Gość: op-lik IP: 10.9.97.* 01.12.04, 14:50 Czy to juz początek końca ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bambi Re: Co z extragazetą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:46 Tak szybko sie "wypstrykali" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op-lik Re: Co z extragazetą ? IP: 10.9.97.* 02.12.04, 12:25 Po przemyśleniach - to może koniec początku a nie początek końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Co z extragazetą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:09 Kasa, kasa się liczy, a z reklam można zrobić 1-2 numery. Bez sponsora nie da rady. Choć pomysł był dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
gentelmen36 Re: Co z extragazetą ? 02.12.04, 12:38 Gazeta Extra jest extra! Czekam na kolejne numery. Dobry papier, super opracowane graficznie, wiele tematów, fakty bez ogródek. W końcu gazeta jak trzeba i nie bojący się jak gdzie indziej, asekurujący się dziennikarze (bez obrazy dla dziennikarzy). Choć już w Siedlcach jest coraz lepiej. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Co z extragazetą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:04 > Gazeta Extra jest extra! Czekam na kolejne numery no tak w koncu darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op-lik Re: Co z extragazetą ? IP: 10.9.97.* 02.12.04, 13:51 no własnie nowy numer...przeciez powinien byc 30 listopada a mamy juz 2 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uowca uosi Re: Co z extragazetą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:10 słyszałem ze jakiś radny ma być na okładce ? ktoś wie który ? . Jeśli to prawda to po pierwszym numerze (w ktorym była miss) taka okładka kwalifikowała by się jako : Piekna i Bestia :D Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 06.12.04, 23:36 Gdzie można dostać tę gazetę? Czy ukazuje się tylko w Siedlcach? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Do jw.kowalski 07.12.04, 10:44 Podobno w Siedlcach. Pierwszego numeru nie udało mi się nigdzie w mieście spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 07.12.04, 19:32 szkoda. Widziałem tylko pierwszą stronę w internecie...Kto jest redaktorem naczelnym? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Do jw.kowalski 07.12.04, 19:59 Z tego wynika, ze to tajna gazeta. Praktycznie nikt jej na oczy nie widział i .... nadal nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 07.12.04, 20:52 Czytałem tutaj, że 2 grudnia miał wyjśc 2 numer. I co? Nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Do jw.kowalski IP: *.bci.net.pl 08.12.04, 09:23 obserwator.2236 napisała: > Czytałem tutaj, że 2 grudnia miał wyjśc 2 numer. I co? Nie bylo? a ja czytałem TUTAJ, że 10 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Do jw.kowalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 08:52 > a ja czytałem TUTAJ, że 10 grudnia. Właśnie mamy 10 i czy juz ktos widział ?? Warto szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op-lik Re: Do jw.kowalski IP: 10.9.97.* 10.12.04, 11:59 10.12.2004 i .......... jak nie było tak i dzisiaj nie ma gazety. Czy to jednak koniec początku....a może początek końca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Do jw.kowalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:36 Czy ktoś widział tą gazetę ??!??!??! Odpowiedz Link Zgłoś
jwkowalski Re: Do jw.kowalski 14.12.04, 19:47 przede wszystkim - w sklepach Społem - ale nakład rozchodzi sie w ciagu 3 dni. do tego jeszcze w kilkuset innych punktach w Siedlcach i miejscowościavh gminnych Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 06:54 Czyżby kłopoty z arytmetyką Panie Kowalski. W kilkuset? Dobrze czytam...? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:17 krzysztofplebs napisał: > Czyżby kłopoty z arytmetyką Panie Kowalski. W kilkuset? Dobrze czytam...? Czyta Pan dobrze, ale widocznie pan Kowalski ma kłopoty z liczeniem. Kalkulatorek prosi: " Weź mnie do ręki, pani Kowalski"! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Antyznawca bankietów 15.12.04, 22:58 A on się zna na kalkulatorkach, bo np. na bankietach kiedyś oświadczył że się nie zna w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośśććć Re: Do jw.kowalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:26 Dziś rano byłem w kilku (4) sklepach PSS i nici. Gazety nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Do jw.kowalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:28 Pewnie byłem w tych samych - też nie znalazłem, ale za to spóźniłem się do pracy i dywanik:( Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:05 A wersja elektroniczna gazety? 1 numer taką wersję przez kilka dni posiadał, a numer drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:26 brat_szczepana napisał: > A wersja elektroniczna gazety? 1 numer taką wersję przez kilka dni posiadał, a > numer drugi? Nie ma Szczepanie. W zamian polecam anegdotkę dotyczącą gazety, a zarazem związaną z twoim nickiem(tylko nie obraź się) i wydawcą:" Szcze - Panie, na twoją gazetkę" Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:29 A fe, nie uchodzi, nie uchodzi. (Po zastanowieniu oświadczam: nie obraziłem się) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:22 Gość portalu: mariano napisał(a): > Pewnie byłem w tych samych - też nie znalazłem, ale za to spóźniłem się do prac > y > i dywanik:( Współczuję...latać za byle gównem i trafić na dywanik! Jedyne wyjście: "Olać"! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:19 Gość portalu: gośśććć napisał(a): > Dziś rano byłem w kilku (4) sklepach PSS i nici. Gazety nie ma! I nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:12 jwkowalski napisał: > przede wszystkim - w sklepach Społem - ale nakład rozchodzi sie w ciagu 3 dni. > do tego jeszcze w kilkuset innych punktach w Siedlcach i miejscowościavh > gminnych Czyli, "rozkłada" się w ciągu tych trzech dni i to kilkaset egzemplarzy? Stąd taki efekt, że po prostu jej nie ma. Nie istnieje...bo, wszelkie informacje docierają do czytlników "po fakcie"...Jednym słowem " wielka kicha" Poroniony pomysł....Panie Wojciechu! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:23 Powtarzam, proszę o wersję elektroniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 19:33 No juz była do cholery! Ile razy masz zamiar ją czytać? I na dodatek wkółko pierwszy numer? Drugiego nie ma i nie będzie, bo "rołożył" się na amen! Na dodatek po gminach, zatruwając świeże powietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Do jw.kowalski 15.12.04, 23:06 brat_szczepana napisał: > Powtarzam, proszę o wersję elektroniczną. Niestety baterie siadły! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Do jw.kowalski 16.12.04, 09:46 Uprzedzam,nie na temat będzie. Chciałem tylko powiedzieć żę bardzo ciekawie wyglądają rozmowy jeśli nie widzisz wszystkich postów :-))) Domyślam się że plebejskie kółko wzajemnej adoracji rodem z Sulejówka się uaktywniło. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Do jw.kowalski 16.12.04, 23:45 no_login napisał: > Uprzedzam,nie na temat będzie. > Chciałem tylko powiedzieć żę bardzo > ciekawie wyglądają rozmowy jeśli > nie widzisz wszystkich postów :-))) > Domyślam się że plebejskie kółko > wzajemnej adoracji rodem z Sulejówka > się uaktywniło. Pogięło cię widzę i to to ostro. Kolesia ci szczyścili? Dopiero zaczynam taniec...! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Pretensjonalni 15.12.04, 23:04 Gdyby nie to, że wiem na pewno kto jest "tatusiem": owej gazety/tygodnika* niepotrzebne skreślić, to po takim tytule stawiałbym w ciemno na mińskiego jzp vel jazona vel Piątkowskiego. Bo to czysty król pretensjonalności w każdej dziedzinie: od pisania do wsadzania... Ale podobno Wojciech ze Zbigniewem zawarli pakt o nieagresji. Kowalski ma nie wchodzić do Mińska, a Piątkowski do Siedlec. Pytanie tylko z czym i z kim oni mieliby tam wchodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Pretensjonalni 15.12.04, 23:58 krzysztofplebs napisał: > Gdyby nie to, że wiem na pewno kto jest "tatusiem": owej gazety/tygodnika* > niepotrzebne skreślić, to po takim tytule stawiałbym w ciemno na mińskiego jzp > vel jazona vel Piątkowskiego. Bo to czysty król pretensjonalności w każdej > dziedzinie: od pisania do wsadzania... Ale podobno Wojciech ze Zbigniewem > zawarli pakt o nieagresji. Kowalski ma nie wchodzić do Mińska, a Piątkowski do > Siedlec. Pytanie tylko z czym i z kim oni mieliby tam wchodzić? No z niczym Plebs! Nie kumasz, że nie wchodzą, bo nie mają czego włożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Pretensjonalni i rozrzutni 16.12.04, 00:17 Ale myślą, że mają i jeszcze chcą pożyczać na prawo i lewo, tacy rozrzutni... Odpowiedz Link Zgłoś
jwkowalski Re: Pretensjonalni 16.12.04, 18:38 Zbyszek doszedł do czegoś swoją pracą i Tobie jeszcze dał parę groszy zarobić. A Ty teraz sobie z niego dworujesz? Jak to świadczy o Tobie, człowieku? Czy sa ludzie i ideały w które wierzysz, czy jesteś juz całkiem pusty i sam nic nie tworząc, krytykujesz tych, którzy coś robią. czy tylko masz już w sobie sam jad? Zastanow się. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Pretensjonalni 16.12.04, 23:42 jwkowalski napisał: > Zbyszek doszedł do czegoś swoją pracą i Tobie jeszcze dał parę groszy zarobić. > A Ty teraz sobie z niego dworujesz? Jak to świadczy o Tobie, człowieku? Czy sa > ludzie i ideały w które wierzysz, czy jesteś juz całkiem pusty i sam nic nie > tworząc, krytykujesz tych, którzy coś robią. czy tylko masz już w sobie sam > jad? Zastanow się. Pilnuj swojej pracy i swoich paru groszy, "adwokacie" niejakiego Zbyszka. Zastanów się lepiej nad sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Pretensjonalni 17.12.04, 17:48 hejj1 napisał: > ...plebs, odwal się od Mińszczan! A to niby dlaczego? Przeszkadza ci "mińszczanienie"? Może i masz racje, bo dawna bajeczka o Mińsku, mówi: "Omiń -sku.....na"! Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Pretensjonalni 17.12.04, 20:10 Nie prowokuj, bo ci powiem bajkę (bardzo brzydką) o obserwatorze Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Pretensjonalni 17.12.04, 23:35 hejj1 napisał: > ...plebs, odwal się od Mińszczan! A ty debilku siedlecki odwal się od Plebsa Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens To jest wątek o extragazecie !!!! 17.12.04, 20:20 To jest wątek o extragazecie i tylko o niej. Przestańcie bajdurzyć nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: To jest wątek o extragazecie !!!! 17.12.04, 23:36 Chyba o extrachale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: To jest wątek o extragazecie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 07:27 Taka bezinteresowna czysta polska zawiść .... echhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: A może Eskimos?! 18.12.04, 16:24 A skąd wiesz, że ta extragazeta to "polska", a jej naczelny to nie "eskimos"...?! Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Skleroza Bambi?! 18.12.04, 16:26 Bambi przypominam Ci twój pierwszy wątek, już zapomniałeś? Tak szybko się "wypstrykali" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Skleroza Bambi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:26 Ale jaki ma to związek ?? To że zabrakło pomysłów/kasy (to jest tzw. "wypstrykanie") to zdecydowanie cos innego niz mieszanie z blotem Ja nie mowie ze jest to "extrachala" ale ze skonczyl sie ciekawy pomysl na nowa gazete w Siedlcach - to jest subtelna różnica - a pamięć mam dobrą. dygresja: Czytam od nie dawna forum ale przyznam sie ze tyle jadu dawno nie spotkalem a w wiekoszosci wsrod tzw. "dziennikarzy". Brak merytorycznych dyskusji tylko wiekszosc to inwektywy, ale coz takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jwkowalski Re: Skleroza Bambi?! 19.12.04, 01:46 Co do jadu - to fakt. To dziwne, że inteligentni ludzie, skoro nie widzą rozmówcy, potrafią być taj jadowici. Dlaczego krytykujecie Extragazetę? jakie są konkretne zarzuty, co do składu technicznegi i zawartości merytorycznej? Jest nowa gazeta, a także i jej wersja elektroniczna. Były opóźnienia, wynikłe w drukarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Skleroza Bambi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:47 Ale konkretnie co ? A ten "cudotwórca" to konkretnie do którego punktu/postu ? Odpowiedz Link Zgłoś