Dodaj do ulubionych

Forumowicze..

27.12.14, 10:59
Widzę że pomagacie..więc i mi może pomożecie? W styczniu muszę dostać się do Warszawy na ul.Kasprzaka pawilon Lipsk.Nie orientujecie się jakim środkiem transportu najłatwiej się tam dostać?Myślałam o pociągu jednak muszę wybrać czym byłoby szybciej że względu na podróż z małym dzieckiem.Może ktoś się orientuje ? Z góry dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • donvito52 Re: Forumowicze.. 27.12.14, 11:34
      Jak z dzieckiem to samochodem najlepiej. Ale ... zakładam że gdyby samochód był do dyspozycji nie było by pytania.
      Poza pierwszą, wskazaną opcją polecam pociąg + Taksówka.
      Busem trudniej się zabrać z małym dzieckiem, wózkiem i bambetlami dla młodego. Poza tym zimą niebezpieczniej i brak pewności że na czas uda się dojechać.
    • przyjemny_gosc Re: Forumowicze.. 27.12.14, 13:44
      Transportem publicznym nie dojedziesz szybciej niczym niż pociąg:
      www.rozklad.pkp.pl/
      Do tego poruszanie się po Warszawie:
      warszawa.jakdojade.pl/
      Aczkolwiek wydaje mi się, że TAXI o wiele mnie problemowa, jeżeli chodzi o podróż z dzieckiem.

Może próbować pytać o możliwość podjechania z kimś samochodem.
      • astrominikleopoto5 Re: Forumowicze.. 27.12.14, 13:53
        Dziękuję bardzo za podpowiedzi :-) prześledze ile mam od stacji pkp do szpitala.Auto mam ale do Wawy boję się sama jechać;-)
    • ski.bic.ski Re: Forumowicze.. 27.12.14, 15:41
      Można pociągiem do Dworca Zachodniego, wyjść od strony Tunelowej wsiąść w 103 i podjechać dwa przystanki, lub pieszo się idzie 10 minut.
      • witkacy_bonifacy Re: Forumowicze.. 27.12.14, 16:03
        My często jeździmy. W styczniu będziemy 13. Jeździmy autem ale od zachodniego jest bardzo blisko. Jak chcesz więcej wskazówek to zadzwon. 798988772
        • astrominikleopoto5 Re: Forumowicze.. 27.12.14, 16:22
          O widzisz? My jedziemy 20 stycznia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka