no_login 20.01.05, 09:38 I wszystkie moje w takim piknym UTF`ie doszły? ossssszz w mordę,za każdym razem ustawiam 8859-2 i bania... napisz,tylko bystro chłopie,bo zaraz chyba tą 1.8a5 wywalę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bambi Re: Do Bambiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:44 Tak ale napisał że wiadomość zakodowana jako ISO 8859-2 ale czytać się tylko da jako UTF-8 :) Podejrzenie : albo czytnik , albo serwer pocztowy. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Do Bambiego 20.01.05, 09:46 Dzięki,ufff,nie będę pisał z czyjego serwera korzystamy, [Ty też nie zamieszczaj nagłówków :-)],ale to chyba kolejny ich numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Do Bambiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:16 zdecydowanie serwer,czytnik mam cały czas nieskonfigurowany,przez http wchodzę, jestem pełen podziwu dla Twojej cierpliwości :-) a kolegę Marka przy najbliższej okazji zawezwę na przesłuchanie, niech zeznaje...może uda mi się rozszyfrować :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Do Bambiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:23 > jestem pełen podziwu eeee i tak nie zdaze napisac tego projektu :) > a kolegę Marka Mysle ze na 90% mu sie uda Odpowiedz Link Zgłoś