emenemki 14.07.05, 08:09 Korzystając z drogi przetartej przez emektb, ja też muszę sie pochwalić. Madzia urodziła się dzisiaj pięć minut po północy. Mama i dzidzia czują się dobrze :-)) A ja ciągle nie mogę uwierzyć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brytanbrytan Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 08:21 Cieszę się - także tym, że mogę byc pierwszym, który tą drogą może Tobie i Twojej Małżonce pogratulować! ...A poza tym - ja od prawie miesiąca (15 czerwca) jestem stryjkiem! Też dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble bla Re: Mam córeczkę!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:08 Gratul. Czekamy na bis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Mam córeczkę!! IP: *.bci.net.pl 14.07.05, 09:42 emenemki napisał: > Korzystając z drogi przetartej przez emektb, ja też muszę sie pochwalić. > Madzia urodziła się dzisiaj pięć minut po północy. Mama i dzidzia czują się > dobrze :-)) > A ja ciągle nie mogę uwierzyć :-)) Gratulacje :-) PS. No to sobie teraz kolego nie pośpisz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simply Re: Mam córeczkę!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:46 Gratuluję Emenemki !!! - no i okazało się, to znacznie prostsze od magisterki ;) powodzenia i przy tym drugim (dziecku też!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mam córeczkę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:59 Gratulacjeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ac20068 Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 10:14 Bukiecik najserdeczniejszych życzeń dla Maleństwa i Rodziców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Kochana Madziu! IP: 64.252.96.* 14.07.05, 11:04 Witaj na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Na zdjeciach wygladasz przecudnie,nie moge sie doczekac zobaczenia Cie na zywo,co niestety szybko nie stanie sie:(((( Emenemeczki moje Kochane,jeszcze raz GRATULUJE i caluje Was mocno!!!! Ale nie tylko sygnaturke musicie zmienic,nick rowniez,bo teraz jestescie Emenemenemki!!!!:) Buziakow moc!!!!!!!!! Ciocia Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 11:06 sto lat, sto lat niechaj wszystkie emenemki żyją nam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 11:42 Grabki serdeczne!!! Słuszną linię ma nasza frakcja! Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 13:49 baaad napisał: > Grabki serdeczne!!! Słuszną linię ma nasza frakcja! Baad! Czy o czymś mnie nie poinformowałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 13:54 Tak. O niżu demograficznym - tym większe gratulacje dla młodych rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 23:10 baaad napisał: > Tak. O niżu demograficznym - tym większe gratulacje dla młodych rodziców Aaaa. Bo myslalem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 12:13 Dużo zdrowia dla maleństwa i mamy. Niech się zdrowo rozwija i wyrośnie na piękną dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 15:14 gratulacje! sto lat dla Madzi i jej rodziców! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Mam córeczkę!! 14.07.05, 15:55 gratulacje. i pozdrowienia dla Twoich dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Mam córeczkę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:00 No kochany ! mały człowiek , wielki Cud - gratuluje !! Kiedy pokazesz jej forum ??? ;))))) P.S. Okolicznościowo zmieniłem sobie siga bo tamten w tym wątku nie pasował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mam córeczkę!! IP: *.sed.pl 14.07.05, 20:19 hej, rowniez ta droga gratuluje!!!! i wiecej zdjec sie domagam :) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Mam córeczkę!! 15.07.05, 13:12 Chociaż osobiście nie znam szczęśliwych rodziców to serdecznie im gratuluję, wszelkiej pomyślności mamie, dziecku i tatusiowi. Wirtualny Wujek. Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Mam córeczkę!! 15.07.05, 14:07 Gość portalu: kuba napisał(a): > wiecej zdjec sie domagam :) Mam jedno, które Cię z całą pewnością usatysfakcjonuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: Mam córeczkę!! IP: 64.252.105.* 16.07.05, 04:43 A ja??:( tez chce zdjecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mam córeczkę!! IP: *.sed.pl 16.07.05, 10:16 "Mam jedno, które Cię z całą pewnością usatysfakcjonuje ;-)" Emenemki- masz tez j.e.j zdjecie? Ty wiesz jak mi poprawic humor. Pozdro. A slyszales po co maz dostaje wolne od zony po porodzie? Co za niedopatrzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Mam córeczkę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:05 Gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Mam córeczkę!! 17.07.05, 11:28 Gratulacje. Jutro już w domu będziesz miał swoje szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś