Dodaj do ulubionych

Co to za jedna ta Chojecka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:25
??????????
Obserwuj wątek
    • Gość: sernik Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:26
      głupiś???
      • Gość: ciekawy wyborca Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:30
        Oczywiście ta z listy wyborczej
        • Gość: sed Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:36
          To taka fajna babka z BGŻ-u
          • Gość: hip Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:47
            z listy sdpl idzie i w siedlcach przynajmniej mieszka. wole na nią zagłosować
            niż na prządkową z sld.
            • Gość: jaro Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:49
              Podobno ma niezłe pojęcie o mobbingu
              • Gość: hip Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:51
                podobno nie daje sie w robocie sie opieprzać, a to dla niektórych jak mobbing
                najwidoczniej...
                • Gość: sara Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:53
                  A może pracowałeś u niej???????
                  • zombi7 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 20:35
                    Bardzo kompetentna, na właściwym stanowisku kobieta. Od wielu lat jest
                    dyrektorem BGŻ, ma dużą wiedzę ekonomiczną i administracyjną, wspaniale
                    zarzadza oddziałem banku w Siedlcach, który jest jednym z najlepszych przez to
                    na Mazowszu. Myślę że to właściwa osoba do sejmu.
                    Tak w skrócie oczywiście, chcieliście wiedzieć-jestem obiektywny.
                    • krzycho1252 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 21:01
                      No tak. I jak na dyrektorkę banku przystało kandyduje z list partii lewicowej.
                      Pochyli się nad biednymi.
                      • zombi7 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 21:14
                        Pani poseł Prządka takze jest dyrektorką banku (w Garwolinie) i dobrze
                        wypełniała swoją rolę jako posłanka. Pochylała się nad biednymi i była w tym
                        skuteczna.
                        Więc te złośliwości odłóź na potem. Znalazł bym wielu innych kandydatów co to
                        tutaj kandydują po raz kolejny a nic lub niewiele zrobili w poprzednich
                        kadencjach mając mozliwości robienia. No, chyba ze o czymś nie wiem. Ale jeśli
                        naprawdę się robi dobrze i to o tym politycy zawsze powiadomią.
                        Wystarczy zobaczyć hasła kandydatów: poseł lub senator na 5 (pięć), Twój
                        najlepszy senator, Pomagam i będę pomagał, Żyję dla ludzi, Dla dobra naszego
                        regionu itp. Tylu takich dyrdymałów już dawno nie czytałem na plakatach
                        wyborczych jak w tych wyborach.
                        • krzycho1252 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 21:23
                          Do zawodowych kwalifikacji P. Chojeckiej nic nie mam. Tak się wyrwie czasami
                          mała złośliwość. Politycy, kandydaci na polityków to specyficzny gatunek ludzi
                          ale ktoś tą politykę musi robić. Niech się pochyla lepiej niż p. Prządka. Nawet
                          na 6.
                    • Gość: komar Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:25
                      he he he he ehe obiektywizm poprostu przebija :)
                      członek sztabu jak sądzę ?
                    • Gość: rob hahahahahha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:29
                      Najgorzej jak mówi to ktoś kto jej nie zna. Chyba pęknę ze smiechu po tej wypowiedzi
    • emektb Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 22:28
      a ja tam jestem za chojecką. za mało kobiet panowie w sejmie jest. za mało.
      • Gość: buahahahaha Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:29
        wybory a.d 2005
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka