Dodaj do ulubionych

SIEDLCE na pierwsza strone !!!

IP: *.chemia.pk.edu.pl 30.06.02, 17:08
Zgłaszam niniejszym oficjalny wniosek o przesuniecie forum Siedlce na pierwsza strone forumową.
Forum ostatnio dynamicznie sie rozwija - o wiele szybciej niz inne równiez mazowieckie. Stan licznika mówi sam
za siebie.

Proponuje rozpoczac akcję monitowania własciwego admina w tej sprawie. Tak 10 emalji dziennie i po jakims
tygodniu decydenci dojda do wniosku ze chiba już czas. Do pracy rodacy !!

Tak czy inaczej Radom popiera ten temat w całej rozciągłosci.

pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia-s Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! IP: *.chello.pl 30.06.02, 17:28
      Zapraszam na wątek bodajże "i mamy 1000", tam opisałam domniemane zasady
      przerzucania na pierwszą stronę.
      • Gość: edek Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 01:28
        Nie bardzo wiem jak to chodzi, ale chyba decyduje ilość i kolejność w rankingu
        danego województwa, co zresztą gosia-s sugerowała.
        Jedyny sposób na sprawdzenie, to odpowiednia ilość, a wtedy się przekonamy.
        No to działamy, a wszystkim miłym gosciom juz z góry dziękujemy za pomoc.
        • Gość: Maciek Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! IP: *.stmbpqxqac01.dialup.ca.telus.com 01.07.02, 05:14
          W watku "no to mamy okragly 1000" byly juz sugestie w sprawie awansu siedleckiego
          forum na pierwsza strone. Miejmy nadzieje, ze admin czasem tu wchodzi i czyta nasze
          posty !!!
          • georghe Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! 01.07.02, 10:36
            Pozdrowienia z Jasła.

Do zobaczenia na pierwszej stronie !
            :)))
            • Gość: GammaRay Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 01.07.02, 10:45
              ha !
              widać odsiecz nadchodzi zewsząd :-))))))
              • gofa Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! 01.07.02, 15:34
                pozdrowienia z Przemysla :) jestesmy za Waszym towarzystwem na pierwszej
                stronie :) zakladajcie szybko watek na forum o forum i forum o portalu :)
                • zelgoszcz Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! 01.07.02, 17:01
                  Podpisuje sie pod tym apelem cala moja klawiatura.
                  • millenik1 Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! 01.07.02, 18:43
                    ...ja tez jestem...
                    • gofa Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! 01.07.02, 19:30
                      kochani - zakladajcie szybko te watki na forach o ktorych wspomnialam - poki
                      wszyscy nie rozjedziemy sie na wakacje - bedziemy walczyc z Wami :) bo Maas
                      nie zagladnie tutaj...a tam tak :))) trzymam kciuki i powodzenia :) dacie
                      rade :))
                      • Gość: GammaRay Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 02.07.02, 13:27
                        Wątki juz załozone - ludziska wpisujcie sie TAM tez !!!
                        • muchawka Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! 02.07.02, 17:16
                          Dobrze, zaczynamy to robić!
    • Gość: FERDEK Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! IP: 10.9.97.* 03.07.02, 14:10
      POPIERAM
      • Gość: mixer Re: SIEDLCE na pierwsza strone !!! IP: *.*.*.* 06.07.02, 18:12
        robimy co mozemy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka