Dodaj do ulubionych

Konwencja LPR

12.09.05, 14:16
Chyba przeszął troche bez echa. Nie mniej kilka osó, które tam się pojawiły
wzbudza zainteresowanie. P. Anna Jabłońska z racji funcji musiała tam być, a
jeje współpracownicy ubrani w koszulki z jej nazwiskiej jak logo dzielnie
pokazywali się na ulicy Prusa. Zresztą dużo było ulotek ale największe moje
zainteresowanie wzbudził bus oklejony twarzami LPR.
Senator Borkowski koalicjant do senatu rónież był.
I był również szef młodzieżówki siedleckiej PO. Ciekawe w jakim celu czyżby
nowe układy w mieście?
Obserwuj wątek
    • Gość: mariano Re: Konwencja LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:59
      j.b102 napisał:
      > I był również szef młodzieżówki siedleckiej PO. Ciekawe w jakim celu czyżby
      > nowe układy w mieście?
      Eeeeee kogo masz na myśli?
      • j.b102 Re: Konwencja LPR 13.09.05, 10:13
        Ten sam, który był na stażu u Ambroziewicza w UM kilka lat temu. Potem został
        szefem młodzieżówki, ale ich działania (jak zresztą całej PO) ograniczają się
        jedynie do składania kwiatów pod pomnikiem. Może dlatego Anna Jabłońska
        kandyduje, a nike inny z innych młodzieżówek nawet nie jest rozpoznawalny. PO-
        wca kojarzę bo miałem okazję z nim rozmawiać. Dlatego zdziwiłem się że teraz
        działa w LPR. Może niedługo będzie się "sam-bronił" jak jeden z vice ;)
        • Gość: mariano Re: Konwencja LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:37
          Kurn widzę, że niektórzy wiedzą więcej niż sami zainteresowani. Nie wiem kto
          był na stażu u Abroziewicza parę lat temu i szczerze mówiąc, wątpię - jescze
          wiecej powiem, jestem pewien, ze nikogo takiego nie było. Szefów młodzieżowki
          do tej pory było dwóch i żaden z nich nie jest nie jest członkiem LPR. Ale mi
          zabileś ćwieka - to może na takiej samej zasadzie, jak "agent" w siedleckich
          strukturach PO, o którym pisała kinguch. Może ktoś, kto bywał czasami w PO?
          • j.b102 Re: Konwencja LPR 13.09.05, 11:22
            "Szefów młodzieżowki do tej pory było dwóch i żaden z nich nie jest nie jest
            członkiem LPR." Tym bardziej zdziwiła mnie jego obecność. Tym bardziej, że nie
            jest jedynie sympatykiej PO czy też osobą która bywała czasami. Raczej jest
            blisko. Chyba nie znam szczegółów.
            Na stażu na 100% w UM zaraz bo objęciu stanowiska prezydenta.
          • j.b102 Re: Konwencja LPR 14.09.05, 10:46
            I jak już wiadomo czy i dlaczego wspominany był na konwencji? nie udało mi się
            jeszce do niego dotrzeć. Ale Ty powinieneś wiedzieć chyba lepiej, a z pewnością
            szybciej.
            • Gość: mariano Re: Konwencja LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:06
              Fakt - był na konwencji, ale z przyczyn zupełnie innych niż sugerowałeś. Ale
              muszę przyznac, że nieco mi strachu napędziłeś:))
              • j.b102 Re: Konwencja LPR 14.09.05, 11:24
                Strachu? Czy to źle, że ktoś bierze udział w konwencji LPR? Przecież należysz
                do liberlnego ugrupowania. Myślałem, że jesteś tolerancyjny? Teraz ja się z nim
                jakoś spotkam i zapytam jak to było. Może jest jakieś drugie dno...
                • Gość: mariano Re: Konwencja LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:03
                  j.b102 sugerowałeś jakieś zakulisowe porozumienia PO z LPR. A że jeszcze
                  wspomniałeś o moim bliskim koledze tym bardziej poczułem się nieswojo:)
                  • j.b102 Re: Konwencja LPR 14.09.05, 20:22
                    Hm
                    Czy w takim razie bardziej chodzi o bliskiego kolegę (politycznego jak rozumiem)
                    czy o możliwość porozumienia pomiędzy PO a LRP?

Oczywiście wiem swoje ale ciekawy jestem twojej opinii.
                    • Gość: mariano Re: Konwencja LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:39
                      Kolega nie tylko dlatego, że z jednej partii - to na marginesie. A ten strach to
                      z powodu tego, że ostatnio ciężko pracuję i przez bardzo krótką chwilę myślałem,
                      że coś przegapiłem. A jeżeli chodzi o porozumienie z LPR to wszystko możliwe,
                      choć wydaje mi się nieco mało prawdopodobne. Osobiście znam kilka osób z LPR,
                      które lubię a jednego z nich szanuję, ale koalicja .... mało prawdopodobne.
                      Chociaż w polityce nigdy nie mówi się nigdy:)
                      • Gość: f Re: Konwencja LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:34
                        "Chociaż w polityce nigdy nie mówi się nigdy:)"
                        no tak jak ma coś skapnąć z koryta to przecież trudno odmówić, no nie...?
                        • Gość: mariano Re: Konwencja LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 06:33
                          Przykro mi ale odnośnie koryta nie mam żadnych doświadczeń, jednak szanuję Twoje
                          upodobania. Ja zwykle stołuję się wśród ludzi.
                          • bydlaq Re: Konwencja LPR 15.09.05, 14:51
                            Szanowny j.b102 już stracił wszelkie argumenty na połączenie PO i LPR. Miałem
                            możliwość bycia na konwencji a ostatnią rzeczą jest chęć wstąpienia w szeregi
                            Ligi, a jeszcze mniej realna współpraca z jej młodzieżówką. Niemnie jak widać,
                            że trzeba być czujnym na każdym kroku.
    • krzycho1252 Re: Konwencja LPR 12.09.05, 22:02
      Zauważyli w KRP
      www.radiopodlasie.pl/index.php?show_info=2487&news_cat=1
      • Gość: jaro Re: Konwencja LPR IP: 81.15.159.* 12.09.05, 23:07
        A pan Leszek był?
        • Gość: zdziwiony jak to nie ma młodzieżówek na listach ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:43
          W SLD jest przwodniczcy Drabo na 9 miewjscu
          w SDPL wice na kraj młodzierzówki Gołębski
          w PIS na ostatnim miejscu ten psełdo dziennikarz z KRP

wiem że to mało ale zawsze cos - NIE TYLKO JABŁOŃSKA ŻYJE W TYM MIESCIE :)
          • Gość: a-37 Re: jak to nie ma młodzieżówek na listach ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:08
            Nie zdziwieś sie, Zdziwiony, że pseudo pisze się inaczej....Do szkoly mialeś
            pod górkę?
            • Gość: n_l Re: jak to nie ma młodzieżówek na listach ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:31
              młodzie_rz_ :-))) teraz tak pisze
        • krzycho1252 Re: Konwencja LPR 13.09.05, 23:00
          Gość portalu: jaro napisał(a):

> A pan Leszek był?

No właśnie. Był on czy nie był ? Śmieszne to pytanie, przestaje śmieszyć, gdy w
          drodze po władzę... wszystkie, dozwolone słowa.
          • Gość: xxxxxx Re: Apel do Narodu Polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:30
            Czy czytaliście Apel Narodu Polskiego, w którym jest napisane na kogo
            głosować?? Na odwrocie natomiast znajduje się Odezwa. Jak nie to przeczytajcie
            koniecznie.
            • Gość: ja Re: Apel do Narodu Polskiego IP: 81.15.159.* 15.09.05, 16:57
              gdzie mozna to przeczytać i kto jest autorem?
              • Gość: xxxxx Re: Apel do Narodu Polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:32
                Ja otrzymałam to w postaci ulotki włożonej w drzwi. Autorem Apelu są niby
                Zjednoczone Organizacje Polonijne w USA i Kanadzie, które apelują do rodaków w
                Polsce o głosowanie na LPR, a także do słuchania Radia Maryja, oglądania
                telewizji TRWAM i czytania Naszego Dziennika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka