Gość: ciekawy wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:25 ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sernik Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:26 głupiś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy wyborca Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:30 Oczywiście ta z listy wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:36 To taka fajna babka z BGŻ-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:47 z listy sdpl idzie i w siedlcach przynajmniej mieszka. wole na nią zagłosować niż na prządkową z sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:49 Podobno ma niezłe pojęcie o mobbingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:51 podobno nie daje sie w robocie sie opieprzać, a to dla niektórych jak mobbing najwidoczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:53 A może pracowałeś u niej??????? Odpowiedz Link Zgłoś
zombi7 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 20:35 Bardzo kompetentna, na właściwym stanowisku kobieta. Od wielu lat jest dyrektorem BGŻ, ma dużą wiedzę ekonomiczną i administracyjną, wspaniale zarzadza oddziałem banku w Siedlcach, który jest jednym z najlepszych przez to na Mazowszu. Myślę że to właściwa osoba do sejmu. Tak w skrócie oczywiście, chcieliście wiedzieć-jestem obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 21:01 No tak. I jak na dyrektorkę banku przystało kandyduje z list partii lewicowej. Pochyli się nad biednymi. Odpowiedz Link Zgłoś
zombi7 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 21:14 Pani poseł Prządka takze jest dyrektorką banku (w Garwolinie) i dobrze wypełniała swoją rolę jako posłanka. Pochylała się nad biednymi i była w tym skuteczna. Więc te złośliwości odłóź na potem. Znalazł bym wielu innych kandydatów co to tutaj kandydują po raz kolejny a nic lub niewiele zrobili w poprzednich kadencjach mając mozliwości robienia. No, chyba ze o czymś nie wiem. Ale jeśli naprawdę się robi dobrze i to o tym politycy zawsze powiadomią. Wystarczy zobaczyć hasła kandydatów: poseł lub senator na 5 (pięć), Twój najlepszy senator, Pomagam i będę pomagał, Żyję dla ludzi, Dla dobra naszego regionu itp. Tylu takich dyrdymałów już dawno nie czytałem na plakatach wyborczych jak w tych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 21:23 Do zawodowych kwalifikacji P. Chojeckiej nic nie mam. Tak się wyrwie czasami mała złośliwość. Politycy, kandydaci na polityków to specyficzny gatunek ludzi ale ktoś tą politykę musi robić. Niech się pochyla lepiej niż p. Prządka. Nawet na 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:25 he he he he ehe obiektywizm poprostu przebija :) członek sztabu jak sądzę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob hahahahahha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:29 Najgorzej jak mówi to ktoś kto jej nie zna. Chyba pęknę ze smiechu po tej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Co to za jedna ta Chojecka? 20.09.05, 22:28 a ja tam jestem za chojecką. za mało kobiet panowie w sejmie jest. za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahaha Re: Co to za jedna ta Chojecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:29 wybory a.d 2005 Odpowiedz Link Zgłoś