Dodaj do ulubionych

Cześć witam

24.02.05, 20:29
A kto tutaj jest, zdradżcie się. Ja dopiero dziś tu trafiłem.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • klemens.klemens Re: Cześć witam 24.02.05, 20:37
      Witaj dobry człowieku, miło że znalazłeś do nas drogę. Czytaj, pisz i raduj nas
      swoją obecnością. Zapraszamy.
    • no_login Re: Cześć witam 24.02.05, 20:39
      Witaj.
      Ty jesteś,my jesteśmy,jeszcze parę innych osób bywa.
      Poznasz wszystkich,niektórych pewnie tylko wirtualnie,
      ale też warto.
      • zeflik1 Re: Cześć witam 24.02.05, 21:12
        Dzięki za odzew. Myślę ze będzie okazja do spotkania nie tylko wirtualnego.
        Szczególnie w lato bo na koszuli noszę swoją ksywkę Zeflik. W Siedlcach jestem
        dopiero (albo aż) od 4 lat.
        • emektb Re: Cześć witam 24.02.05, 21:31
          Witaj drogi Zefliku! Fajnie tu nawet czasem jest i można się nawet czegoś
          dowiedzieć, ba nauczyć. Oczywiście jesteś tu nowy więc możesz paru rzeczy nie
          wiedzieć. Na szczęście masz mnie więc od razu wprowadzę cię w najważniejszą
          kwestię. Jeśli masz prawo głosowania w Siedlcach, to jestem twoim jedynie
          słusznym kandydatem na prezydenta, hehe - grodu na muchawką:) No i oczywiście
          najlepszym:P
    • Gość: Bambi Re: Cześć witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:29
      A witaj , zdejmij butki , powieś płaszcz , zasiądx wygodnie , doborowe tutaj
      towarzystwo.
      Ja jak wpadłem tak jakos mnie trzymie i nie dlatego ze mi buty zawalili :)
      • emektb Re: Cześć witam 24.02.05, 21:33
        Ja na pewno nikomu butów nie rąbnąłem! Jak to tak? Przecież prezydentem jeszcze
        nie jestem.

PS> chyba, że cholera jaki przeciek był ze sztabu mojego
        • zeflik1 Re: Cześć witam 26.02.05, 19:46
          emwktb. Jo tam na wybory nie chadzam, to i nie bede na ciebie głosował. Po
          pierona mi znajomy prezydent, jak on i tak po wyborach nie pamieta o tych co
          nań głosowali
          • emektb Re: Cześć witam 27.02.05, 11:09
            No proszę typowy przykład braku obywatelskiej postawy. Na wybory nie chodzisz a
            później masz pretensję do całego świata że jakieś jemioły rządzą:) Jak na mnie
            zagłosujesz to nie przejmuj się, że zapomnę o tobie. Zawsze będziesz mógł kokuś
            powiedzieć: o ja znam go on ma amnezję:))
            • milosz_furman Re: Cześć witam 27.02.05, 22:30
              ..zatem witaj:-) ja także mam staż niedługi i na forum i jako siedlczanin, i
              powiem (a nawet napiszę),że jest czasem ciekawie bardziej,czasem mniej, czasem
              jak wszędzie jakiś oszołom się wyłoni..ale generalnie jest świetnie no i mamy
              kandydata na prezydenta;-)..
              w każdym razie serdecznie witam

pozdrowienia
    • Gość: Ach Re: Cześć witam IP: *.sed.pl / *.sed.pl 28.02.05, 15:35
      Hallo Zeflik! Witam Cię z radością. Jeżeli nie chcesz wchodzić bliżej w
      politykę naszego Najlepszego Kandydata (swoją drogą - milutkiego:), to
      zainteresuj się żywo naszą Starówką Siedlecką. Tworzymy takie urokliwe, NASZE
      miejsce w środku Siedlec. A właściwie, nie tworzymy, tylko odkrywamy na nowo,
      strzepujemy kurz z zaniedbanych kamienic i podrzucamy fajne pomysły na
      upiększenie Siedlec: zarówno namacalnie, wizualnie jak i mentalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka