Dodaj do ulubionych

ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związane

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:44
Jeśli należycie do osób,które mają je już za sobą,czyli się orientują w tych
kwestiach proszę o rady i wskazówki. Gdzie najlepiej zorganizować wesele,
jaką salę wynając i jakie są jej koszty, jaki zespół zamówić oraz jaki jest
łaczny koszt wesela. Oraz moze ktos mógłby podać namiary na dobrego fotografa
i kamerzystę (i mniej wiecej określic ich cenę) Dziękuje wszystkim za wpisy.
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: Akkk Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:14
      musisz napisać na ile osób jest to wesele i czy chcecie zorganizować w lokalu
      czy tylko wynająć salę?
    • Gość: ralf Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: 212.33.93.* 15.01.05, 22:23
      Jeśli chcesz zorganizowac dobre weselicho to polecam Ci firme EWGRAŻ z tego co wiem włascicielka Pani Grażyna aktualnie ma problem lokalowy ale może dobrze zorganizować impreze zas co do zespołu to "Modem" jest spoko grał na mojej studniówce i kilkku weselach. Gdzie bawiłem sie super
      • Gość: Julia Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:00
        Wesele ma być na ok. 150-200 osób no moze ,więc nie wiem gdzie moge znaleźdź
        fajną , ładną salę i niedrogą :/ Czy wogóle takie są ???
        • Gość: Akkkk Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:20
          Mam zamówionego super fotografa i kamerzystę jeśli chcesz namiary to podaj mi
          nr gg. Co do sali to ja zamówiłam w Plewkach - 2000 zł. Ladna sala jest również
          w Zbuczynie, Chodowiaku, Omega na Brzeskiej... A co do zespołu to zamówiłam
          VADERS - są świetni. Pozdrawiam
        • Gość: michal Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:54
          zobacz OMEGE na ujrzanowskiej, zobaczysz i wezmiesz . rewelacja , bylem w
          roznych hotelach na bankietach i smiem twierdzic ze u nich jest lepiej. polecam
          z czystym sumieniem, pozdrawiam michal boski@ftv.pl
      • Gość: xxxx Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:14
        czy ktoś może robił wesele w "Zajeździe Podkowa" w Opolu. Jeżeli tak to proszę
        napisz jak tam jest z obsługą i jedzeniem.
    • Gość: lm Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: 212.244.185.* 17.01.05, 15:26
      Jeśli chodzi o wesele to dziś wybrałbym Chodowiak. Bardzo ładna sala i
      znakomite jedzenie. Byłem tam w listopadzie na małym przyjątku. Super
    • Gość: lila Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: 80.48.192.* 20.01.05, 13:45
      Jeśli chodzi o salę to polecałabym "U Anny", ale problem w tym, że maksymalnie
      wchodzi tam około 150 osób.Jedzenie świetne.Obsługa również. Co do zespołu może
      warto zastanowić by się było nad DJ. POlecam Bogdana Skarusa z Miejskiego
      Ośrodka Kultury w Siedlcach.
    • Gość: M_K_ Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 21.01.05, 21:19
      Witamy. Jezeli chcesz znależć sale w mieście to nie ma możliwości wynajecia
      samej sali. Jeżeli interesuje Cię 17-09-2005 to możemy Ci odstąpić salę na
      Terespolskiej. Jest już udekorowana, duża i z pełna obsługą. Cena od osoby 110
      zł i nie ulegnie zmianie bo umowe podpisaliśmy w 2004 roku, więc zadne podwyżki
      Ci nie grożą. Jeżeli jesteś zainteresowana to daj znać. We własnym zakresie
      jedynie załatwiasz alkohol i zespół o reszte nie musisz się martwić. A jesli
      chodzi o zespół to ich cena waha sie od 1500 do 2000 zł, kamerzysta ok 700 zł
      (DVD + VHS), a fotograf 35-55 zł za 1 pozę w 3 szt. Jak jestes zainteresowana
      to pisz: e-mail: wwwsiedlce@poczta.onet.pl lub pisz na GG nr. 6567166
    • Gość: Ana Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:52
      nie przepadam za tego typu imprezami(takich gosci tez musisz brac pod uwage),
      ale milo bylo na Kazimierzowskiej w WLKS. Obsluga super, duzo miejsca,
      przejrzyscie, wszystko ladnie podane.Jesli jest to wesele na ponad 200 osób to
      samochód gratis, macie do dyspozycji.Myslicie tylko o alkoholu i torcie. Cena
      osoby ok 110zl
    • Gość: Anka Polecam Zajazd Europa IP: *.adremsoft.com 24.01.05, 11:47
      Mielismy tam wesele na ok. 140 osob w sierpniu ubieglego roku.
      (www.zajazdeuropa.pl) Bylismy bardzo, bardzo zadowoleni!
      Przy okazji polecam zespol Sonet. Moge dac Ci rowniez namiary na swietna
      kosmetyczke (makijaz), fotografa i kamerzyste. Jesli jestes zainteresowana to
      pisz do mnie na priva (hankaanka@gazeta.pl),bo do forum "Siedlce" niezbyt
      czesto zagladam.
      Pozdrawiam
      Anka
    • Gość: jolosz Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: 80.51.224.* 28.01.05, 19:26
      witam, co do sali to moim zdaniem w siedl bralbym pod uwage tylko 2
      lokalizacje "Chodowiak" w Chodowie (wiem bo mielismy tam z mezem przyjecie
      weselne- naprawde pyszne jedzenie) i "Omega" na Terespolskiej (rowniez dobre
      jedzenie i kulturalna obsluga). Co do fotografa, to do zdj studyjnych niezly
      jest Mioduszewski. O zespolach niestety nie mam pojecia, poniewaz my puszczlismy
      muzyke z plytek, szkoda nam bylo kasy na kilku falszujacych "grajkow" (sorki-
      moze obrazi sie kilku dobrych muzykow, ale wiekszosci po prostu nie da sie
      sluchac). uwierzcie mi, ze z muzyka mechaniczna bylo naprawde super. w sumie
      duzo zalezy tez od gosci, jesli maja ochote sie pobawic, to wesele na bank
      bedzie udane.
      Teraz troche o kosztach i formalnosciach. jak ktos wczesniej napisal od osoby
      placi sie od 100pln + alkohol + ciasto i tort (bierzcie tylko pod uwage
      cukiernie z klonowej). do wesela dochodzi jeszcze koszt zespolu ???, ewentualnie
      jakiegos samochodu, ale z tym akurat nie powinno byc problemu. ktos w rodzinie
      zawsze ma jakas limuzynke. z wiekszych wydatkow to jeszcze oczywiscie oplata za
      slub w kosciele od 500pln do nieskonczonosci ;)))), no i oczywiscie ubrania,
      kwiaty, obraczki, fryzjer, kosmetyczka (no ale to oczywiscie sprawa indywidualna
      i nie warto tu robic zadnych wiliczen. mozna sie przerazic i zrezygnowac z
      calego tego zamieszania. oczywiscie niezbedna jest wizyta w urzedzie stanu
      cywilnego (oplata okolo 100pln) swiadectwo urodzenia (30pln) swiadectwo chrztu i
      bierzmowania (po okolo 50pln) zapowiedzi (od 10pln za szt) i mnostwo innych
      wydatkow. ale nie warto sie nimi przejmowac :)))) glowa do gory.
      Jeszcze tylko kilka slow ode mnie. jesli byscie chcieli ladne, robione
      recznie zaproszenia, ktorymi mile zaskoczycie gosci, to moge sie podjac
      zrobienia takowych. mam tez do sprzedania suknie slubna, jesli bylabys
      zainteresowana to wyslij mi mejla na jolosz@tlen.pl a ja odesle ci pare fotek.
      pozdrawiam i trzymam kciuki zeby wszystko udalo sie jak najlepiej. mimo
      poswiecenia tak duzej ilosci czasu, to naprawde jest jeden z najpiekniejszych
      dni w zyciu ;)))
      • Gość: kapsch Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: 213.17.172.* 02.02.05, 15:31
        a ja zarezerwowalam, Dworek Panderosa. Robil tam ktos wesele?
    • Gość: Kubob Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:34
      za ok miesiądz odbędą się w Siedlcach targi ślubne w Arche Zapraszam
      • Gość: Bambi Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:25
        > za ok miesiądz

hmmm czy miesiądz to 30 miesięcy czy jak bo to chyba jakas nowa jednostka czasu ;)
        • Gość: n_l Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:34
          jednostka czasu
          1 miesiądz=30 dziennarów
          • Gość: Bambi Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:32
            aaaaaa ... a jedne dziennar to dwunastu gadzinów ? ;)
            • emektb Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa 02.02.05, 15:48
              oby nie gadzin bo sie górale obrażą
            • Gość: n_l Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:17
              > to dwunastu gadzinów ? ;)
              Gwoli ścisłości;dwudziestu czterech gadzinów ;-)
    • Gość: asia Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 20:30
      A co za targi ślubne ?
      • Gość: Westwind Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 13:28
        Wiadomo, panny i kawalerowie do wzięcia, od ręki.
        • Gość: gość Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 08:35
          czy koś miał albo był na weselu z "Zajeździe podkowa" w Opolu? Napiszcie proszę
          jaka jest tam obsługa i jedzienie.
          • Gość: nowy Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:52
            Witam, miałem wesele 17.09.05r w Omedze na ulicy Ujrzanowskiej, zdecydowanie
            polecam, super sala, pełna klimatyzacja przez całe wesele było ok 20sopni na
            sali- wiem bo widziałem na własne oczy termometr, dobra obsługa no i to
            jedzenie:) w cenie 110zł za osobe masz wszystko oprócz zespolu i wodki.
            Naprawde sie tam staraja.
    • ernest221 Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa 23.09.05, 09:02
      podaj swój adrs to napisze kilka rad no i kogo unikać
      • Gość: quasimodo Re: ORGANIZACJA WESELA-i wszystko co z tym związa IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.05, 11:19
        reflektuję na rady
        quasimodo1@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka