Gość: gooość IP: 81.15.159.* 29.07.05, 18:38 Tak zapowiedziano 0 godz 18.30 w Panoramie. Lepiej pozostać w domu. Ma być b. silny wiatr i deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neutron6 Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 29.07.05, 18:48 Uciekałem przed burzą od m. Dębe Wielkie. Strasznie wieje. Przed chwilą rozmawiałem z Mińskiem Maz (18.32) akurat tam dawało. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 29.07.05, 19:01 patrze wlasnie przez okno - wyglada grocnie , no i jest cisza ... przed burza -- Lece na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 29.07.05, 19:47 w Wawie szlalo okrutnie, zrobilo sie ciemno i strasznie wietrez, potem blyskalo... Wawe oczywiscie sparalizowalo i ludzi tez, wielu nie ruszalo sie z podziemii metra, autobusy karzyly innymi trasami, bo pod wiaduktami nie mozna bylo przejechac ze wzgledu na zalanie woda... Koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! IP: *.e-siedlce.pl 29.07.05, 20:49 w siedlcach nie lepiej .. straz jezdzi po miescie i wyciaga auta ktore stanely w co wiekszych "kaluzach". u mnie piwnicie w fekaliach a przed blokiem powyzej polowy felki wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:24 A na Floriańskiej jezioro. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 29.07.05, 22:30 w całym mieście od cholery wyrwanych i połamanych drzew. takiej burzy moje oczy nie widziały jeszcze u nas. była krótka ale strasznie silna. Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 29.07.05, 22:39 Starowiejska(na wysokości młynarskiej) nie przejezdna, a młynarskiej narazie nie ma ;) szpital na starowiejskiej zalany, strażaki walczą ale im latarnie wyłaczyli ot burza nad Siedlcami a miał być taki ładny wyścig kolarski, piedni kolarze zawrócili na starowiejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:22 woda na Młynarskiej na wysokości Stokrotki 50 cm kilka samochodów z zalanymi silnikami Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 30.07.05, 01:15 godz. 20.00 wyjedzam po zone , na rondzie przy cmentarnej stoja dwa auta , woda wlewa mi sie na maske , jade pod pizzerie (Sokolowska) tam tez woda zabieram biedna moja kobiete z rowerem , wracam na cmentarna do ronda gdzie widzialem stojace w wodzie auta , niestety nie maja liny , ja te nie mam zeby je wyciagnac, zawracam wiec do sokolowskiej. Niezle ... dawno nie widzialem takiego deszczu wystarczylo ok 10 sec abym zmokl do kosci :) . -- Lece na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 30.07.05, 08:57 O godzinie 20 wyszlismy z mężem na balkon. Nie moglismy uwierzyć własnym oczom. Nasz garaż zalany do połowy drzwi. A w środku samochód z niezamknietymi oknami!!! Mąż wyskoczył. Na dole spotkał juz kilku sasiadów. Po godzinie czekania, straż pożarna nadal nie przyjezdzała. Około 23 mógł dopiero wejść do garażu. Zamochód zalany po maskę. Centralny zamek owietra się, zamyka. W środku bajoro, mimo, iż woda nie siegała otwartych okien. Jestem przerazona. Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! 30.07.05, 09:13 oj się działo! mężul miał jechać po dziadków bo utknęli przy działkach(piaski)- autobusy już tam nie dojrzedzały niestety fala zmyła go przy królówce i tam juz został-silnki zalany, trochę wody w środku! i tak go dopchnęliśmy do starowiejskiej uliczka obok parku w wodzie po kolana! a na starowiejskiej dzieci się kąpią, staraży walczą z wodą, a szpiltal na izbie przyjęć ma po kolana wody! jeszcze nigdy takiej burzy i tylu zalań to w siedlcach nie było! A więc siedlce dziś się suszą!!! my tez auto suszymy i suszymy a ono wciaż ma gdzieś woge, więc stoi i stoi i zapalić za nic nie chce :D Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant76 "Nowoczesne" okna 30.07.05, 11:05 Przy okazji wczorajszej burzy okazało się, ile są warte wspaniałe, nowoczesne plastikowe okna. Wstawiłem takie w chałupie jesienią i przez zimę się cieszyłem z ich szczelności i oszczędności na ogrzewaniu. Przestałem się cieszyć wczoraj - puszczały wodę jak cholera i cały wieczór spędziłem ganiając ze szmatą od jednego parapetu do drugiego. Wrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Uwaga nadchodzi silna burza!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.07.05, 00:27 dalsze burze pogoda.onet.pl/0,434,38,miasto.html Odpowiedz Link Zgłoś