Dodaj do ulubionych

Napad na kantor?

24.02.05, 20:52
"WYZNACZAMY NAGRODĘ ZA INFORMACJĘ: 2.500 ZŁ
POSZUKIWANI: DWÓCH MĘŻCZYZN W WIEKU 41- 45 LAT
UWAGA- PŁACĄC, W BANKNOTACH UMIESZCZAJĄ ŚRODEK ODURZAJĄCY LUB TEMU
PODOBNE UWAŻAJCIE NA ZŁODZIEII !!!
1. BLĄDYN DŁUŻSZE WŁOSY LEKKO FALOWANE, WZROST NISKI .OKULARY LECZNICZE
SZKŁA BIAŁE W SREBRNYCH METALOWYCH OPRAWKACH ...........
2. BRUNET, WZROST WYSOKI, (Z OZDOBNYM) PRZYCIĘTYM ZAROSTEM NA TWARZY,
DOBRZE ZBUDOWANY ...............
3. PORUSZAJA SIĘ SAMOCHODEM NA TRASIE:
SIEMIATYCZE - BIAŁA PODLASKA - RADZYŃ PODLASKI – SIEDLCE - WARSZAWA
ŁOSICE – MORDY - SIEDLCE - WARSZAWA
ŁUKÓW - SIEDLCE - WARSZAWA
SOKOŁOW PODLASKI - SIEDLCE - WARSZAWA
WĘGRÓW - SIEDLCE - WARSZAWA
Lub mieszkają na terenie Siedlec, lub w pobliskich wsiach."

Dalsze szczegóły na linku kantoru: www.kantorolga.siedlce.com/

Obserwuj wątek
    • emektb Re: Napad na kantor? 24.02.05, 21:41
      uuuu rycha rąbneli? odważne chłopaki:)) to charakterny facet jest. nie daruje.
      prywatnie to radzę im szybciutko te fanty wpłacić na konto
      • Gość: be-rycho Re: Napad na kantor? IP: 80.51.224.* 24.02.05, 21:59
        po tych wyzwiskach na tej stronie widac ze ten rycho nie słyszał o n-etykiecie
        • Gość: galernik Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:00
          badz na miejscu rycha
    • Gość: Bambi Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:00
      > 1. BLĄDYN

no tak ... bląd .. jakby drugi tez byl bląd to juz by był wielblądyn ;)
      • Gość: Bambi Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:02
        no zeby nie bylo ze sie "szczegulnie" czepiam ....
        • klemens.klemens Re: Napad na kantor? 24.02.05, 22:31
          Panowie, chichać to wy sobie możecie ile chcecie, ale tu coś się stało!
          Właściciel nie tylko walczy o dzyskanie swojej włsności, on przestrzega swoich
          klientów co prawda w niebanalnej formie przed tymi rzezimieszkami.
          I za to należy mu się podziękowanie.

Jest tam również apel do tych zbirów. Zastanawiam się tylko, czy takie zbóje
          buszują w sieci?
          • emektb Re: Napad na kantor? 24.02.05, 22:50
            Ja buszuję, to i te zbiry może też. Popieram też punkt widzenia klemensa.
            Przeciez ci ludzie mogli mieć innych w dupie a jednak ujawnili przykrą dla
            siebie rzecz by ostrzec innych. ukłony.
            • klemens.klemens Re: Napad na kantor? 24.02.05, 22:52
              Może nie znają się oni na pisaniu, ale nie przestraszyli się cwaniaków i mówią
              o tym.
              • emektb Re: Napad na kantor? 24.02.05, 22:53
                właśnie, to się bambi dysleksja nazywa
                • klemens.klemens Re: Napad na kantor? 24.02.05, 23:03
                  Podobnie strasznie się ostatnio rozpleniła w szkołach. Zaraza jakaś, czy co?
                  • no_login Re: Napad na kantor? 24.02.05, 23:07
                    Panaceum na wszystko.
                    Głównie na własne lenistwo.
                • Gość: Bambi Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 07:50
                  Niedługo dysleksą będą tłumaczyć błedy ort. w gazetach.
                  Takie rzeczy wystarczy wpisać w pierwszym lepszym edytorze tekstowym i podkreśli
                  co źle. Dla mnie to niechlujstwo i nie odnoszę sie co do zagadnienia
                  mertyorycznego a jedynie jego prezentacji.
                  • razowiec Re: Napad na kantor? 25.02.05, 15:27
                    Warto przyjrzeć się tym zwitkom banknotów.
                    • Gość: galernik Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:06
                      mogą być twoje jak zabawisz sie w Rutkowskiego
                  • emektb Re: Napad na kantor? 27.02.05, 11:44
                    Tak. a jąkanie to pewnie też rodzaj lenistwa. sie nie chce komuś reszty wyrazu
                    lub zdania powiedzieć i tylko by w kółko jedno powtarzał. a przecież wystarczy
                    popatrzeć jak inni pięknie mówią by od razu wszystko było ok. Daltoniści z
                    kolei z lenistwa kolorów nie chcą odróżniać. teraz gwoli wyjaśnienia podam ci
                    że prawdziwy dyslektyk po wrzuceniu jakiś tam słów do edytora i tak nie zobaczy
                    różnicy w poprawionych wyrazach. nie jest też idiotą, po prostu mózg dyslektyka
                    pracuje odrobiną inaczej.
                    • Gość: Bambi Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:13
                      jąkanie trudno jest wyleczyć , natomiast dyskleksje można skorygować.
                      Jesli ktos wie że jest dyslektykiem to powinien poprosić osoby trzecie (jesli
                      korekta edytora tekstowego nie jest wystarczajaca) o sprawdzneie tych dwoch czy
                      trzech zdan zanim się je upubliczni.
                      A na temat dyskleksji troszke wiem - moj syn jest dyslektykiem (4 krotne badania
                      w poradni) pomimo wysokiego 138 IQ.
                      Tak czy inaczej w rzeczonym przypadku jest to (napiesze jeszcze raz)
                      niechlujstwo - koniec kropka.
                      • Gość: ar Re: Napad na kantor? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 16:27
                        I co dlugo jeszcze bedziecie sie przebijac znajomoscia jezyka polskiego?Ludzie
                        facet probuje Was uswiadomic o zagrozeniu a Wy dyskutujecie na temat jak on to
                        robi?Nazywajcie to jak chcecie , niechlujstwem, lenistwem , dyslekcja.Dla mnie
                        to sygnal , ze jest jakis burak robiacy ludzi w balona, nie wazne ze moze
                        akurat trafilo na tego czy tamtego.Wazne ze o tym mowi.
                        Powodzenia w dalszych rozprawkach ortograficzno/skladniowych.
                        • Gość: Bambi Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:42
                          > Powodzenia w dalszych rozprawkach ortograficzno/skladniowych.

Czy masz problemy z czytaniem tekstu ze zrozumieniem ??
                          przypomne :
                          "..i nie odnoszę sie co do zagadnienia
                          mertyorycznego a jedynie jego prezentacji."

Dodam tylko ze jesli nie bedziemy zwracac uwage na takie elementy to bedziesz
                          mial za chwile problem ze zopzumieniem tekstu poniewaz cel uswieca srodki jak
                          twierdzisz.
                      • emektb Re: Napad na kantor? 27.02.05, 21:25
                        Bambi IQ to ja mam gdzieś akurat i nie chcę obrażać twojego syna broń boże, po
                        prostu nie jest to jedynym wyznacznikieim inteligencji a jeśli już to raczej
                        spostrzegwaczości:)) a jeśli junior faktycznie jest dyslektykiem a nie leniem
                        (boże jaki ja jestem złośliwy:>) to wiesz, że są różne stopnie tego zjawiska
                        (bo nie jest to schorzenie wg. mojej wiedzy:)
                        • Gość: Bambi Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:38
                          > Bambi IQ to ja mam gdzieś

No wiesz ... jako kandydat powinenes sie wykazac nie mniejszym niz 80 :P
                          A tak na powaznie :
                          jak zapewne wiesz czasem dysleksją tłumaczy się czasem .... hmmm ... pewne
                          ograniczenia postrzegania (ale delikatnie mi wyszło :P) . Wiec w pierwszej
                          kolejnosci badane sa zdolnosci wlasnie w tym zakresie.
                          Tak czy inaczej jesli dziecko wykazuje prawidłowe (jak sie wyraziles) zdolnosci
                          postrzegania to oznacza wlasnie probelmy dyslektyczne a nie lenistwo - od tego
                          sa testy psychologiczne.

> to wiesz, że są różne stopnie tego zjawisk
                          > a

To nie bylo odkrywcze (jak na kandydata na prezydenta;) ) , powiem tak : każde
                          zjawisko ma różne nasilenia :), świat nie jest czarno-biały chocby niektórzy tak
                          myśleli

> nie jest to jedynym wyznacznikieim inteligencji

czy to nie jest próba dowartościowania sie ? :>
                          • emektb Re: Napad na kantor? 27.02.05, 21:47
                            no git rozgryzłeś mnie
                            • milosz_furman Re: Napad na kantor? 27.02.05, 22:18
                              hehe widzę,że kandydat na Prezydenta dba o głosy również dyslektyków (i
                              słusznie,bo coraz ich więcej)..;-)

Pozdrowienia
                    • no_login Re: Napad na kantor? 01.03.05, 06:56
                      Dysleksja to dysleksja-lenistwo to lenistwo.
                      Dziecko ma kłopoty z nauką(bo się nie przykłada należycie)
                      a rodzice "nie mają czasu" żeby zająć się swoimi pasożytami,
                      więc najprostszym rozwiązaniem jest odpowiednie zaświadczenie.
                      Nie sądzę że ogromne ilości dyslektyków jakie ostatnio
                      się pojawiły,są wynikiem lepszego diagnozowania.
    • Gość: galernik Re: Napad na kantor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:15
      3000zł NAGRODA
      UWAGA- PŁACĄC, W BANKNOTACH UMIESZCZAJĄ ŚRODEK ODURZAJĄCY.
      UWAŻAJCIE NA ZŁODZIEII !!!
      >1.)BLĄDYN DŁUŻSZE WŁOSY, LEKKO FALOWANE, WZROST NISKI, OKULARY LECZNICZE,
      SZKŁA BIAŁE W SREBRNYCH METALOWYCH OPRAWKACH, SZCZEGULNY ZNAK TO OBCIĘTY
      KAWAŁEK KCIUKA U PRAWEJ RĘKI Z WIDOCZNYM KAWAŁKIEM ODROSTEM PAZNOKCIA,
      SYLWETKA NORMALNA, PRAWDOPODOBNIE POWRÓCIŁ Z USA LUB TAM CZĘSTO JEŻDZI. W 18-
      20.01.2005 MÓGŁ POBIERAĆ WIĘKSZĄ GOTÓWKĘ , BANKNOTY 200ZŁ BANDEROLA NBP BEZ
      POTWIERDZENIA INNEGO BANKU.
      >2.)BRUNET, WZROST WYSOKI, (Z OZDOBNYM) PRZYCIĘTYM ZAROSTEM
      NA TWARZY, DOBRZE ZBUDOWANY, MOŻNA GO UWAŻAC ZA MATEMATYKA (TY LICZ DOBRY Z
      CIEBIE MATEMATYK, TAK ZWRACAŁ SIĘ DO NIEGO BLONDYN). UBIERA SIĘ NA CZARNO,
      MIAŁ TELEFON KOMURKOWY NA CZERWONEJ SMYCZY.

Można zarobić. + premia i bez podatku doch i Vat

3.) PORUSZAJA SIĘ SAMOCHODEM NA TRASIE:

SIEMIATYCZE - BIAŁA PODLASKA - RADZYŃ PODLASKI – SIEDLCE - WARSZAWA

ŁOSICE – MORDY - SIEDLCE - WARSZAWA
      ŁUKÓW - SIEDLCE - WARSZAWA

SOKOŁOW PODLASKI - SIEDLCE - WARSZAWA

WĘGRÓW - SIEDLCE - WARSZAWA
      Lub mieszkają na terenie Siedlec, lub w pobliskich wsiach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka