Dodaj do ulubionych

radio radzyn gra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:08
W poniedzialek rozpoczelismy swoja emisje w eterze. Dostalismy dzisiaj sygnal
ze slychac nas nawet pod Lublinem. Ciekawe czy w Siedlcach komus sie uda nas
zlapac?
Obserwuj wątek
    • Gość: GrzeS Re: radio radzyn gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:52
      Gratuluję, ale pytania pozostają nieprawdaż? GrzeS
      • Gość: lukasz Re: radio radzyn gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:02
        pytania są zawsze, ważne, że zrealizowałe to własne marzenie, mocno w to
        wierzyłem i się zrealizowało, osiągnęłem pewien cel i nie zamierzam na tym
        poprzestac...
        w kazdym razie mam nadzieje ze kiedys nas pan poslucha, a nawet odwiedzi...
        • Gość: GrzeS Re: radio radzyn gra IP: *.visp.energis.pl 03.02.05, 19:19
          Dzis miałem okazje posłuchać od 15.30. do 16.02. I co, zapytasz? Sam wiesz co
          to było i co jest. Wiesz jak o was nazywają w Radzyniu? .... Skoro marzenia są
          po to by je realizować, to może lepiej ... zadzwoń jutro GrzeS
    • Gość: Kendo Re: radio radzyn gra IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 18:53
      A częstotliwość?
      • Gość: GrzeS Re: radio radzyn gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:03
        Fale srednie
        Szkoda, bo nie mam w żadnym radioodbiorniku> Ostatni samochodowy ze średnimi
        padł mi jesienią, nowe już nie przewidują MW, to samo w trzech wieżacxh w domu.
        I z recenzowania nici.
        GrzeS
        • brat_szczepana Re: radio radzyn gra 02.02.05, 19:05
          Czy średnie możnaby precyzyjniej określić?
          • Gość: skolsong Re: radio radzyn gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:46
            skad mam wiedziec czy odbieram jak nie znam czestotliwosci. moze w internecie
            jest info
            • Gość: lukasz Re: radio radzyn gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:06
              1395 KHz
              • Gość: skolsong Re: radio radzyn gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 02:31
                cos nie odbieram :(
                • Gość: Kendo Re: radio radzyn gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:19
                  U mnie w pracy buczy na tej częstotliwości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka