pl/status/vectra/aktualnosci/34787-awaria-w-vectra Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: co jest z vectrą? 15.11.14, 21:19 Może to celowe działanie przed jutrzejszym "Świętem demokracji". Odbiorców w kraju trochę jest. W poniedziałek biorę pakiet 100+50 TV na Kochanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: co jest z vectrą? 15.11.14, 21:26 Internetu miejskiego jako zastępstwa w razie takiej awarii chyba się nie doczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszk99 Re: co jest z vectrą? 15.11.14, 23:19 Cały ten tydzień mam problemy z netem z Vectry i już kilka razy o różnych porach internet mi nie działał wcale. Jak przez tyle lat zauważyłem może ze 3-4 awarie tak w tym tygodniu pokazali klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: co jest z vectrą? 16.11.14, 16:24 Proponuję wsiąść z ITTmedia śmiga aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszk99 Re: co jest z vectrą? 16.11.14, 20:26 Nie wiem co się z tym pieprzonym internetem z Vectry dzieje, od 16:00 mi nie działa, podłączyłem teraz z telefonu. Wszyscy mają taki problem dzisiaj? Można zerwać umowę ze względu na częste awarie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinv40 Re: co jest z vectrą? 16.11.14, 21:29 W ustawieniach karty sieciowej zmień DNS z automatycznego na ręczny na 8 8 8 8 Odpowiedz Link Zgłoś
astrominikleopoto5 Re: co jest z vectrą? 16.11.14, 20:26 Internet co rusz nie działa. Na szczęście niedługo koniec umowy.ktoś tu coś wspominał o itt media ...może coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: co jest z vectrą? 16.11.14, 21:32 Vectra napisała na facebooku: VECTRA około godziny temu W związku z problemami w działaniu serwerów DNS w sieci Vectra, na terenie całej Polski mogą występować utrudnienia w korzystaniu z Internetu. Sytuacja ta jest spowodowana zewnętrznymi atakami na te serwery. Dokładamy wszelkich starań, aby zminimalizować skutki oraz usunąć problem najszybciej jak to możliwe. O postępach w pracach naprawczych będziemy informować na bieżąco. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Spadki prędkości dotyczą tylko protokołu www, pozostałe działają poprawnie. Wynika z tego, że ktoś atakuje ich łącza odpowiedzialne za dnsy i za obsługę proxy/www. Odpowiedz Link Zgłoś
one.tres Re: co jest z vectrą? 16.11.14, 21:32 Domyślnie proponuję na razie ustawić sobie DNSy "8.8.8.8". Sieć ---> Centrum sieci i udostępniania--->zmień ustawienia karty sieciowej--->prawym klawiszem na aktywne połączenie--->właściwości--->TCP/IP4--->użyj następujących serwerów DNS--->tu wpisać "8.8.8.8" i/lub alternatywny 8.8.4.4 Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Jakość 19.11.14, 16:59 Mam już TV iitMedia W jednym pokoju sygnał Vectra, w drugim pokoju sygnał IITMedia Zgadnijcie co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Jakość 19.11.14, 17:01 Nie zaznaczyłem oba telewizory są tej samej Marki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Jakość 19.11.14, 23:11 Powiedz. Nie trzymaj nas dłużej w niepewności :) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Jakość 19.11.14, 23:15 Można mnie odwiedzić i samemu zobaczyć przed podjęciem decyzji. Proszę pisać na kontakt z poniższej strony lub zadzwonić na podany tam telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
astrominikleopoto5 Re: Jakość 20.11.14, 08:38 mpppm masz szczęście że masz itt media.Ja weszłam na ich stronę i niestety mojego bloku nie obejmuje.:| Zarządca podpisał tylko umowę z vectra i nostrada.Ech porażka....U mnie zaraz koniec umowy i...z braku laku... Odpowiedz Link Zgłoś
www.ittmedia.pl Re: Jakość 21.11.14, 09:18 astrominikleopoto5 zapraszam do kontaktu z nami pod nr infolinii: 788 28 28 28. Nasza sieć jest cały czas rozbudowywana i planujemy być we wszystkich blokach :) Odpowiedz Link Zgłoś